manzelia a priatelia

preco to nie je mozne tu najst?

Mna zaujima ci sa tu da najst priatel alebo par co hlada priatelstvo z parom. Ja osobne aj by som bol rad keby sme mali priatela ktory chce aj vztah z mojou zenou a nemusime narusat vztahy si. Je mozne to najst? Nejak neverim tomu lebo kazdy hlada len sex a virtualny.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
stale zvažujete, či už ste sa rozhodli?
Tiez hladame par na kamaractvo a jasne aj sex.
Pekná predstava ale musí byť aj chemia.Viac do pošty.
Stale hladas nemozne,a nic nenachadzas,preco je to tak? Hladal si ptiatela pre manzelku,potom par a nic .Musi byt v niecom chyba,mozno si narocny (editado)
Dlhoroční rodinnì priatelia.Už roky sme sa stále stretávali s manželským párom sú to naši najlepší priatelia.Časom sme začali dvoriť on mojej manželke a ja jej manželke.Bolo to v medziach slušnosti ,až jedného dňa začali tému zámena manželiek, známe z TV relácie.Táto téma bola čoraz častejšia.Pri jednej grilovačke bola dobrá nálada ,aj alkohol spravil svoje ,takže bez zábran a otvorene sme hovorili ,že aké by to bolo keby si vymeníme občas na jednu noc naše manželky.Nikto nenamietal skôr by som povedal ,že to bolo veľmi vzrušujúce.Pri ďalšej akcii jeden druhého už naťahoval že sa otom len rozpráva a nikto nemá odvahu spraviť prvý krok .Toto nás ešte viac naštartovalo a hneď sme sa rozprávali ako by to mohlo fungovať a hlavne kde .Dohodli sme sa že zajednáme chatu na víkkend.Na chate zo začiatku bola taká menšia nervozita ale po pár pohárikoch sme sa naladili na správnu tému vymenili sme sa a išli každý do svojej izby.Bol to neskutočný zážitok .Už 8 rokov sa takto vymieňame a užívame si.
Ahojte mam 26rokov a 19cm oholeny penis som v Ružomberku chcem sex
Ty sa stým bavis s tebou sa vôbec nerozpravam
Fantázia..........................................................
Pekná predstava a sexi pár a žena je moc sexi.
Ahojte som mus a hľadám pár seriózne a diskrétne tad vás spoznam
Asi to bude aj tým, že v pošte pri komunikácii a občas aj v inzerátoch neustále zdôrazňuješ, že chceš aby ju niekto napustil a OPLODNIL. Čiže to je váš hlavný zámer, nie zábava, erotika, sex. A do toho sa zrejme nikto pri zmysloch nehrnie. ;-)
Pekný deň prajem.
Fakt je,že tu ťažko reálne nájsť!Tiež hľadám pár v Mojom veku,ale je to ťažké!
jjo, kto by už len chcel platiť alimenty :-)
Muž sa tu určite nájsť reálne dá. Nepochybujem o tom že je tu viac ako dosť sexu chtivých mužov. Horšie je to nájsť pár. Určite sa nájdu aj seriózny ľudia... Ale to je už horšie. Skôr človek nájde povestnu ihlu v kope sena ako normálny párik. Skôr nie ako áno. Naše skúsenosti
Ahojte. Aj ja hladam realne par na stretka bez narusenia vztahov. Ked uz by to bolo ,tak bud su podmienky , ze nieco sa neda . Vzdialenost, alebo Podmienky,povysenecky pristup. Mam super par,ktory je ale velmi daleko. Boli sme spolu 2x a sadli sme si super. Len tych 220km je dost daleko.
Tu je problém, keď sa niekto taký nájde, vždy je to veľmi ďaleko, ja hľadám taký pár a reálne
Da sa to, nám sa to uz podarilo, ale po roku.Je skor tazke skombinovat realneho,normalneho a s kt.ste si min. simpaticky.
da sa ale je to tažké niekoho zohnať aby rešpektoval pravidlá