Zkušenosti sex ve 3

Pište Vaše reálné zkušenosti

Ahoj jaké máte zkušenosti s přizváním do ložnice ještě jednoho muže? Nenarušilo Vám to poté vztah? Co se dělo potom? Mohli jste se partnerovi podívat do očí?
Ahoj. Trvalo mi asi 4 roky než jsem se odhodlal manželce říct o sexu ve více lidech. Nad mé očekávání okamžitě souhlasila. Jen jsme se nemohli domluvit co zkusíme dříve. Zda muže nebo ženu. Nakonec jsme se dohodli na pár. Osud však rozhodl za nás a napoprvé to byl muž. Nikdy nezapomenu na ten první pohled, když nasavila jinému a mě u toho kouřila a dívala se mi do očí. Jako bych se do ní poprvé zamiloval! Asi 14 dní poté jsme doma prožívali mnohem živočišnější sex, než doposud. Pochopil jsem, že s touhle ženou nebudu mít nudný a stereotypní život. Asi měsíc na to jsem ji požádal o ruku :-). Jsme šťastně svoji už 7 let a neměnil bych. Za tu dobu jsme vyzkoušeli i čtyřku s párem, kde jsme od výměny až po různé kombinace MMŽ, ŽŽM, vyzkoušeli hodně. Trojek jen s kamarádem bylo také několik a vždy jsme si to všichni užili. Já ten pohled na ní, jak drží jinému nebo ho kouří prostě zbožňuji. Vždy nás takovéhle zpestření hrozně nabije a ve vztahu posune o krok dál. Za nás prostě super pro oba *114*
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Po jak dlouhé době nebo kdy se podařilo najít? Nikdy..
DigDag
DigDag Inactivo hace 6 año
Hledání zde je ztráta času. Jsi mladý vyraž ven, za chvilku to bude na koupání a opalování, tam budeš mít větší šanci.

Já jsem zažil trojku MMŽ několikrát, v roli toho lichého. Vždy to bylo se stejným párem, i když dalšímu rozšíření obzorů bych se asi vehementně nebránil :-) (Čtyřka je u mě bohužel vyloučená, má partnerka je v těchto věcech hodně konzervativní.) Jsme taková skupina více kamarádů (chlapi), s partnerkami a rodinami jezdíme společně i na některé dovolené, známe se někteří už od 18 let. Vždy je sranda, něco se popije, vtípky a tak (i na sexuální témata, vše ale jen ve slovní rovině). Na skutky jsou všechny naše partnerky moc konzervativní a ani pánská strana z našich párů by to myslím psychicky nedala, vidět tu svou s jiným v akci, a naopak. Jenže jako ve všem, najdou se naštěstí i výjimky potvrzující pravidlo ;-) Na Míše, přítelkyni jednoho z kamarádů, kterou znám od jejích cca 20 let, když oni dva spolu teprve začínali chodit, a nějak v té době chvílemi lehce koketovala i se mnou, resp. já s ní, byl jsem tehdy totiž single, mi vždycky připadalo, že je znatelně víc volnomyšlenkářka, než ostatní naše partnerky, umí se víc odvázat a trochu se jí i líbí holky. Ale dlouhá léta se nic nedělo. Až jednou při pobytu a oslavě v takovém pronajatém členitém venkovském resortu, po přiměřeném posilnění alkoholem, kdy členové party včetně mé partnerky pomalu odpadávali a odcházeli od ohně spát, se i Míša někam vypařila a asi po čtvrthodině i Jirka (ten její), který jí šel hledat. Já jsem pak šel do domu na chodbu pro něco do lednice a uslyšel jsem hlasy z jejich apartmánu - Jirka se ptal Míši, kam zmizela, ona že se šla jen na chvíli natáhnout. Měli nedovřené dveře, tak jsem na ně ťuknul a vlezl k nim, co jako bude a jestli ještě půjdou k ohni. Míša ležela na posteli, v tričku a džínách s rozepnutým knoflíčkem džín kvůli pohodlí, Jirka seděl na posteli. Já jsem zavtipkoval jako že "aha, tady se dnes ještě bude souložit, tak to už abych šel" atd. Jirka odpověděl, že ne, ať se klidně posadím a něco si naliju. Bylo ale jasné, že si to chtěli rozdat. Chtěl jsem zmizet, abych jim tam nezacláněl, ale něco mi napovídalo, ať úplně nespěchám. Tak jsem si nalil, sedl si k nim na postel a kecali jsme. Jak jsme byli trošku připití, Jirka začal Míšu pošťuchovat, sem tam jí plácnul po zadku a tak, začal jí masírovat ramena, jí se to líbilo, řekl jí, ať si ale sundá tričko. Na chvilku se zarazila, ale pak si tričko svlékla a na horní polovině těla jí zůstala jen podprsenka. Nasucho jsem polknul, připadal jsem si tam navíc, tak jsem řekl, že asi půjdu (ale ve skutečnosti se mi odcházet nechtělo). Jirka pokrčil rameny, že jestli už chci jít, tak ať jdu, ale že nutně nemusím. V tuhle odpověď jsem doufal, ale nevěřil jsem, že skutečně zazní. Jak jsem měl něco vypito, začal jsem si troufat, i když jsem to maskoval jakoby do vtipu. Zeptal jsem se ho, jestli chce pomoct – myslel jsem v tu chvíli zatím jen na to masírování zad, už to by pro mě bylo vzrušující. Když oba kývli, tak jsem jí dál masíroval záda já a jí se to líbilo. Ona si pak lehnula na záda a poprosila mě, ať jí sundám džíny, že je to v nich nepohodlné. Nadzvedla zadeček, já jí rozepnul zip a stáhl jí kalhoty. Doteď si přesně pamatuju, že měla černý tanga a že jsem měl okamžité cukání zanořit se do nich obličejem :-) Jirka řekl, ať jdu zamknout apartmán zevnitř. Když jsem se vrátil, už sundával Míše podprsenku a pak jsem konečně viděl to, co mě na ní vždycky docela zajímalo (jsem docela horňák a Míša má pevný trojky). Už při tom masírování se mi postavil, ale teď to byla vyloženě viditelná boule na džínách. Míša se se smíchem zeptala, jestli mě to nebolí. Kývnul jsem, že trochu jo. Tak mi rozepnula džíny, stáhla mi je najednou i s boxerkami, řekla, ať si lehnu na postel, a začala mi ho kouřit. Byl jsem v extázi, něco takového jsem si vždycky představoval. Kouknul jsem na Jirku, jestli nebude nějak v nepohodě, ale naopak, díval se na svou holku, jak mě kouří, a honil si při tom péro. Teprve v tu chvíli mi všechno sepnulo a došlo mi, že on je ten typ chlapa, kterého vzrušuje možnost pochlubit se svou partnerkou jinému, sdílet jí v trojce nebo čtyřce a že ho to baví víc, než běžný sex 1+1. Pak už to všechno nabralo rychlý spád, stáhnul jí kalhotky, ona mě dráždila tím, že se mi při kouření třela nahou kundičkou o nohu, Jirka jí začal píchat zezadu, pak jí položil na záda a já jsem jí píchal na misionáře, následně jsem si lehl na záda já a ona si na mě zaskákala zády ke mně a přitom ho honila Jirkovi a tak dál v rychlém sledu. Rychle jsem si Míšu ze škatulky volnomyšlenkářka přeřadil do škatulky pořádně vzrušující rajda, což se mi pak potvrdilo, kdy už to na mě šlo (v tu chvíli jsme zase byli v misionářské poloze) a já ho chtěl vytáhnout, ale Míša mě rukama zatlačila za zadek zpátky, podívala se mi do očí a řekla „ne, vystříkej mi kundičku, dělej, nalož mi!“ Orgasmus jsem měl extrémně silný. Jirka se díval a honil si ho. Jak jsem ho vytáhl z Míši, okamžitě do ní zasunul on a během minuty se udělal taky :-) Na víc bohužel nebyl čas, museli jsme se (já a Jirka) postupně vrátit k ohni, kde už po nás byla sháňka, Míša zůstala na pokoji. U ohně jsme to pak stejně za chvíli rozpustili a šli spát, Jirka během dne říkal, že s Míšou si to do rána rozdali ještě dvakrát a i já jsem ráno pod dojmem toho nečekaného zážitku souložil s tou mojí a byl jsem plný sil, přestože už delší dobu mě to doma upřímně řečeno po sexuální stránce nebavilo. Druhý den mi taky Jirka s Míšou napsali textovku, že jsem byl příjemné zpestření a musíme to někdy zopakovat. Tu zprávu jsem četl moc rád a upřímně řečeno, doufal jsem v ní :-)

Za pár týdnů jsme měli u nich doma na zahradě grilovací party, bylo nás tam zase víc, celá parta. Když jsem šel k nim do domu do koupelny umýt si ruce, přišla za mnou do koupelny Míša, jestli si ještě někdy vzpomenu na ten apartmán. Přikývl jsem, že jo. A ona „tak dělej, máme chvilku času, ošukej mě!“. Slabě jsem namítl, co Jirka, ona na to, ať se nebojím a nic neřeším. Tak jsem jí stáhnul kraťasy s kalhotkami ke kolenům, sáhnul jí zezadu na kundičku a bylo jasné, že je připravená (prsty jsem měl hned vlhké). Píchal jsem jí takhle asi minutu zezadu, rukama jí přitom držel pod tričkem ty její hezký prsa, najednou se otevřely dveře, vešel Jirka, ve vtipu pronesl větu „tak ty mi tady pícháš manželku, jo?“, usmál se, sedl si na vanu, pozoroval nás, honil si ho, když jsem se do Míši vystříkal (byla to fakt rychlovka), tak si jí vzal zezadu on a já jsem odešel, aby po mně nebyla sháňka.

Na konci stejného léta jsme pak podobnou rychlovku dali i u moře na balkóně hotelu, kde jsme bydleli na stejném patře během dovolené (moje partnerka byla v tu chvíli ještě dole u bazénu).
Dohodli jsme se, že musíme podniknout něco tak, aby bylo víc času a klidu. Bývá to obtížnější časově sladit, ale už dvakrát si mě takhle pozvali na návštěvu k nim domů přes noc. To jsme vše zase posunuli dál, nebylo kam spěchat, takže nejdřív pokec ve městě v baru, večeře, pak pokračování u nich doma. Tam jsem poprvé viděl na vlastní oči něco, co jsem do té doby viděl jen na různých videích. Neměl jsem tušení, že Míša ve správném rozpoložení umí squirting. Jirka jí pořádně protahoval kundičku rukou, až mu postříkala celé předloktí, zkusil jsem to taky, její reakce stejná i u mě, nádhera :-) Dělali jsme i spoustu dalších věcí, třeba když jsem ležel na zádech a Míša si na mě nasedla a jezdila mi po něm kundičkou nahoru a dolů, až to mlaskalo, tak se pak najednou zaklonila, zepředu přistoupil Jirka a strčil jí ho do kundičky taky, takže v ní měla dva penisy najednou. Já rozhodně nejsem bi a Jirka taky ne, ale jak jsme byli ovínění a zábrany dost padly, tak se to prostě stalo a musím říct, že to byl jeden z mých nejzajímavějších zážitků v sexu, být oba v jedné kundičce a cítit na horní straně penisu, jak se tře o stěnu kundičky, a na dolní straně penisu, jak se o něj tře jiný penis…

Top akce pak byla v jednom známém swingers klubu v Praze. Vždycky jsem si říkal, jak to tam asi vypadá. Jirka s Míšou mi jednou prozradili, že tam zkusili jít a bylo to zajímavé, chtěli to tam původně dělat jen spolu a dívat se na ostatní, ale u baru se dali do řeči s jedním podobným párem a byli si sympatičtí, takže se nakonec i prohodili. A že by tam někdy zašli znovu a co já na to, kdybychom tam šli jako trojice. To se rozhodně nedalo odmítnout :-) Za pár měsíců, když se to všem hodilo, jsme skutečně vyrazili. To byl zatím absolutní vrchol mých zážitků. Fajn prostředí, postupem času celkem dost návštěvníků a mezi nimi sem tam i skutečně sympatické páry. S Míšou a Jirkou jsme si většinou někam zalezli a věnovali se ve trojici sobě, ale stačilo chvíli sem tam se rozhlédnout a bylo vidět, že se na nás lidi dívají. A tak co, i my jsme se mrkli, co kdo provádí okolo nás. Když jsme měli trochu soukromí, Míša mi řekla, ať jí ho strčím do zadku (moc zkušeností s análkem jsem do té doby neměl, až tak úplně mě to předtím nelákalo, ale tady to bylo vážně fajn), sednul jsem si s ní na schod a Jirka jí zároveň zepředu píchal do kundičky a pak jsme se vyměnili. Opět moc vzrušující – ve stejnou chvíli každý v jedné dírce. Pak jsme se přesunuli do místnosti s více lidmi, chvíli jen pozorovali dění, byl tam jeden mladý páreček, slečně bylo max. tak 25 let, krásná štíhlá brunetka, pevný prsa, dali jsme se do řeči, nakonec to dopadlo tak, že ona si klekla, začala kouřit svého kluka, Míša jí přitom začala hladit prsa a zadek, ona jednou rukou honila Jirku, vtom mi Jirka podal kondom a kývnul na mě, na můj tázavý pohled přítel té brunetky neměl námitek, takže za pár sekund už jsem tu krásnou holku píchal zezadu, prostě něco neuvěřitelného, byl jsem jako v transu, ve snu, ale ona to byla realita :-) Pak jsme si tam takhle v pěti lidech různě měnili pozice. Po půlnoci se tam objevil ještě jeden fajn manželský pár okolo 35 let, povídali jsme si, prý dali večer dítě k babičce na hlídání, aby byli spolu sami, šli na večeři, do kina a pak se rozhodli ještě zaskočit na SW :-) Byli tam prý takto už asi potřetí, ten kluk říkal, že je prostě kandaulista a jeho sympatická manželka se smíchem dodala, že co by pro něj neudělala, když díky tomu získá nové zážitky i ona :-) Hovor plynule přešel do akce. Ten kluk mě prostě vyzval, ať mu opíchám manželku a že mi když tak v průběhu ještě řekne, co potřebuje. Píchal jsem jí docela dlouho, ani jsem si nebyl jistý, jestli ze sebe ještě něco dostanu, protože už předtím jsem ten večer stříkal 3x, ale ona přitom fakt hlasitě hekala, což se mi líbilo, navíc mě vzrušovala její kundička, měla takové trochu větší vykukující a tmavé vnitřní pysky, do takové kundičky jsem ho ještě nikdy nestrkal, všechny holky, se kterými jsem dřív něco měl, včetně mé partnerky, měly kundičku celkem standardní a vnitřní pysky spíš malé, takže právě na tu kundičku jsem se pohledem soustředil a hlavně na ty záclonky, jak plácají o můj penis, navíc vedle nás se na stejnou plochu ve stejné místnosti položil i nějaký nový pár, kluk (Čech) s mladinkou Asiatkou, které na pohled moc přes 18 let nebylo, prostě zase dost vzrušující situace. Když už jsem se blížil do finále, tak manžel té holky mi řekl, ať ho vytáhnu, rychle si sundám gumu a ať jí postříkám prsa. Co si přál, to jsem udělal, posunul se metr stranou a hned na ní nastoupil on a byl tak vzrušený, že do ní začal bušit s takovou vervou, že málem spadli z postele. Pak jsem si všiml, že mě přitom celou dobu pozorovali Jirka s Míšou, Míša se mi smála, že jsem se ten večer pořádně rozjel a vyšťavil a že bylo vidět, jak si to užívám, a kdyby mě nevytáhli na SW, o kolik zážitků bych přišel. S tím nešlo nesouhlasit. Moc jsem toho té noci už nenaspal, skoro nic. Jel jsem pak za pracovními povinnostmi a po odpoledním návratu domů jsem po delší době měl, dokonce 2x za sebou, sex se svou partnerkou. Takovou energií mě ty noční zážitky nabily a cítil jsem jí ještě pár dalších dnů, stačilo si jen vzpomenout.

Za poslední rok jsme bohužel s Míšou a Jirkou podobnou akci nestihli už zopakovat. Když už byl dokonce domluvený termín, zhatila to viróza (nemyslím tu "prezidentskou") nebo jiné důvody, sladit vše s rodinnými a pracovními povinnostmi je taky čím dál tím těžší, ale zrovna před pár dny jsme si říkali, že až se uvolní současná situace, musíme zase něco společně podniknout, přinejmenším nějakou návštěvu u nich doma.

Když to teď po sobě na úplný konec čtu, vypadá to skoro jako nějaká vymyšlená povídka, ale není, vše je to realita. Naštěstí :-) Každopádně nebýt tehdy té první náhodné akce, která zničehonic vyplynula ze situace, vše by bylo jinak, mě samotného by ani ve snu nenapadlo něco takového Jirkovi s Míšou navrhnout (nebyl bych si jistý jejich reakcí) a v této místnosti na fóru bych neměl vůbec co napsat, to je fakt. A sehnat jako kluk nějaký pár na trojku na amateri.cz, to mi připadá v podstatě jako utopie.

Každopádně pokud někdo teprve uvažujete o trojce, tak ve správném složení a naladění je to skvělý zážitek.
Ahoj petter_s, díky za hodně obsáhlý příspěvek, takový sexuální průlet trojkami tvého života. Zajímavé vyprávění, takhle se všemi souvislostmi a okolnostmi pospolu. A hlavně ta náhoda na začátku. To, že jste taková blízká několikaletá parta může být výhoda, ale i zápor - kdyby se ostatní členové party (i manželka) dověděli o vašich trojkových setkáních, tak by to třeba netolerovali a vneslo by to mezi vás rozkol. Je až s podivem, že všechno vždycky tak krásně vyšlo, a v případě MMŽ trojky v parafrázi "zapadlo do sebe". Neumím si úplně představit tu logistiku, setkat se ve trojici, aby o tom nevěděla manželka, najít čas vyhovující všem... (?) Lákavá je i situace 2 penisů zaráz v pochvě. Ještě jednou díky za sdílení trojkových zážitků. Hezký den.
má niekto skúsenosť? nick domca900
Hodně dlouho jsme hledali někoho do trojky. Byl to spíš můj nápad, ale mám úžasnou ženu, která mi to chtěla pomoct splnit. Chtěl jsem jen zkusit, jaké to je kouřit a honit jiného ptáka. Nějaký anál nepřicházel do úvahy. Nemohli jsme najít kluka, který by nám vyhovoval, nebo kterému by jsme vyhovovali my. Až se jednou zadařilo. Byl hodně mladý, ale byl to sympaťák a když jsme s ním byli na kafi, tak jsme si bezva rozuměli. Ani jsme se nemuseli bavit o sexu. Jakoby přeskočila ta jiskra. Tak jsme se domluvili, že to teda zkusíme. Žena z toho byla trochu nervózní, protože furt nevěděla, co si má oblíct a jak se má učesat a takové ty ženské starosti. Nakonec jsme vybrali takové krásné sexy šaty s poměrně velkým výstřihem, červené lodičky a samozřejmě černé, lesklé punčochy, že jenom jsem ji viděl a už jsem málem stříkal. Jsem si říkal, "chudák kluk, ten až ji uvidí, tak vystříkne u bude po všem". Taky jo. Když jsme se potkali v jednom baru, tak z ní nemohl spustit oči. Pak jsme se přesunuli do jednoho baru, který je takový "sexuálně uvolněný" nikdo tam neřeší, že tam jsou lesby, nebo gayové. Byl to parádní večer. Když jsem začal ženu líbat, tak se na nás závistivě díval, tak jsem mu řekl, aby ji taky políbil. Jsem netušil, co to se mnou udělá, když z blízka uvidím vlastní ženu, jak se líbá s cizím klukem. Měl jsem strach, že si fakt "ustříknu do trenek". Prostě neskutečné. Normálně jsem se k nim přidal a líbali jsme se všichni tři najednou. Bylo to nepohodlné, ale strašně vzrušující. Cítit oba jazyky. Popisování všeho ostatního by bylo na dlouho. Pak jsme se přesunuli do jednoho penzionu, kde jsem zajistil apartmán. Ženě to strašně slušelo a ta sexualita a smyslnost z ní přímo vyzařovala. Bylo na ní vidět, že se taky těší na to nové, co spolu zažijeme. Ty šaty s velkým výstřihem, černé punčochy a červené lodičky. Prostě boží. K tomu ta představa, co máme před sebou. Fakt jsem měl normálně mokré trenky. Když jsme vešli do apartmánu, kde jsem nachystal šampus a tři sklenky, tak jsem myslel, že to už nevydržím. Jen to píšu a strašně mi z toho stojí péro. Budu to muset dopsat příště.
Ahoj i všem dalším diskutujícím. Díky Sexjekrasny2 za detailní popis. Možná se mi to jenom zdá, ale ve většině případů jsou to muži v páru, kteří přijdou za partnerkou s návrhem na sex ve třech MMŽ a řada diskuzních vlákem a for se tu hemží příběhy, jak ji k sexu ve 3 přesvědčit. Setkali jste se ale s variantou, že by naopak s návrhem na sex ve 3 a to v podobě MMŽ přišla vaše partnerka, ale nejenom to, že by se vám svěřila, že už zažila sex ve 3 před seznámením s vámi (současným partnerem), a že by to teda paradoxně byla žena, které navedla muže k realizaci sexu ve 3? Díky za zkušenosti.
Ano, u nas jsem s tim prisla ja. Prijdu si jako chlap v sukni, protoze vetsinu veci navrhuji ja. Partner se driv bal, jak budu reagovat, nez jsem ho poznala, byla jsem hodna holka a nemela moc zkusenosti. Ale rekla jsem si carpe diem, chci taky neco zazit, a vylozila karty na stul. Realizace sice uz pokulhava, ale jednou se to snad povede.
Nam se zatim dari vice mene vse, hledani divek, zen, kluku i muzu... 🙂
Skoda ze nejste blize nam, hned by jsme neco podnikli 😛
Ahoj, partnerka toto odmita tak mam uz nekolik let kamaradky bokem, posledni kamaradku mam rok, mame spolu tento profil a ta rovnou prisla s tim, ze zazila vse od trojky az po SW party, coz ja take a hned vybalila, ze by trojku zase brala a ze ma rada i zeny... uz jsme zazily trojky s mladou holcinou, zralou maminou, s mladym klukem... vzdy fajn, nekdy lepsi, nekdy horsi, ale vse stalo za to... dvakrat jsem ji tady i pujcil bez me pritomnosti, coz byla chyba, jelikoz jak se ukazalo, slo o jednoho ignoranta co si chtel uzit hlavne sam a druheho, to ani nebudu popisovat, ten se choval jako decko a ani gumu si neumel nasadit a porad mel tisic vymluv, takze jej po chvili vyrazila, jelikoz to bylo neco hrozneho... 😑🙂
Nicmene nyni mame dalsi fajn kamaradku a hlavne jsme se shodli, ze by jsme radi nejakou akcicku, takze sama prisla s tim, ze v lete by jsme mohli udelat akci ve vice lidech spojenou s grilovackou u ni na zahrade 🙂 na coz se tesim a vypada, ze nas bude i vice nez 5 lidi 🙂
Takze ano, i zeny si umi samy dojit a rict co by chtely, jen to je snazsi u milenky kde jde jen o sex, ale zase i zadane a vdane po tom touzi, jen chodi za nami misto toho aby se sverili manzelovi doma co chteji, coz nam samozrejme nevadi 😛
V neposledni rade by ses divil kolik zen doma sve fantazie rekne... jenze spousta chlapu jsou taci, ze odmitaji se o zenu delit s jinym muzem v trojce, takze zena si to nakonec jde zkusit s cizima... a dokonce uz sem se setkal s tim, ze muzi odmitli i prani zeny, ktera chtela vzit do trojky dalsi zenu 😂
Ahoj nadrzenci9194, děkuju za obsáhlý komentář. Můžu se ještě zeptat: kamarádka s níž právě tvoříš sexuální pár, je "singl", teda nemá vedle tebe vztahového partnera/přítele? A nebo má (měla) a právě i u něj narazila s přáním na sex ve 3, a v tobě našla ideálního muže, protože vzájemně si rozumíte a vyhovíte? Díky za případnou odpověď a hezký den.
Ja zadany, ona rozvedena - manzel ji zanedbaval a ani ji neumel udelat 🙂... mame i zadanou mladou kamaradku a vdanou starsi kamaradku, je jedno zda je clovek zadany nebo sam, jde tu o sex bez citu.... nasli jsme se na seznamce ze chceme sex a i ostatni zeny a muze zname ze seznamek 🙂
Jsme kamaradi bez citu a idealnich predstav, sejdeme, pokecame, zasukame a zase si jdeme kazdy po svem... 🙂

Jsou vsak pary i jedinci, co chteji vylety, pratelstvi, dovolene, spolecenske akce, na to my nemame cas ani nemame zajem... nase oratelstvi je jen sexualni, o sve soukromu se nestarame... takze zkratka ani neresime nic vic nez pokec a sex 🙂
Díky. Potěšilo mě, žes odpověděl. Je to inspirativní. Díky za zkušenosti. Ať se daří.
Zkousel jsem a bylo to super maximalne jsem si to uzil
Zkusenost nemam ale Laka me se přidat k paru co uz ma zkusenost..
A k cemu by jsi paru byl, kdyz ti nestojI?
Kdo nezkusil, neví o co přichází, kdo zkusil, ví, že lepší sex nikdy nenajde
Parádní věc. Jednou jsem pozval kámoše, trochu jsme popily . A za chvilku protahovali manželku. Té se líbilo, když měla dva v sobě. Ráno po probuzení, jsem si jí posadil na sebe,a při tom kouřila kámoše. Oba dva jsme jí po tom dali dávku do krku. Teď by jsme chtěli zkusit z holkou, nebo z párem.
Sex ve trojce je pro mne velká slast mám dvě. Přítelkyně obě vdané scházíme se vždy na jejich služební cesty a den a noc jsou plné slasti dvě zkušené baculky a já. Poznali jsme se v sauně je zaujala má erekce a mě jejich nefalšovaný zájem o můj penis.nyni plánujeme i společnou sexuální dovolenou u moře a soulože na plážích
Poraďte mi jak přimět přítelkyni do trojky MMF. Dvakrát už se mi to málem povedlo, ale pak změnila názor. Jednou z toho v opilosti mi řekla že by do toho šla, ale pak opět změnila názor. Díky za nápady.
jsme manžele 15 let..a to manželka mela jen me..a asi 4 roky spatky jsem ji přesvečil na trojku,,a super..naš e city se zlepšily,,mohu jen doporučit
Ahoj mám zkušenost a nevím co si o ni myslet. Absolvoval jsem sex ve čtyřech s partnerkou nakonec z toho byla 3 a já dělal 4 ze 3 a na rovinu nic moc . Řekl bych více problému než radosti ani nastaveny být nemůžu vymyslel jsem to sám a teď mi to moc nechutna. Za mne na dlouho klasika a nebo opravdova trojka.
Tak tu zkušenost ti nezávidím. Měli jste si dopředu domluvit jasná pravidla.
Ahoj jdi do toho je to super a nic lepšího není a pokud to všichni chtějí, tak to nic absolutně nenaruší, neboj čauky Míra
Praha mel jsem milenku s kterou jsme provozovali sex ve trech. Ona milovala klasiku oral i anal, tak ze sendvic byl taky. Vyhkedaval jsemasi 4 milence s vetsim, aby se ji to libilo. Jim drazdika i analky, proste byla prirozena. Jednoh jsem jinavrhl SW. Tak jsme sli. Tam to bylo suor, protoze nemela problem o milovniky a anitam se nebranila analku. Kdyz jim mela 8 uz vyla unavena a palila ji. Vzal jsem si ji na masirovaci lavici a nezne ji olejicky osetril vsechna intimni mista. Pak se objevil on, koukl a odesel, za chvili se vratil s gumou ha ji drzel nohy a on ji ho tam zasunul moc se ji to libilo, bylo to jak trsnicka na dorth rekla. Byla badsena ale uz jsme tam nesli. Bojovala asi sama se sebou. Pak jsme meli trojku a ja kdyz odesla se sprchovat jsem mu ho pokouril aby se mu znovu postavil. To se ji asi moc nelibilo, uz se neschazime skoda, nevim zda to bylo kbuli tomu oralu... Ma nekdo takovou zkusenost?
Ty brdo, co ja bych za to dala, kdyby mne přemlouval na sex s jinym chlapem.
Nejlepší je přesilovka více chlapů na jednu ženu. Aby si užila. Více žen na jednoho chlapa je lakomství, udělá se jednou a ostatní dámy utřou...
Ve trojce se dá dámě lízat poštěváček i bradavky najednou, dovést k orgasmu jazykem a pak každý penisem... :-) Úžasné, když se chvěje nekontrolovaně v orgasmu.
Podobnou ženu hledám... Hledáme.
Čtu vaše příspěvky a trochu závidím. Láká mě milování ve trojici, ráda bych manželovi dopřála sex s jinou ženou, ale on o tom nechce ani slyšet. Nechce zkusit ani milování ve 4, bez výměny partnerů :(
ahoj nemáte někdo nějaké kontakty na slečnu do trojky díky...tak do 30 let foto zašleme
Bez galerie vám to půjde špatně.
ahoj nemáte někdo nějaké kontakty na slečnu do trojky díky...tak do 30 let foto zašleme
Ahoj no né každý pár to ustojí. Byl jsem s párem a poprvé to bylo supr. Podruhé to manžel neunesl a začal jí nadávat. Takže jsem se rychle sbalil a vypadnul.
Sakra,co bych za trojku dal,stale po tom snim,nejlepe s dvouma devcatama *3* zatim ale furt nic *11*
Jednou mi napsal kamarad kteryho zrovna dvakrat moc nemusim jestli nemam na pujceni stan. A tak jsem mu rekl ze stan nemam a ani o nikom nevim kdo mi mel na pujceni stan. A on mi napsal. Chm nevadi ja myslel ze by jsme v tom stanu mohli osukat mou kamaradku ve trojce. A ja jen cumel jak datel. To je pojeb. :/
Přibereme te jako čtvrtého. Jsme trvale spolu žijící trojice. Dvě divky a muž.
zdravím no co se týká domluvy na slepo a inzerce nevyšlo nikdy nic prostě asi smula nebo nevím ,ale máme vyzkoušené welnesy kde je bezplavkový režim.Prostě chodíme nahati do saun vířivek tak se otřes o člověka tam pohled koupiš skleničku on zas vrátí .Jak je to hotel jsme ubytování my nebo on a převážně je nějaka pozvánka něco se veme na pokoj a většinou to dopadne dobře .Člověk který nemá na pozvání nebo je jen vyčurany tak to dopadně špatně ,ale už víme aspon trochu jak nato.Nevyjde to pokaždé ,ale aspon tak 6 krat za rok jo ,pro některe málo,ale vice času není třžeba taky pracovat a něco tvořit .
S manželkou Věrou,jsme si po svatbě hodně užívali a povídali jsme si o tom jaké by to bylo užít si sex ve třech. Manželka hodně toužila po dvou chlapech najednou. Také mě to hodně vzrušovalo a tak jsme přemýšleli koho pozvat. Manželka Jarka, se mi svěřila, že si i před svatbou užívala se svým bratránkem Honzou a to dokonce vícekrát. Už prý před svatební nocí si silně představovala jaké by to bylo, užívat si svatební noc ve třech. Netroufla si to ale říci. Tak jsme se rozhodli ho pozvat na chatu. Večer se odvíjel docela slibně, pokecali jsme na sexi téma, popili a zábava s alkoholem vzrůstala. Když si Honza s Věrou šli spolu zatancovat ta tak k po chvilce ploužení se začali vášnivě líbat a obírat jeden druhého. Honza se jen pátravě podíval, co já na to. Jen jsem se usmál a zeptal se, jestli se mohu připojit. Netrvalo dlouho a Věru jsme měli na zemi nahatou a střídavě jsme ji lízali kundičku a ona nás kouřila. Bylo to k zbláznění, hrozně rajcovní a vidět manželku s jejím bratrancem jak si spolu užívají bylo hodně vzrušující. Když nás Věra vybízela aby jsme jí začali střídavě jeden šukat a druhého kouřila, tak jsem byl u vytržení. Doporučuji všem kdo po něčem takovým touží, aby to vyzkoušel. Byli jsme všichni tak rozvášnění, že jsme neznali hranice. Věra Honzovi po vytažení ptáka s kundy začala vždy ještě olepeného od jejích šťáviček ptáka vášnivě sát a olizovat a totéž dělali se mnou. Také nás začala vybízet ,aby jsme pokouřili jeden druhého. Nikdy jsem to nezkusil s chlapem ale byl jsem tak vzrušený i jeho vztyčeným ptákem kterým protahoval moji ženu, že jsem mu ho okamžitě celého vzal do pusy a cucala olizoval ho. Honza samozřejmě potom obsloužil i mě. Udělali jsme se všichni za tu noc několikrát a usnuli až úplně ráno, když začínalo svítat. Probudil jsem se někdy k polednímu a koukám kde je moje žena s Honzou. Byli spolu v posteli a Věra mu ho zase něžně pocucávala. I když jsem se cítil dost vyčerpaný, ocas mi zase tvrdnul a tak jsme se začali zase obírat. Už to ale nebylo tak jako v noci, měli jsme všichni něco za sebou. Sex na trojku byla opravdová bomba a krásně jsme si to užili. Honza k večeru odjel domů a já s Věrou jsme si ještě dlouho o tom vyprávěli, jak to bylo fajn.
Nadherne opravdu presne tohle hledame ze zenou take trojku ale stim kourenim se kluku vzajemne...
Tři zásadní problémy v této oblasti. 1) většina pánů co nabízí své partnerky,se za cuckoldy, nebo kandaulisty jen vydává, ve skutečnosti, v praxi to neustojí. 2) pokud už se najdou vhodní partneři, bývají zpravidla na druhém konci republiky. 3) mnohokrát partnerky ani netuší, že jsou nabízený a mnohdy je to pro ně překvapení, nebo k tomu jsou partnery nuceny.
Nabízíme trojku u nás doma.baculka a tlouštík.sex s ochranou,kouření bez ne do konce,klasika.diskrétně. 8-15hod 702552208
mi jsme na POHO
Ahoj, o trojce jsme s manželkou mluvili, ale vždy to odusnula, že je spokojená a že si to neumí představit.
Loňské léto se stavil kamarád a když jsme popili, začal být odvážnější. Manželka seděla mezi námi. Neměl jsem tucha, že už ji nějakou dobu hladí pod stolem a na zádech. Spolu jsme o tom už mluvili, takže věděl, že si to může dovolit. Když děti šly spát, ja se vrátil a přisedl. Manželka byla krásně v náladě a spokojená. Tulili jsme se víc a já po chvilce zjistil, že už má nějakou dobu rozeplou podprsenku. Podíval se na ně a to už se kamarád do ní zakousl. Musel jsem zjistit, jak je na tom v kalhotkách a rozpnul kalhoty. Její kundička byla naplněná touhou až po okraj a tak jsem neváhal pokračovat. Když ji kamarád masíroval prsa, vzal jsem jeho ruku a vtáhl do kalhotek. To už manželka tála pod rukama. Rozbalili jsme to naplno a skoro do rána jsme ji obšťastňovali na střídačku. Byla naprosto bezprostřední a uvolněná. Byla to noc snů, protože mě vždy vzrušovala představa, že vidím svoji milovanou manželku šukat s někým jiným. Ráno....čekal jsem co bude a jestli se bude bát podívat do očí......na to jen pronesla.....chlapci, ja jsem se uspokojila ale co vy.....nezopakujeme si to.Uplně mě odzbrojila a už jsme plánovali, jak si uděláme společný večer znovu. Trvalo to asi rok a půl. Pak si našel přítelkyni a naše trojka ustala. Každopádně to vůbec nijak nepoškodilo náš vztah s manželkou, naopak. Celou tu dobu byla tak nabitá sexem, že jsme šukali jako za mladých let. Postupně to uvadá a tak přemýšlím znovu, že povolám nějakého kamaráda, aby hezky protáhl kundičku mé manželky a znovu jí tím nabil na sexuální touhu. Rozhodně doporučuji. Opačně to samozřejmě nejde, protože je ona dost žárlivá. ale za ten pohled, vidět ji šukat s jiným, to rozhodně stojí i takhle jednostranně. Maximální spokojensot.
Ahoj já mám krásnou zralou ženu a strašně bych chtěl trojku s cizím mužem jenže nevím jak to udělat když se snibavim o tam tam mi řekla že to pro mne udělá ale že se jí do toho moc nechce nevím jak to nafouknout aby měla na sobě punčocháče a míní a byla sexi a pak zajet knejakemu chlapíci nachází pak už by to šlo a radavinko krb a vonné svíce ale ten začátek moc bych chtěl vidět jak ji chlap do ruky veme její pevnou bílou kozickunebo jak ji vnikne do její chlupaté picky
A můžu mít na sobě taky já silonky?
ahoj obdobnou zkušenost mam take a je paradni sledovat když manželka bez strachu a uvolněna si to uživa ,moje ještě rada semeno v ni a tak je nadhera když jsme se v ni na střidačku vystřkali jinak jak pišeš to same
tak s tím mohu souhlasit taky se mě to líbí a rád pozoruji ženu jak si to užívá s jiným *5*
Krásný a pohodový den přeji oběma.
Velice kladný a suprovní názor na 3ku.
Je opravdu štěstí najít pár,kterému se to líbí a je ochoten přijmout druhého muže k nim.Na krásnou,nefalšovanou a pohodovou 3ječku.Kde žena je laskána,uspokojována a krásně ukájená.Tak,aby byla spokojená.
Pokud jste opravdu takovýto pár,tak Vám gratuluji a taky závidím.Závidím tomu kdo má tu šanci se k Vám přidat.A mít tu možnost mazlit tak krásné ženské sexi tělíčko.To které má žena na vašich galeriích.
Neboť ta je náramně krásná,svůdná,štíhlá a okouzlující.
Přeji krásný zbytek dne.
Roman*174*
Ahoj , rád bych zkusil já + 2 Ž ..ale bojím se , že bych nevydržel a pak už se jen koukal... poradí mi někdo jak uspokojit obě a ještě si to užít bez ostudy? :-)
Trénuj jazyk! A výdrž.

amateri.com píší: „Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.“ Tak příspěvek doplňuji.
Okolo Hradce Králové stále hledám pár, se kterým bych se rád seznámil. Mohu v dopoledních hodinách.
hledal jsem pro moji manželku a po delši době našel mohu řic že je to nadhera jak manželka si užila trojku on o 17 let mladši a hrozně ho vzrušovala take moh střikat do ni a to mu moc sedlo a tak ji to dělal i třikrat za sebou a nechtěl ho s ni vytahnout dokonce zkoušel s ni spat a mit ho v ni a tak jezdil každej patek skoro rok na noc a v sobotu ji ona měla celou rudou a nechtěla se ji zavřit skoro do poledne ji měla otevřenou a stale s ni teklo semeno od nas obou tak mohu jen doporučit je to parada když žena chce a užije si to
Ahoj, a kde jsi ho našel toho šikulu? taky bych takového potřeboval pro moji pohlednou,zachovalou paničku.
Mirek
Ahoj.rád pomohu,přijedu,nebo pozvu.
Ahoj,taky to tak máme. Olomoucko.
ahoj je nadhera se divat když v ma manželka v pipče druheho jak ji v ni jezdi a ona mu ho krasně obaluje pyskama take třeba jak ho do ni vraži až po koule a pak když dojde k nejlepšimu a začne v ni střikat je to velkej rajc když s ni teče jeho semeno a třeba jak ona přiraži a on vraži vic a vic potom vystřik a ona jak stuhne a uživa si ten tlak a teplo semene no nadhera
Zkusenost takova ze v seznamce zrejme jen kecalkove,vyzvidani a realneho setkani se asi "boji"
MYslím, že není možný hledat tady. Nejsme teda už nejmladší - já 43 a přitel 47, ale máme s tím pozitivní zkušenosti. Nesmí se na nic spěchat, spíš tak nějak počkat, ale jít tomu trochu naproti. Asi před 14ti dny jsme to zkusili poprvé a i když přítel zezačátku trochu žárlil, pak ho to přešlo a všichni jsme si to báječně užili. I když se teda musím přiznat, že když mě chlapi svlékly, dost jsem se styděla, ale i to potom naštěstí přešlo a bylo to opravdu fajn !!
ahoj konečně někdo kdo je v letech a ma to rad moji je 58 a našel jsem 40 let stareho a ten se ji nemoh nabažit pořad ho chtěl mit v ni a jezdil k nam rok každej patek na noc a to řikal že je nadhera když se muže v ni vystřikat a když ona to chce ,ja byl take rad že ji plni a krasně se mi po něm zasouvalo
Tak tady ta diskuze prijatelna ale najit muze do trojky zde?kdyz uz se zda ze ta odpoved umerna zneni inzeratu tak zrealizovat schuzku nejde,asi panove s vetsimi pozadavky nebo dobrodruzi,kecalkove,mozna i zoufalci co tu predvadi jen svoji muznost na fotce.Pokud by mel zajem seriozni chlap pripojit se k paru zena-muz ktery pristouapi na schuzku predem tak uvitame
V pariku musi byt absolutna dovera, obaja v tom musia mat uplne jasno. Az potom mozu skusat a prizvat dalsiu osobu.

My sme o tom rozpravali dlho, skoro rok, debatovali, ujasnovali pre a proti, a nakoniec sme sa zabavili so spolocnym kamaratom. Nas vztah zabava v troch posilnila. A kamarat ostal :)

Cize u nas su pozitivne skusenosti.
zili jsme 10 v anglii a ted jsme asi rok spatky ,tedy asi pred dvouma rokama to jsme skusily poprve ,ale bylo to divne ,prisli jsme domu a mlceli a oba jme si rekli sve ,je to jen spestreni sexu zijem jen jednou a nas sex je spis spojen s city a trochu jiny ,po druhe to bylo ve ctyrech,zacali jme tak jak kdo chtel a poprve ze zenou jsme to delali i ze stejnym pohlavim a stridali ,chci rict laska je vic toto jen spestreni a neni trba otom mluvit vas sex s manzelem nebo spritelem bude vzdy jiny ,verte nebo ne v anglii jsou pary a lide emancipovanejsi a resejto tak ze si jen spestrujou sex.ale pokud se bojite je treba pravidlo ktere zni jeden bez druheho ne pokud se mate radi nenarusi vas to
Ozve se mi dospělá dcera, která se dělí s vlastní matkou o společného milence, který se chce udělat do mámy.
napištemi na E-mail: františek.pl@atlas.cz
Ehm, spíš moc koukáš na porno :-)
Sexovali jsme s bývalou super, ale zlomit ji na to, aby jsme dělali sex ve trojce a to dva muži a ona, to nechtěla. Až jednoho večera řekla mám přítele, co by do toho šel, byl starší asi tak o deset let. Tak jsem ji řeknul pozvi ho a uvidíme. Přijel no nic moc výzor, ale za půl hodinky jsme všichni tři věděli do čeho jedem. Nádhera to byla a pak to začalo, on pak nemohl a našli jsme jiného přítele mladšího o deset let , manželka jásala a byla vážně spokojena jak jsi krásně užila a tak jsme se ještě setkali tři krát a on ženatý , tak mu na to došla manželka a byl konec ale hledali jsme dál a našli chlapa o deset let mladšího a ze super velkým údem co se bývalé líbilo, on ho měl 22cm a 7 průměr. To byla nádhera a bývalá zažívala jeden orgasmus za druhým. Byl vážně suprovní chlap. Pak jsem zjistil , že bývalá souložila po tajmu s jiným, ale starým pánem a pak rozvod a konec, ale trojky jsme měli supr.
Doplním zkušenosti, kdo bude chtít.
Zkus si nejdřív zdokonalit pravidla českého jazyka, a pak si sexuj ;)
Tak se nám včera podařilo úspěšně zopakovat první akcičku.Bylo tom teda hodně podobné,tedy ranní sex a vášěň před prací,to celé v autě na hlídaném parkovišti.Opět vášnivá líbačka,kouření,prstění a samozřejmě zasun a pořádná šukačka završená výstřikem do manželčiny kundičky!!!Jeslti vše klapne,tak další akcička bude následovat za pár dní a to už u nás doma.Sice opět beze mě,aby se asi milenec seznámil s prostředím :-),ale trojka i s focením je již přislíbena také.A jen tak mimochodem,sehnat někoho na reál je opravdu těžší úkol než jak by se mohlo zdát ač si myslím,že má manželka je atraktivní a hlavně po dlouhé době svolná na takovéhle akcičky!Všichni adepti na začátku hned chtějí sex a když se má uskutečnit první schůzka,tak ejhle všelijaké výkrutky!Ale jelikož jsme teprve na začátku,tak dvě reálné akce a třetí před dveřmi považuji za úspěch a společné uspokojení.
Přemluvil sem manželku na sex ve třech,tak sme jí z kamarádem ošukali a ona se ted chová jako nadžená čubka když přijede chce to vždycky ale boužel jen s ním,nabízel sem jí i jiný ale nechce,vůbec tomu nerozumím když to má ráda ve třech proč nedá i jinýmu.
ahoj krasnej zažitek a plně chapu k nam jezdil rok kamoš každej patek na noc a to ještě moh střikat do moji a tak jsme se do ni na střidačku a on do rana i 7x no nadhera
Moja manželka do toho najprv nechcela ísť"Žiadna trojka s cudzym mužom".Zo začiatku o tom nechcela ani počuť.Taky anal bol do 10 roku manželstva pre mňa iba zbožne želanie o vystreku do úst ani nehovorím.Boli aj vyhrážky že čo si o nej myslím, prestanem sa s tebov milovať ak s tym nedaš pokoj padli slová aj o rozvode,niesom žiadna k...a atd....Tak som s tym na dlhú dobu prestal.Postupom času prišla na chuť analnemu sexu aj orálnemu no o trojke ani reč.Po 15 rokoch pri jednom análnom milovaní s použitím vibrátora v šuške sa ma spýtala ake by to mohlo byť naozaj s dvoma skutočnymi ako to možu tie pornoherečky zvládnuť mať v sebe dvoch naraz.Tvaril som sa že nato nereagujem.No po sexe som sa jej spýtal ako sa cítila mať v sebe mňa a vibrátor?Odpoveď ma šokovala"trošku to bolí ale da sa to zvládnuř ale je to také čudné.Priamo som sa jej opýtal či chce zažiť skutočny sendvič.Odpoveď:neviem možno ano ale keď to bude bolieť tak s tym prestanete ma potešila.V sučastnosti máme za sebou už niekoľko sendvičou a podľa jej slov je to niečo neskutočne nadherne a s vibrátorom sa to nedá ani nahodou porovnať.V prvom prípade to bolo dosť nemotorne možno aj ten alkohol urobil svoje ale pri druhom pokuse som svoju manželku nespoznával.A poloha?Je to hlavne na mužoch ako su na tom.Teraz nam nerobí problem ani na koníka ani chrbtom k tomu čo je dole aj keď v tejto polohe su obe dierky o moc tesnejšie a v stoji jej to tiež vyhovuje.Takže jedna rada-oplatí sa počkať.
A to naprosto jednoznačně. Jsem o dost starší, než manželka, navíc v letech, kdy pánové většinou už jen vzpomínají na své hrdinské skutky. Procházeli jsme tak před lety dost hlubokou krizí, ale ještě jsme si dokázali spolu povídat. Napadlo nás pro oživení trojku zkusit a zpočátku nám stačily i jen představy, protože hledání chvilku trvá. Nakonec si vybrala a já jsem si vymyslel, že na poprvé u toho nechci být... takže oni spolu v jednom pokoji, v druhém já a žena putovala. No, co budu povídat, klepal jsem se jak osyka, žárlivost a nervy dělaly své. Ale žena byla spokojená a o to šlo. Příští týden to mělo být podobně, ale to jsem po hodině nevydržel a přidal se... Nervozita ze mne spadla a bylo to moc krásné. Teď už to takhle funguje tři roky a sex máme nádherný i když jsme spolu sami. Za nás tedy můžu doporučit, ale nějak se k tomu musí dozrát, opravdu to není jako jít na pivo :-).
I když na tohle téma bylo již mnoho napsáno a natočeno a myšlenka na sex ve více jak dvou lidech provází lidstvo od jeho prvopočátků, je to vždy experiment s nejistým výsledkem.
Mám zkušenost ze tří rošťáren kdy jsem připustil k tělu mé ženy dalšího chlápka více než blíže a nakonec to pokaždé v reálu bylo spíše zklamání. Ne že by vše dopadlo zle, bylo tam i pár pěkně rajcovních momentů ale celkově to spíše nesplnilo naše očekávání. Je to vždy o komunikaci a taky o tom zda naleznete toho pravého k uspokojení vašich potřeb. Takže ten kdo chce tento druh sexu provozovat a obohatit tak zážitkový rejstřík o vzrušující „sexícheck“, měl by si urovnat především co, jak a s kým to chce. Každopádně mělo by jít vždy jen o sex, city sem nepatří. Tak trochu závidím těm, kteří mají zkušenost s neplánovaným skupináčem jenž se příjemně rozvine třeba i v dlouhodobější přátelství. Takové akce jsou prý nejlepší.
mame hezke zkušeností mé ženě se moc líbí sex se dvěma muži.
Ahoj, nechci tu nikoho hledat, ale chci se zeptat na zkušenosti... S kým se dá sex ve 3 provést? Myslím jestli je lepší jít do toho s kamarádem a najít slečnu nebo se připojit k nějakému páru? Bavil jsem se o tom s kamarádkou, ta říkala, že je jednodušší, když se ty tři mezi sebou moc neznají, že se pak nemohou pošpinit vztahy (ať už kamarádství nebo partnerství). Zkušenost mám jen s klasikou ve 2 a chtěl bych to zkusit ve 3 ať už 2 chlapi nebo 2 ženy. Tak se chci zeptat jak to po téhle stránce máte vy? S kým jste do toho šli a jaké to bylo? Díky moc za odpovědi.
Ktery par me prizve ke svemu milovani mam uz ale 65 let.
Škoda, že bývate tak ďaleko. Ja hľadám niečo z okolia Bratislavy. Niečo trvalé. Veľa šťastia.
To je sila. Čítam a ticho závidím. Obdivujem páry,ktoré toto dokážu. Ja čítam, slintám a rád by som sa niekde pridal. Ale neviem si predstaviť moju manželku s niekym iným.Asi by som veľmi žiarlil a bolo by po zábave. Asi som pokrytec. Ale ostatným prajem veľa šťastia.
Mam podobne skusenosti ...kolko parov sa stazuje ze je problem niekoho najst a ked sa ozevem ...tak zostane casto len pri kecani ...ja mam skusenost ze problem je najst par co to naozaj chce
Tak jsme se konecne dockali a vcera jsme zazili konecne trojku....no a presto,ze jsem se tesil tak se mi poradne nepostavil....prisel jsem si jak blbec a vubec to nechapu .....
na dovolenke pri mori na nuda plazi ma manzelka fajcila,nebolo tam az tolko ludi,ale aj tak si to vsimlo par chlapov a prisli blizsie tak na desat merov niektory si nas tocili na mobil niektory si honili kokoty,ale jeden prisiel blizko a zacal moju zenu hrizt do zatku ta sa tak vzrusila ze mi skoro vytrhla kokotisko.samozrejme som sa urobkal do ust mojej polovicky co inokedy nesmiem,len jej to nestacilo a zacala fajcit toho priselca ked o videli ty druhy honosi tak sa zacali pridavat,mne sa postavil a zacal som suloz aona len jebat a jebat tolko kokotov co mala v sebe a este malokedy sexujeme anal ale teraz mala toho tolko aspon styria sa jej splechli na tvar zo zatku jej tiekol gec za 30minut som uz vravel ze by mohla skoncit a ona ze ja som to dovolil tak mam cusat,v ten vecer sme isli na disko a bolo nieco podobne v uplnej tme mi honila a to sa na nas pozerali dvaja mladucky asi 18 rocny samozrejme jeden zacal prstovat moju suku ona sa ani nepozrela kto sa v nej hrabe zrazu ju zacal naberat a za sekundu jej tieklo semeno po stehnach mne dlhsie trvalo kym som sa urobkal,ale ten druhy chlapec sa zohol a zacal jej lyzat picku taku potecenu nie som gay ale sli pod stol ja ze sa jebu ked vysla zena tak povedala ze ci dobre fajcila ja ze ok a ona ze ma fajcil ten fas ktoremu som sa do ust ona jemu on mne no hnus,este vecer som ju posulozil,ale to uz bola taka spita tak som jej rozmrdal zadok potom som jej strcil do prndy flasu zo sampusu tak do polky chcel som ju pestou ale ta nezisla dnu aj tak rano nevedela o tom len nasla fotky ako jej trci flasa ja s kokotom v kunde a sampus v anale.na ten den nikdy nezabudneme
Paradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tuším máš bujné sny...
Ja mam opacne skusenosti ...je problem najst par . Ked aj odpoviem na inzerat casto sa nik neozve alebo si zacnu klast podmienky financneho charakteru
My máme zase zkušenost že když jsme před několika roky hledali prima rodiného přítele,tak přišlo opravdu hodně nabídek,ale jaksi ve většině případů "skutek utek".Máme tedy dojem,že je mnoho mužů kteří o tomto sní,ale když dojde na konkrétní schůzku,najednou je mnoho důvodů proč nemají čas,nebo nastane stav "mrtvého brouka".Naštěstí je i malé procento těch druhých a slušných a opravdu fajn přítele jsme našli,tudíž už nehledáme.
No,a finanční požadavky?To je snad úplně jiná liga a sem snad nepatří!!!
Mna stale prekvapuje ze par pise ako je problem niekoho najst a ja mam opacnu skusenos ...ze mam zaujem a odozva je slaba . Tiez je jasne ze je problem ak je velka vzdialenost ,tazko vytvorit nieco ak treba cestovat 300 km .
nevím čím to je,ale většina děvčat si o trojku sama neřekne,přestože o tom po nocích sní a ráno jsou hladné a vlhké.Holky jděte do toho,protože spousta chlapů má stejné sny jako VY!!!
sex ve třech nám určitě nic nenarušil.Spíše naopak,obohatil.Trvalo mi to moc dlouho,než jsem ženu nahlodal na trojku a finále bylo skvělé.Spokojenost na všech stranách.ALE!!!Věděli jsme do čeho se pouštíme a souhlas byl a ne vynucený.To je asi moc důležité.Žena si trojku pochvaluje a už se pomalu schyluje k pětce.TZN tři muži a dvě ženy.Ony si holky určitě řeknou o něco navíc.Nevím jak to dopadne,ale moc se na to těším.
Ve třech je to naprosto super. Další rozměr toho je, když jsou muži bi a ženě to nevadí. Párkrát jsem zkusil a nemělo to chybu. Je v okolí Pardubic pár, který hledá parťáka?
cez dovolenku sme skusili sex v lesiku za plažou ,len tak sme si odbehli ...vtom sa na nas pozera chalan,nevsimli sme si ho.pochvili prišiel bližšie a jednoducho sa pridal.ten sex bolo nieco nenormalne krasne,trval minimalne1hod.niekolko krat sme sa spravili.bolo to len raz a uz teraz mame plany na buduce leto.netreba rozmyslat treba skusit.
Zní to zajímavě, ale pustit k sobě jen tak úplně neznámého člověka, to mi přijde trochu zvláštní :P Neřeknu, kdyby to byl nějaký známý, nebo alespoň někdo třeba z Amatérů.. ale začít v pohodě a bez přestávky trojku s úplně cizím člověkem, to mi spíš připadá jako nějaká scéna z filmu, než realita ;)
(což neznamená, že se to nemohlo stát - jen že třeba já bych si to asi neuměl ani představit) ;)
ahoj,
nám se stalo něco podobného taky na dovolené.Seznámili jsme se tam s borcem, kterého jsme v životě neviděli a po třech dnech si už s náma vždycky večer užíval na pokoji. Takhle to trvalo skoro celý zbytek dovolené. Bohužel to byla zatím první trojka a od té doby nemůžu manželku k další ukecat.
Co ja bych dal za normální sex se svou ženou. Některé ženy prostě nedají
ahoj trojku si všichni bezvadně užíváme,je to o pohodě,domluvě a vášni!!a když jsou kluci bi-tím lepší jízda-doporučuju!!
ahojte sex v 3jke ci 4ke je super len najst pravich ludi na to je taske
trojka je super, užívame si,no láka nás aj štvorka to musí byť tiež neskutočný zážitok.
Chceme sa podeliť so skúsenosťami pri hľadaní chalana do trojky. Nahodili sme pár inzerátov na amatéroch, dostali stovky odpovedí ale „skutek utek“, resp. až na jednu výnimku. Ale o tom neskôr.

Sme pár ktorý spolu žije viac ako desať rokov. Partnera napadlo, že trošku zmeny neuškodí a spestrime si spoločný sexuálny život. Ja som bola proti, ale ako to chodí nakoniec ma ukecal.......

Nechceli sme ihneď utekať, na hotelovú izbu a urobiť to, ale skôr vychutnávať príjemné chvíle a vzrušenie z prvého stretnutia. Neuvažovali sme, čo bude ďalej a chceli sme dať tomu neskôr voľnejší priebeh a nakoniec sme sami nevedeli ako ďaleko zájdeme.

Z množstva ponúk jeden jediný, si stál za slovom a stretli sme sa. Boli sme všetci vystresovaný , vzrušený a riadne rozklepaný. Stretli sme sa v thermal parku Bešeňová. Na fotkách z netu sme vyznačili v ktorom časti bazéna sa stretneme, neboli sme si istý či sa spoznáme a vyrazili. Prišli sme tam podvečer a ponorili sa do tmavej horúcej vody. Na miesto sme dorazili takmer súčasne, po chvíľke keckania, aktívnejší bol skôr priateľ, ja som mala riadne stiahnuté hrdlo, ma obaja pohladili po prsiach. Ešte stále som bola rozklepaná, ale začala som ich hladiť naraz po penisoch. Marcel ako na potvoru ma riadne tesné trenírkove plavky..... Už sme sa uvoľnili, a priateľ navrhol, poďme do welnes, tam bude viac súkromia.

Prešli sme do welnesu, vyzliekli plavky a zahalili do plachiet. Prešli sme spolu pár saunových miestnosti, až v jednej horúcej parnej sme ostali sami. Hrala príjemná hudba, voňal eukaliptus a bolo príjemné prítmie. Môj stály priateľ bol aktívnejší, odhalil mi prsia a začal mi cmúľať bradavku. Po chvíli sa pridal Marcel a som im začala hladiť už riadne tvrdé penisy. Začali sa hrať s mojou pipinkou a ja už som nevedela kto ma kde hladí....... Pokračovali sme vo vírivke, ale ďalej sme nezašli.....

Prišla záverečná, rozlúčili sme sa, bolo to príjemné ale tréma ako v 17 tich.

Rada by som si to zopakovala, ale nedarí sa nám nájsť vhodného partnera. Každý iba sľubuje, alebo okamžite chce isť nato...... Som riadne sklamaná s mladých mužov, kecy, odbaviť sa pri webke......

Čo hľadám, resp. hľadáme? Mladého chalana (zrelého partnera mám a mám ho rada ) jemného, citlivého, s fantáziou. Nechcem podvádzať partnera, ide nám o spoločné zážitky....... Podľa možnosti vyholeného resp. dolu upraveného, zvyk je zvyk .....

Silvia
Krásný a pohodový den.
Teda to je parádní čtení a jistě i super zkušenost.
Krásně jste to vymysleli a zorganizovali.Jezdívám na Bešenovou a přiznám se,že si často představuji takovýto příjemný příběh.
Je opravdu těžké najít pohodový a rozumný pár.Který vezme k sobě jiného m ujže do 3ky.Je to těřší než si sama dovedete představit.
Věřím,že jste si to všichni báječně užili.A obzvláště vy p.Silvia.Ostatně na to jste tam měla dva nadržené smce.Kteří jistě byli ochotni Vám splnit Vaše veškerá přání.I ty nejtajnější.
Míváte pravidelně 3ku,kterou si užíváte?
Přeji krásný zbytek dne.
Roman*174*
najlepšie je mať stáleho partnera do trojky.Dá so potom oveľa viac odviazať.
Sex ve trojce?Dlouhá léta jsem ženu nahlodával,při milování jí zkoušel navrhovat druhého muže.Dlouho odolávala a dokonce nějaký čas to vyznívalo tak,že přestane sexovat i se mnou.Ale trpělivost růže přináší.Nedávno jsem dal inzerát tady na amatérech a asi jsem měl obrovské štěstí,protože mezi mnoha odpovědmi jsem našel muže z okolí,rozvedeného,který nemá nejmenší chut na trvalý vztah se ženskou,ale jako každý,potřebuje sex.Včera došlo na schůzku.Večeře v restauraci,natvrdo otevřený hovor o sexu a představách kapka vínka,opadly zábrany i u mé ženy a šlo se k němu domů.Stále trochu ostych všech,ale já si šel na chvíli zakouřit a při odchodu jsem ho pobídl at to trošku rozfouká.No a když jsem se vrátil,už se líbali a obírali jako pubertáci.Skvělý pohled,no a potom už byla svlékačka,lízání a kouření,prostě vzrůšo na max.Manželka si to užívala jako ještě nikdy a po čtvrtém naplnění kundičky se šlo spát.Ranní probuzení taky skvělé.Jako za mlada a to už je nám 50.Žena uspokojená,Já až na výsost a kamarád nic takového nepamatuje.Jsme domluveni na dalším pokračování a už teď vím že bude,a bude ještě lepší.Vřele doporučuji,ale snad jen párům,co si opravdu věří a nemají problém si popovídat ůplně o všem a hlavně o představách obou.A ty oči?Do těch jsme si koukali skoro celou dobu a ten pohled na ty rozzářené panenky vám snad ani nepopíšu,ale všem ho přeji.
Ahoj našel jsem tady na amaterech komentář na sex ve třech.Mám stejný problém jako ty,tak jsem se chtěl zeptat jestli nebyla tvá paní na tebe naštvaná když jsi jí postavil před hotovou věc.Já sní o tom furt mluvím a ona né a né.Děkuji za odpověď Zdeněk

ahoj mate krasnou galerku a to co je v ni znam to same jsme si s manželkou uživali je to užasne
Tak to ti opravdu závidím. Už mnoho let jsem na tom jako ty v prvních větách. Ale bohužel bez kýžené koncovky.
Vzrusujici!!! Touzim po tom takhle ...*71*
Skvělý zážitek a pěkně napsaný komentář!Na tohle se vzpomíná i po letech!*114*
Jsme manželé on 54 ona 53 a jsme spolu už 32 let.Asi před čtyřmi lety jsme oběvili kouzlo milování ve třech a od té doby jsme mněli dva partnery ve věkovém průměru 40 let.Nyní co jsem položil živnost nemám už tolik času a tak se naše setkání omezilo pouze na jednoho a to velmi sporadicky.Asi před půl rokem jsme se ale seznámili s milým párem 47a48 let a jsme opět velmi spokojeni .Časově to vychází jelikož obě strany mají už velké děti.Sex ovšem probíhá odděleně a zvláště moje paní ho velmi intenzívně prožívá.Jsou to krásná léta a nikdy bychom ani na vteřinu nezalitovali ,ba právě naopak nás mrzí že jsme nezačali už ve třiceti. Zdravíme vás z jižní moravy a držíme vám palce ať jsme zdrávi a šťastni.
Pro nás to bylo naprosto normální. Když odešel a zůstali jsme sami dva, tak mě napadlo, jako bych tohle zažíval už dávno. Ani divné, ani destruující - prostě jako jiné milování.

Jo a že dopřávám partnerce ještě někoho neznamená, že mi na ní nezáleží - beru to tak, že chci aby jí bylo dobře - ať už se mnou nebo beze mě.
velmi sa mi páči keď sa žena miluje s dvoma mužmi no neviem ako to uskutočniť,manželka to odmieta bojí sa či by to zvládla.Chcel by som nájsť muža alebo pár s ktorim by som sa zoznámil a potom pripravili spolu náhodne stretnutie niekde na víkendovom pobyte v hotely a spolu ju zviesť k spoločnému milovaniu
manžel chce trojku a já mám z toho strach ikdyž to může být super,poradí mi nějaká žena nebo pár jak mám strach překonat ,strach mám že by se nám mohlo rozpadnout manželství
Jsme pár ve stejné situaci.Rádi si s vámy o všem pokecáme.Třeba na něco přijdem.Těšíme se na mail.Jsme z Prahy.
dlouho jsme se na toto téma doma bavily a pak to jednou přišlo a bylo to opravdu super a několikrát jsme si to zopakovaly .náš vztah to spíše utužilo a víme že to zase zopakujeme,
Vypadá to zajímavě, moje manželka chce soužit s druhý mužem a potom, abych se s ním pomiloval i já, vlastně všichni tři dohromady.
Tak s touto myšlienkou sme sa pohrávali dlho, ale akosi nám chýbala odvaha. Nakoniec viac menej náhodne sme sa tu na ametéroch zoznámuli s chlapom a po niekoľkych dňoch písania sme si dali stretko. Prvé stredko bolo tak trošku rozpačité a dostali sme sa iba k spoločnému mazleniu, ale potom to už bolo super a sme radi že máme rodinného priateľa.Ja svoju manželku milujem a dopriať jej potešenie z dvoch vtákov súčasne je aj pre mňa vzrušujúce. A na záver, ak to robí potešenie obom partnerom, tak je to nádherné a vzrušujúce.
Vyzkoušeli jsme několikrát trojku a vždy to bylo super. Vždycky "po akci" přítelkyně říká, že to už bylo naposledy, ale do dalšího sexíku ve víc lidech jde opět ráda. Jednou už proběhlo 3M+1Ž a taky si to pochvalovala (a tutově to nebylo naposledy). Ona tomu očividně přichází na chuť a mně se líbí vidět ji jak šuká s jinými. Vztah nám to nenarušilo ani v nejmenším. Doporučuji
jj souhlas žena si ma užit moje take jako že ne ale přiražela a nastavovala ji a když do ni střikal tak ho přitahla aby byl v ni co nejhlouběj a držela ho dokud se nevystřikal
Taky jsme s manželem absolvovali trojku. Pro mně to bylo inspirující dělala jsem věci které mně s manželem ve dvou ani nenapadl. Po samotné události manžel reagoval jak sem nečekala a sex po tom není takový jako dříve.Trochu závidím chtěla jsem přesně toho docílit bohužel opak je nyní pravdou. Pokut by měl někdo podobnou zkušenost může mi prosím napsat do vzkazů,děkuji.
Hledam dva muze kolem 50 let. Laka me sex ve 3. Praha
Kluk 44 Liberec by chtěl píchat holku do trojky s chlapem
kto to raz vyskusa tak uz iny sex nechce,vzdy len v trojke,je to super
ahojte, len vy za to chcete, darcek, alebo FO.
Máme stím ty nejlepší zkušenosti. Ráda souložím se dvěma muži a vážím si manžela, že mi to umožňuje. Utvrdilo to náš vztah.
Hanka
přidávám se a souhlasím. poprvé to byl náš společný kamarád. když mi to můj partner poprvé navrhl, tak jsem nevěděla jestli to myslí vážně. no, a myslel. měla jsem za to, že "testuje mou věrnost". když jsem ale pak viděla jakým směrem se následující kamarádova návštěva ubírá a jak je můj partnervzrušen, tak to už pak prostě nešlo zastavit. ohromně jsme si to všichni užili a já asi nejvíc. bylo to úžasné a tak si to občas zopakujeme. je to opravdu skvělé, ale stejně tenkrát poprvé... no prostě to bylo SUPER
Ahoj,19.5.jsi reagovala na otázku sex ve třech.Přečetl jsem si jak to probíhalo u vás.My se doma o tom bavíme už několik let dokonce jednou jsme doma měli i chlapa ale dopadlo to fiaskem,protože se mu ani nepostavil manželka mi potom řekla že jí hodně vzrušilo když jsem si jí pak vzal já.Od té doby se spíše jen o tom bavíme ona mi říká že by to zkusila ještě jednou ale prý mám někoho sehnat já.Jenže jsem narazil na to koho vlastně sehnat a kde.V seznamkách je chlapů plno ale jakých že jo a někde na diskotéce mi ona řekla že by nikoho neoslovila a někdo známý tak to už vůbec ne.Chci se zeptat jaké máš zkušenosti ty se sháněním chlapů na sex tohoto druhu - jak na to?
Ahoj! No, nevím jestli Tě svou odpovědí nezklamu. Žádné zkušenosti v tomto ohledu vlastně nemám. V těchto aktivitách jsme zůtali u toho kamaráda. S nikým jiným jsme to nezkoušeli, protože tak jak to funguje nám to maximálně vyhovuje. Znovu tedy předesílám, že se jedná o dlouholetého kamaráda mého partnera. Není to tedy žádný "soused od vedle", bydlí od nás přes 100km daleko, takže se nevídáme zase tak často, zhruba tak 1x za 2-3 měsíce. Už se za tu dobu známe a víme, co se nám každému líbí a maximálně si vyhovujeme. Abych byla upřímná, tak nějak si nedovedu už představit to dělat s někým novým a čekat, "co z toho bude", viz třeba váš případ, kdy toho dotyčného zradilo vlastní tělo. Takže když to shrnu, u nás to zafungovalo zrovna s kamarádem. Ale u každého to je určitě jiné. Asi to chce mít hodně štěstí při hledání a když se s někým už domluvíte, tak se hlavně nestydět a pořádně si o tom promluvit, co kdo od toho očekává, jak si to představuje atd. . . A hlavně by si měli partneři vyjasnit, kam až ten druhý-á může zajít. Aby pak nedošlo k situaci, kdy ten druhý jen nevěřícně zírá s tím, že "tak tohle jsme si nedomluvili . . " Přeju hodně štěstí, alespoň takové, jaké mám já !!!
my sme to provedli tak, že sme pozvali kamaráda na pokec na hotel...no a přítelkyně na něj začala něco zkoušet. Koukal nejdřív po mě...asi moc nechápal, ale jelikož sme s nim, ještě za dob, kdy sme ani jeden přítelkyni neměli nějakou trojku podnikly, tak asi pak pochopil a nechal se od ní "svézt"...je fakt, že když ona "náhodou" odešla na toaletu, tak koukal dost nechápavě, ale stačilo naznačit, že je to oukej a pak to šlo. No...bylo to v klídku-celá akce... A co se týče toho PO, tak z jeho strany proběhlo ujištění se, "že se nezlobim", jak přesně řekl....a my sme vzájemně konstatovali, že to byla zajímavá zkušenost a pak to i párkrát zopákli. A nějaký "mohli ste se pak tomu druhému podívat do očí?"...s tim problem nebyl- nepopírám, že vidět přítelkyni, jak si užívá s jiným, mě zprvu trochu neznervóznilo, ale s tim sem počítal. A navíc si říkám - 1. je to docela fajn zkušenost a zážitek, 2. radši si s partnerkou dopřejeme takovouhle "kontrolovanou nevěru" při které jde jen a pouze o sex, než aby se mi za účelem svézt někoho támhle za pár měsíců/let tahala s někým za ručičku, a náhodou tam ještě přeskočilo něco víc :D .... no ne? Jak sem byl poučen při nahlédnutí do jistého časopisu pro teenagery "Na ty kluky, pro které je to "pouze sex"...na ty POZOR - to není ten pravý!", ale myslim si, že v týhle situaci můžu klidně říct, že "je to jen sex", tak co :o).
taky mam moc rada trojky a vzdy si to poradne uzivam sex se ma poradne uzivat a zkouset co se da dva muze najednou je moc pekny doporucuju
Vždy jsme jsi všichni tři řádně užili,měli jsme řádně domluvené pravidla hry,které on vždy řádně dodržoval.Manželka jsi vždy super užila a navíc moc bavilo,když se mohla pohrát se dvěma údy.Manželství to nanarušilo.
ahoj take me vzrusuje trojka a zenu take jem porad se nemuzem rozhodnout chceme nakeho mladeho kluka na zauceni
Lepší je čtyřka,bezesporu!Trojka dva muži a žena je o tom,že je manželka tak trochu lhostejná,tomu manželovi.
vubec nemáš pravdu.musí chtít oba s páru a nebrat kámoše jako třetího.musí to být cizí člověk.
To je o tom, že mně chce milující manžel dopřát doteky, laskání i souložení od dvou samců najednou.
no ja byl parkrat se dvema holkama a nema to chybu.neni nic krasnejsiho.teda jednou se to nepovedlo,pac jedna zacla zarlit,pritom byli holky domluveny.Dva na jednu jsem jeste neskousel,jako sendwitsch,asi bych to pro holku udelal.Do pohody pe-tuli-o.*400**342*
Ahoj, na poprvé to bylo divné. Podruhé už to bylo o moc lepší a po třetí jsme si to oba, vlastně všichni užívali.
v tom jsme zajedno.Užívat si mají všichni a když to chtějí všichni je to paráda.