Moc rad...a miluju zeny bez podprsenky...
Ano. A.je krásné že tahle móda dorazila i k nám na venkov
ano ked sa da, tak chodim. aj teraz cez koronu som bol stale naostro
Aspon roušku jsi si na něj mohl dát!?
Muž a nechodím na ostro a proč tak to vážně nevim
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Chlapi to znaj - "poslední kapka vždycky do trenek" - jak s ním třepou, je různý, nejlíp se to pozná podle toho jak třepou s pistolí na benzince když dotankujou.. poslední kapka pro změnu musí do nádrže
Ano já chodím v létě na ostro,nejlepší když mám teplákové kratasy.to se mi chce někdy postavit a pak to je krásně vidět.Když se ženy dívají.
Nejvíc do sprchy a do vany,jinak moc ne.................
S milenkami sukam skoro jen vyhradne ba ostro
Krom práce chodím hlavně na ostro. Je to nej pocit mít volné koule co se nepotí.
To já max v posteli ale jinak během dne radej ne je namě totiž dost vidět že se mi něco líbí
ano, hlavně v létě - doma, do práce ...jen šaty a podprsenka
ja ze aj bez ppodprsenky chodis :)
V létě pořád. Je teplo a stačí jen kratase.
U nás doma chodíme všichni naostro 😀😀😀
Ano, chodím na ostro, v létě a v sukni, když chci dotyčného dráždit a přitom vím, že se mně nedotkne.......pak jde o to, kdo to déle vydrží
Taky chodivam na ostro, v létě v kraťasech a v zimě pod podvlíkačkama taky nic nenosím, nosím je na holo
To mě taky stojí, pár krát výstřikneš a pak si celkem zvkneš, a když se pak postaví znovu tak za chvíli klesne
Jako šortky nosím přes léto trenky s kapsami Styx. Jsou super pohodlné a beru je jedině naostro - ostatně myslím, že jsou k tomu i určené ;-)
Jasný, není nic horšího než vařené vejce
A kalhoty menis kazdej den, nebo se v tom koupes treba tejden ?
Na ostro chodím pouze mimo práci
Ahoj holky nějaká s Prahy na občasný schůze
Ano preklep se stsne ale dat sem inzerat je opravdu demence..
Ok, navazet se do nekoho za preklep je blbost. Otravovat ve foru se seznamovanim je nicmene taky pitomost a ignorance.
Co jsem si všiml,tak dole holky naostro běžně....
Také chodím bez kalhotek. Ale hlavně v létě a v sukni
to musi byt radost vidiet ta bez ;)
Nedělám sběr dat. Zajímá mě to. Já taky chodím na ostro v těch vedrech.
Gravitace je sviňa, že ?
Náhodou, to je taky hezký. Mnohdy hezčí než baloon. Zvláště při pohybu to mám fakt rád.
Vidis dobrej namet na profilovku
Náhodou, odhalená ženská krásně povislá je mnohem rajcovnější, než nafouknutá. Nedávno jsem o tom něco četl na fetlife, kde dáma s takovými 2-3 to zhodnotila, že si po návštěvě na nuda pláži zašuká mnohem častěji, než když kdyby to ještě pevně drželo. Ty držící bývají nafrněné venuše a myslí si, že každý se může zbláznit už jen po pohledu. Taková dobře povislá odvážná už ví proč to děla a tím je mnohem krásnější a přitažlivější.

Nic co visí není rajcovni, možná tak pro uchyli na ty nudaplazi :D
na nuda pláži jsem viděla starší dámu, byla sice štíhlá, a měla velká silikonová naďra, vypadalo to nepřirozeně, jako poskládané 2 těla dohromady... ale paní byla očividně spokojená , a to je důležité, i když to vypadalo fakt podivně... srandovně
nj, ale to ja tu jeste nebyl, to mi uniklo
A proč? Špatná paměť - nevíš, kam jsi ji dala?
Ja taky na ostro a v techto teplych dnech jsem navic doma nonstop nahej. A venku na nuda.
Chodíte na ostro? Ženy i muži?

Na ostro
Chodíte na ostro ?