Kam nejraději ??

Slečny,dámy,kam nejraději přijímáte výstřik?

Někdo to rád na tělo,někdo dovnitř,*9*někdo na zadeček,úplně ne všechny rády do pusiny,kam to máte nejraději??
Tohle téma tady už je .Stačí se podívat .

Neva,tak je třeba aktualizujeme...o nic nejde.
Tak to téma aktualizuj což znamená ho vyhledat a přispět do něj novým poznatkem nebo zkušeností a ne zakládat totožné znovu.
Tak tu nebud...nemusíš...nikdo tě nenutí,mě názory modrých tu stejně moc nezajímají..dík
Vypadá to že jsi lehce dementní,pak tě ani názory moudrých zajímat nemohou protože je stejně nechápeš.
Tak já jsem pochopil že modrá je mOdra,a moudra je mOUdra. Ale třeba se pletu.
A ohledně nových příspěvků na staré téma - pro mne je lepší přečíst nové/čerstvé v takto "aktualizované",než hledat staré (třeba z roku 2005) se stovkami prispevku,a dlouze se dostávat na čerstvé
Nevím jestli jsem to vysvětlil pochopitelně ale já sám sebe pochopil 😂😂😂
Není problém zadat v prohlížeči Ctrl + F a filtr hledání na 9.2018 (případně datum konkrétního dne) a najde to čerstvé příspěvky za letošní září.
Bohužel, většina si tady přečte nadpisy posledních 15 příspěvků a jakmile mezi nimi nenajde to své téma, zakládá ihned nové. Pak je jedno skutečné téma roztříštěné (po vašem: aktualizované) do mnoha dalších témat se 2 - 3 příspěvky.
Na mnoha jiných diskuzích admini toto hned třídí.
Nooo...super ,ale ty se nauč číst,než tu budeš psát moudra...právě ty moudra,že??