Nejdelší honění

Čau chlapi, jak dlouho jste si nejdýl honili?

Ahoj chlapi, jal dlouho jste schopný si honit. Jaké je vaše nejdelší honění v kuse ať už s výstřikama nebo bez? Já asi tři hodiny, pak ten výstřik stál za to.
Mám rozhodně víc. Kolik přesně, to nevím, odhadem třeba 6 hodin, možná víc. Výstřik pak stál za to, samozřejmě :)
Je to zrovna pár dní zpět kdy jsem se rozhodl to vyzkoušet. Honil jsem v průměru pětkrát za den zhruba po hodině a půl a pokaždé jsem prekonaval tu desnou chuť se udělat. Vydržel jsem to tak dělat tři dny a přál bych každému cítit to co jsem cítil já při stříkání 😉😉😉
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
zlobivy1980
zlobivy1980 Inactivo hace 7 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Když je čas tak dlouho, jednou byla čas i chuť, tak cca tři hodiny. Pak už to chce ven. Jinak běžně tak dvě tři minuty :D
Měsíc já i můj kámoš. Zkusili jsme si to asi před měsícem. Oba jsme si to dost užili, byli jsme i dost zpocení, a naše těla nás vzrušovala. Křičeli jsme slastí, když z nás stříkalo proudem semeno.
A co treba nejdelsi nehoneni? To jsem jednou vydrzel i 12let!!*385*
Dva dny, ale to protože jsem dva dny chlastat a neměl myšlenky.
několik hodin vkuse a tak 5-7 dní bez výstřiku to držet na krajíčku. Pak to poslat ven a je to fakt super udržovat tu nadrženost. Nejdéle jsem to vydržel v takovém stavu 21 dní.
Ahoj milovníci onanie. Já nejdéle honím cca. 4. hodiny. Po čtyřech hodinách však ten orgasmus je neskutečná paráda!!!*361**361**361*
Máte někdo zkušenost s onanií ve skupince?
Ahoj... já 3,5 hodiny ale pak už mě bolely koule jak to chtělo ven,ale stálo to za to.
Já i 3 hodiny než vystříknu a nezkutečně závidím těm co párkrád přetáhnou a stříkaj.