Čo bude neskôr

Ahojte!

Idem si po radu.
Sme vo vzťahu s partnerkou už približne 10.
Od začiatku žijeme spolu a vyhovujeme si.
Avšak po rokoch sa vytratila akákoľvek vášeň a šťastie zo sexu a vzťahu.
Dávnejšie (2-3r) sme experimentovali s kamoškou v trojici ale ako moja zistila, že si to užívam tak s tým sekla a odvtedy nič.
A ako vzrušenie prišlo tak aj odišlo.
Teraz mávame sex tak raz do týždňa lebo si to telo žiada a aj to horko ťažko dosiahnem orgazmu.
Naopak ma vzrušovalo keď som jej spôsoboval slasť a urobil ju 3-5 krát počas sexu.
Problém je ale v tom, že aj toto ma prestalo vzrušovať lebo viem, že na oplátku nič nebude.
Nie som typ chlapa ktorý by chcel byť neverný, a zatiaľ ani nechcem.
Len si idem po radu k Vám ako sa preniesť cez toto obdobie.
Kamaráti mi radia nájsť si milenku, ale jedná sa mi o 10r vzťah ktorý by som kvôli random milenke zahodiť nechcel.

*277*

Ahoj; zit len zo sucitu, ze mas spolocnost, bez kvalitneho vzajomneho sexu, kde sa dokazete pozerat jeden druhemu do oci a nemat ich zatvorene, ako dvaja slepci, je takmer o nicom. A mat sex len koli tomu, ze telo to potrebuje, co z toho. Povedz jej ze to pre teba nema vyznam a chod od nej. Ked sa raz nieco poserie, tazko sa to dava medzi ludmi do poriadku. Podvedomie je zvlastna vecicka, naskakuje, ked to najmenej ocakavas. To ani kvety ani pohladenie neurovna.
ako Váš príbeh dopadol / alebo ako pokračuje ? Som zvedavá
Viem, ze je toto tu je stranka, alebo by mala byt o sexe. Ale ty rozoberas vztah a ten nie je len o tom. Sam si musis polozit otazku, do akej miery chces porovnavat sex a vztah k partnerke. Pokial chces byt s nou a mas v hlave jasno, sam si odpovies. Alebo zahodis vsetko, co mate spolocne za par orgazmov niekde inde. Kazdy vztah ma krasne chvile, aj problemy. Mozno pomoze cas, mozno trochu otvorenosti k sebe. Tu tazko radit, co by si mal spravit, spravna odpoved na to nie je.
Viem, že je to tu prevažne o sexe.Ale v kategórií fórum-vzťahy myslím môžem otravovať :)
Prišiel som si po radu sem, lebo tu sa mi skorej dostane otvorenej odpovede.
Samozrejme za pár orgazmov sa 10 rokov zahodiť nevyplatí.
ahoj, ten Stiletto ma pravdu,koli 10r uz nie priliz vabneho zivota, nema vobec predpoklad, ze sa to zmeni. A mozem ti povedat, ze ten buduci zivot bude len premarneny cas, ja som sa rozviedol po 18r. a mozem povedat v teraz 70ke, ze bolo to moje vykupenie a mat len milenecke vztahy, je nieco krasne, kde sme si vazili jeden druheho a nechceli sme stratit jeden druheho,ked nam bolo dobre, mal som asi 6 milenecko sexualnych znamosti, no stalo to za to a ked to zacalo skripat, kazdy vie, ze uz niet buducnosti.Sex je dolezita cast vzajomneho vztahu,Kde sa vasen a sex vytratia, uz niet o com.
Vo vasom vztahu je uz nieco narusene a neverim tomu, ze sa to uz da do poriadku. Pokial si niekto mysli, ze prasklinu staci zavarit, myli sa. Zo vztahu sa nieco vytratilo a prenieslo sa to aj do sexu, co ja tvrdim, ze je dost vazna vec. Kde /ked/ uz nefunguje sex, /mnohi tomu hovoria milovanie, no vzdy je to len sex/, tam uz nefunguje ani vztah a je na skodu si nahovarat, ze zahodit 10r. sa nevyplati. Podla mna, vzdy sa to oplati len treba vsadit na spravneho kona; v tvojom pripade kobylu. Zit v takom vztahu, kde je ziarlivost, je peklo....*277*
Nemyslel som to v zlom, ze by si otravoval. Otravuju tu ine individua a mozno na kazdom vlakne. To co prezivas, mozes preberat s kym chces, kazdy ti povie svoj nazor, nezainteresovany. No ty zainteresovany si, tyka sa ta to. A tak som to aj myslel, ze rozhodnut sa za teba nemoze nikto. A tazko povedat, ci na toto existuje dobra rada. Sam musis vediet, ci zavazi viac to co ste prezili a co mate spolocne, alebo to co ta suzuje.
Na druhej strane podľa mňa je rozhodujúce položiť si dve otázky. Po prvé dokáže to tá tvoja zmeniť aspoň na kompromis alebo bude trvať na tom ze to chce tak ako doteraz. A druhá otázka je, ak nemá záujem to meniť chceš predrbat svoj čas na tomto svete do konca života s ňou?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
@Deborah
Máš pravdu v tom čo píšeš.
Vzťah nieje len o sexe ale z dlhodobého hľadiska musím túto možnosť zahrnúť.
Čo sa týka hračiek, tak tých má 7+ čo dostala za posledné roky.
Nemám problém ju uspokojiť ako sebou, tak aj hračkami.
Mne vadí to, že jej doprajem pomaly modré z neba(obrazne) ale keď sa pozdravím akejkoľvek známej ktorú streneme tak po mne vražedne zazrie a hneď zmení tón,a to nepatrím medzi žiadnych sukničkárov. Pritom ja som ju nikdy nijak nelimitoval.
Nám zo vzťahu vyprchalo akékoľvek vzrušenie.
Už ani výlety ma nebavia lebo sme tam dvaja a nemáme si skoro čo povedať(po 10r vyčerpáš množstvo tém)...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ajaj myslíš že toto neskúšal keď už dali aj trojku s kamoškou? A ty si už mala desaťročný vzťah?
Vies co bude, ked sa nudi vo vasom vztahu? Raz podlahne inemu chlapovi a teba posle do pi..! Tak to kurna ries. Aj ked nechapem, naco su dvaja ludia spolu len tak 10 rokov. Ziadne deti, nic. Ak teda nie ste neplodny par.
Žiaľ je prehnane žiarlivá takže možnosť milenky popri nej zaniká.
Radšej by obetovala vzťah...
S myšlienkou nájsť si milenku som sa pohrával už dávnejšie, vtedy sme to vyriešili kamarátkou ktorá sa pridala.
Najprv Z+Z a neskôr som sa pridal, ale s tým, že sex som mal len so svojou.
Vydržalo nám to cca 3 mesiace a stop.
Jej sa to vraj nepáčilo.
Páčilo sa jej to samozrejme.
Len ako som zistil tak sa jej nepáčilo, že som si to užíval aj ja.

Teraz mám takú vnútornú dilemu, či ešte vzťah ako taký má zmysel keď už teraz sme narazili na mŕtvy bod. A to našťastie nemáme deti a o snubák sa pripravila sama.
Na čo si s niekym kto ma problém že si niečo užívaš, keď nemáš deti? Potom do toho choď na tajnasa a dufaj že to uhras. Ver tomu že týmto tu si prechádza veľa chlapov.
Nájdi si milenku. Buď na tajnasa alebo sa s ňou otvorene porozpravaj že o ňu nechceš prísť ale chyba ti sex tak buď nech s tým niečo robí alebo nech ti dovolí milenku s tým že to bude len o sexe.