Nejede někdo dneska večer na parkoviště?
A co dnes?? Tam je to asi mrtvy co?
Počasí fajn bude se něco dít?
dnes někdo okolo 23h parkovište
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahoj. Mám sraz s kamarádkou zítra na Jizňáku. Tak ještě.mevim kam zajedeme.
Jedu to tam dnes omrknout, cca za 20 minut. Bude tam někdo?
Kde to přesně je?..
Bude dnes někdo? Asi se zajedu podívat
Kde je to přesně, případně někdo nějaký plán zitra
pojede tam někdo dnes?
Zítra parkoviště přes oběd
Je tu někde na neco?
Ahoj, jak je to s parkovištěm v Hostivaři v letošním roce? Jezdíte někdo? Nebo to tam úplně umřelo? Samosebou cílím svůj dotaz na páry, exhibující honiče člověk najde všude... :-)
El post ha sido borrado.
Škoda, tak nějak jsem to čekal...Outdoor akce jdou do kopru bohužel... :-(
Nás to tam celkem bavilo,ale minulý rok nám tam vyšla jen jedna akce.A to už nás nebaví tam trávit večery a doufat,že třeba někdy něco bude.Parkoviště bylo plné mužů,kteří zjevně nemají zájem o ženy,ale jen sami o sebe.A také to tam okupují až do noci hluční ukrajinci se svými pikniky,což atmosféře také nepřidá.
Dneska asi neplanujete? Pavel
Ano,už to není úplně co bývalo.
A kde je to ted lepsi? Kde chodi nadrzene zeny?
Nechtěla by se se sejít dnes na Hostivaři?
Jste někdo teď na hostivari?
Ahoj nebudete tam zitra?ja 30 rad bych koukal
rad se stavím až tam pojedete
Tak se tam pojďme dnes potkat? 😁
Pár z Prahy co provozuje a nevadí jim divák? Podíval bych se
Ty si celkem otravnej spammer
dnes někdo?
Ahoj. Dnes večer 21-00 Nějaký pár co by se chtěl ukázat ,nebo třeba i připojení?
Ahoj někdo dnes po 17 hod něco hezkého ozvi se
Někdo dnes po 17 hod na parkovište
Čus kde přesně to najdu? Znám jen Seberak a ten stoji za kulový
Na Hostivaři to ještě stále funguje?
Ahoj přidá se nekdo sem na parkovišti
Pátek odpoledne 18 hod parkoviště hostivar budu nahý v autě
10 ho hostivar parkovišti já nahý v dodávce pátek
Zdravím.. Celé horní parkoviště bude již brzy celkově uzavřené, ❗❗❗kvůli plánující rekonstrukci ( bylo sakra na čase) Už teď je tam mobilní cedule s zákazem vjezdu na parkovací plochu 🚧🚧🚨🚧🚧 Plánovaná celková rekonstrukce, více míst na parkování, úprava terénu a rekultivace dřevin 😉👍... I tak tam lidi jezdí do zákazu ( pozor večer už jezdí hlídky a dělají kontroly) spodní části ( k hlavní bráně vstupu na pláž) parkoviště bez omezeni...☝️☝️ Plánované uzavření bude minimálně do konce roku 2025. Jedná se o dlouhodobé úpravy, na které místní obyvatelé čekají již několik let. Nyní veškeré podklady 📈📊, investoři, aktivisti ( magoři co to brzdili protože broučci 🤦🤷) se dočkáme více míst a krásné příjezdové cesty!!! 🚧🚧 💯📢 konec informačního hlášení 📢 🤟😉
A kam teď budem jezdit šukat holky nebo si honit a ukazovat se v autě? Dneska jsem chtěl zrovna jet :(
12.8 22hod chystám se na parkoviště.Bude tam někdo?
Neví někdo co jsou zac dva panove v bilem rapidu?Prijde mi dost divny,ze tam jsou denne cele noci.Rika se o nich bezkontaktní.Ale jsou tam kazdy vecer az je to dost podezrele.
Sem na parkoviště kdo se prida
Ještě jsi na místě? Co bys rád?
Dneska kolem 22 plánuju zajet honit v autě... Kdybyste měli chuť koukat, diváky uvítám :) ale jen koukání.
Někdo dnes po 19:30? Nebo už je tam mrtvo?
Vlastně vůbec nechápu, proč v tomto tématu dávají všichni palce dolů... přece jej nemusíte číst, jestli vás to nějak uráží... ale vlastně jakýkoliv příspěvek tu má jen negativní hodnocení...
Je tu někdo na parkovišti teď?
Cau mam vecer šanci ze mi nekdo vykourí
Jasně 👍🏻
Navíc je to super místo hned vedle lesík - zastřešena lavice- na druhe strane “opičí dráha” tam se taky dobře m.dá💥
Navíc je to super místo hned vedle lesík - zastřešena lavice- na druhe strane “opičí dráha” tam se taky dobře m.dá💥
Nějaký pár co by se chtěl ukázat ,nebo třeba i připojení? Začínám běhat ,roky plynou, ale bylo by hezké mít zastávku na parkovišti kde se dá něco vidět
Je stále ještě v podvečer za tmy Hostivařské parkoviště takovým tím místem kam si lidé chodí odskočit za zábavou? Ať už pro sebe nebo pro diváky atd.? Budu se večer asi pohybovat kolem,tak jestli má smysl zkusit se zajít podívat třeba na něco pěkného.
Ahojte, po nějaké době si pojedu pohonit k Hostivaři ve tmě, s rozsvícením světlem v autě, úplně nahý... rád bych měl venku co nejvíc diváků. Budu točit na mobil pro svoji kamarádku, ale nebojte, není vidět ven. A prosím, neklepejte mi nijak na auto, nechci jít ven a nechci nic mít s klukama. (Holka teda zaklepat může 🤣) Úterý 1.10. po 22.00.
Zdravím všechny, nikdy jsem tam nebyla, ale dnes mám zrovna chutě a láká mě to, že bych se tam v noci stavila a nastavila. Nevím, jak to tam chodí v noci, je to bezpečné? Prostě přijedu, zaparkuji a co dál?
Stačí napsat kdy, budu připraven na vše🙏
Ahoj krásko...napiš vše ti řeknu a mužem domluvit ...Petr 776546214whatsapp
Jedu za chvíli okolo... Kdyby náhodou
Stačí se domluvit. Pojedu tudy v pondělí
Dál se podíváš,jak si kluci pohoní klacíky a pojedeš zase domů.
Přesně napsáno
Já tam zažil z asi 10 pokusů jen jeden pár, jinak samý .... Už to není co to bývalo ..
Ahoj, jsou tady všelijaké podivné odpovědi a názory. Tak se pokusím zvědavě obživit téma. Je možné tam v této době nezávazně bez domluvy někoho potkat a něco zažít? Děkuji za odpovědi. :-)
Dneska kolem sedmi se budu na Hostivaři natáčet v autě pro kamarádku. Zadní sedadlo, rozsvícené světlo, úplně nahý, budu dělat různý fotky a videa. Byli by tu nějací diváci, kteří by chtěli koukat přes okýnko?
Dneska budu zase opakovat, kolem 22.00, v autě na zadním sedadle, rozsvítim světlo a budu se fotit a točit pro kámošku. Úplně nahý a v úplně zadní řadě. Diváci vítáni
Na Hostivaři to ještě stále funguje? Chodila jsem tam asi před patnácti lety a to byli celkem dobré akce, vždy se tam v noci něco dělo
A jezdí tam ještě muži,co mají radi holky?Na hrátky kluci s klukama nejsme zvědaví.
Ahoj, já holky určitě rád mam:)
Já budu možná v pondělí nebo úterý
Ahoj, kolem 21:30 budu na parkovisti v Hostivari. Prida se nekdo? :)
Mi-An. Opravdu mi chceš říct že o tvou ženu nebyl zájem? Jen jsem se podíval na Vaše fotky a byl v pozoru. Jsem často pracovně v Praze tak pokud hledáte slušného šmíráka rád se podívám.
Tak když přítomní hoši byli spíše na akce kluci s klukama,logicky je žena neoslovila.
Ahoj. Možná jsme se tam v pondělí potkali... Pokud jste chvíli po příjezdu seděli v autě, tys kouřil z otevřeného okénka a pak jste s holkou vyšli z auta a hned zalezli do lesa...tak jsem stál kousek za vámi.
Po příjezdu jsme sice chvíli seděli v autě,ale tím podobnost končí.Jsme oba nekuřáci a nešli jsme ani do lesa.Sex jsme měli uvnitř auta nebo opřeni o kapotu.
V pohodě, tak to byl někdo jiný... Chtěl jsem právě napsat pokud byste to byli vy, že pro chlapy čekající na nějakou akci je dost nečitelný, když se pár sbalí a odejde pryč... Že by bylo fajn vyslat nějaký signál a) že je v autě, které právě přijelo pár a b) že má případně zájem o zapojení někoho dalšího např. tím, že na chvíli vyleze, pomazli se a zase zaleze... Já osobně naprosto nesnáším ty typky, kteří dělají že tam dvě hodiny v kuse telefonují a chodí klidně dvacet koleček kolem těch samých čtyř aut s představou, že když z toho nic nebylo patnáctkrát, tak po šestnáctý by být možná mohlo a otravujou....takže to sám nedělám a auta neobchazim...
Aj dneska sa tam chystáte bo ak rád by som isiel s vámi som v Hostivaři
Ve tři ráno jsme přijeli z Desire a teď bude od takových akcí týden pauza.
Pravda. Jen opravdu zřídka se objeví pár.
Taky tam vůbec na páry nemám štěstí. Vždy jen samotný chlapi. Ale jestli tam dnes někdo pojede můžu tam být okolo 23 spíš půlnoci.
Veskera dobrodruzstvi, co jsem na Hostivari zazil, byla po predchozi domluve tady na amaterech. Kdykoliv jsem se tam sel podivat "naslepo," narazil jsem maximalne na honice, kteri byli nadseni, ze jsem si jich vsimnul. Pro hetero chlapa podle mych zkusenosti nema moc smysl tam chodit, tak tezko rict, jestli na nejakeho budete mit stesti
My se tam včera stavili a zklamání.O manželku nebyl zájem a já abych se bál ohnout.Ale v minulosti jsme tam měli několikrát štěstí,tak nevím jestli to už chlapy odradilo nebo to byla jen smůla.
ahoj.Nechystá te se dnes na parkoviště?
Jak pozdě?My tam byli asi do jedenásti večer.
Cauko dneska sa tam nechystás náhodou že by si ma zviezol tam
Tak to už je pozdě.Žena dnes vstávala brzy ráno do práce.Zítra bych to neviděl.Měli bychom jít s kamarády do Fantasy.
A jak dnes? Dnes večer se přímo nabízí souložení na veřejnosti před pozornými diváky.
Muzete tomu jit naproti a priste sem/do seznamky treba napsat, ze jste na ceste, za 20 minut budete na parkovisti, zdrzite se hodinu a radi tam potkate hetero muze... Je celkem slusna sance, ze si to precte nekdo, kdo dorazi. Nebo pokud chcete hojnejsi ucast a nevadi vam, ze to uz nebude spontanni, napsat to den, dva predem.
A kde bych vás tam našel?
Nejsem místní, ale prahu navštěvují často.
Já bych o manželku zájem měl, ale abych se bál ohnout to zase ne 😁
Nejsem místní, ale prahu navštěvují často.
Já bych o manželku zájem měl, ale abych se bál ohnout to zase ne 😁
My tam nejezdíme každý den.Včera jsme tam zajeli,protože na Lhotě bylo také přepárkováno a chtěli jsme tedy jinam.Nepomohli jsme si.Ale když jsme,tak na parkovišti u auta.
Konečně někdo podobný. 
Obcas tam zajedu, ale jak rikate samej chlap a o to vazne nestojim. Malo kdy se mi zadarilo tam potkat par.
V noci tam není nic vidět. My tam jezdili vždy přes den...
Dá.My tam byli včera a zrovna se zadařilo.
Ja uz tam byl snad 50x a nic. Ze jsem sukal já, v otevřených dveřích sestrenku, to jo... ale ze bych někoho viděl, to ani omylem.
Tak to dej někdy vědět dopředu, abychom mohli přijet vedle
Kdo??? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo? Kdo?
Dneska se tu zastavím budu nahý v autě cca 12 hod kdo jse přidá
Jsem teď tady, hostivar parkovišti vykourim spolykam nastavím anal
Jdi se lecit teplomile nikdo na tebe neni zvedavej
Ahoj. A když tam jezdíte, kde stojíte s autem?
Až v té poslední řadě u lesa?
Až v té poslední řadě u lesa?
Nemáme pevné místo.Když si to tak vybavím,už jsme vystřídali všechny uličky.
Jak se obecně "chovat"? Je přístupné přistoupit k autu? Jak poznat že člověk může??? Incident nechce asi nikdy nikdo.
Františku,bylo to prima.
A prozradíte auto :-) že by vás člověk z dálky poznal :-)
Ahoj, neplanuje někdo dnes po deváté zajed k Hostivaři? Mám cestu kolem :)
Ahojte, dneska po sedmé budu na parkovišti u Hostivaře v autě šukat hezkou holku, přijede někdo koukat?
Tak holčina asi nemůže :( tak tam asi pohoním sám. Pište, jestli máte v plánu dojet, ať nejste naštvaní :)
Jak jinak,opět honič.Ale přesto jsme se tam chtěli podívat,jenomže nás vyhnala bouřka.
Byl jsem cca 17,30 - 18,15 , nikdo, jen jeden pár v autě....
To je na nás brzy.My až po té sedmé nebo později.
A co dnes? Problém je, že když tam stojí auta, tak další pak jede na úplně druhou stranu. Chtělo by to nějaké značení...
Jako,abych od hlavní dával šipky "Tudy za sexem",to opravdu ne.
Děkujeme amatérovi Warlog1 za dnešní zpestření sexu v autě.Byla to prima náhoda,žena si to užila.
Pro Warlog1:máš neaktivní profil,nedá se ti odapsat.
Napiš,jestli můžeš odpoledne dorazit.Něco bychom rádi podnikli.
Ne, myslel jsem jako třeba "blikam" = nevadí divák. Nebo nějake barevné světýlko - modrá = divák vítán ale nic víc, "červená". = Chceš se přidat... atd...
Tak si to hlavně nepopleť na křižovatce .....
Nebude teť někdo něco na parkovišti. Rád bych se podíval.
Také bych se rárie podíval. Ale bojím se, že skutečné akce se tam člověk jen tak nedočká...,
Vypadá to že se ti nic neděje žádný pár jsem neviděl
Ahoj děje se tam tet něco ze bych zajel se podívat?
Asi si to tu přečetla...
Bude někdo cca 17,30?
Ahoj, chtěl bych se zeptat (pokud tohle vlákno někdo vůbec čte). Jak to tam v této době vypadá a co se dá na místě zažít a koho je možné potkat. Včera jsem se tam odpoledne otočil a byl tam nějaký starý pán který vypadal spíš, že zabloudil než že tam hledá zážitky. Prosím o info s nějakými zkušenostmi nejlépe z letošního roku Děkuji. :-)
My tam občas večer zajedeme,ale je to tam spíše gay dostaveníčko.Páry jsme tam viděli málo a samotný hetero muž se k nám nestyděl přijít až teď o víkendu.
Ahoj, Kdybyste jeli, dejte vedet. Rad vas tam potkam 😊
Za hezkého počasí jsme tam večer občas zajeli a 2x jsme tam přibrali k sexu cizí muže (víckrát se to nepodařilo).Jak to bude v zimě nevím,to moc na sex opřená o kapotu nevidím.Ale pokud se rozhodneme,tak to bude podle aktuálního času a počasí.Není čas to sem s předstihem dávat vědět.
Kam myslíte do paládia nebo na Hostivař parkoviště
Do Hostivaře samozřejmě.Proč pleteš nějaké Palladium do vlákna o parkovišti v Hostivaři?
Nevěděl jsem jestli neodpovídáte na dotaz před vámi.
Mám dotaz, který vůbec nesouvisí s tímto tématem, ale s honěním ....je už otevřené WC dole v Palladiu?
Ahoj, včera odpoledne jsem tam byl s hezkou holkou. Stáli jsme o diváky, ale nepovedlo se, nikdo neviděl. Chcem opakovat asi v úterý večer kolem 22.00, došel by někdo koukat? V autě se staženýma okýnkama...
(editado)
Budu dnes kolem 17 hod, bude někdo nebo pár, který se chce dívat? Slibotechny a staříci zůstaňte doma
Ahoj. Odpoledne a zadny divak? No jestli se chystáte znovu,dej vedet prosim do SZ. Prijedu.
Les se dívá pořád...
Bude dnes někdo na parkovišti? Žena, pár přidal bych se....
Nekdo pristi tyden?
Chodí sem ještě nějaké páry v noci užívat a dovádět? Nebo jen samý chlapy.
Chystáme dogging viz náš inzerát, ale ne na Hostivaři, tam jsme měli nemilou zkušenost, .
Tak možná zítra večer zad já a kouřící děvka.
Jezdí tam někdo i v téhle zimě? Nebo znáte v Praze lepší místo?
Dnes sraz v 19:00 Hostivař parking
Honění/Kouření
Honění/Kouření
Nějaký pár nebo pěkný velký ocas kolem 17,00 na parkovišti u hostivařské přehrady? Vidět a být viděn
Dneska v 18 hodin budu na parkovišti prcat kámoše přidá se k nám někdo? Já 31 on 19
Ahoj, zítra 18.3. Na parkovišti u Hostivařské přehrady Kolem 12hod nějaký pár co by rád 35 leteho sympatického submisivního diváka?
Ahoj, zítra 18.3. Na parkovišti u Hostivařské přehrady Kolem 12hod nějaký pár co by rád 35 leteho sympatického submisivního diváka?
Tak co? Dnes někdo budu tam cca. 12:40
Ahoj zítra kolem 13 h par co se nechá pozorovat při sexu
Máte někdo aktuální info, jak to tam vypadá?
Nebude dneska nekdo na parkovisti ?
Dnes od 15h budu čekat na parkovišti abych polykám mrdku vyhonim vykourim já 35let bukkake
Vždyť tam nikdo nebyl, jen PČR
Nějaký dominantnejší pár na dnes odpoledne kolem 16? Nebo pozdeji? Jsem 35 lety submisivní sympaták. Podržím, vykouřím ale pouze před ženou
Budu tam už kolem 15:30. Tak kdyby někdo měl chuť
Jsem tady, pokud by se nejaký pár chtěl předvést.
Někdo teď? Jsem tady, kdo se chce ukazat?
Ahoj, dneska 18:30, pár nebo žena kteří by se chtěli předvést, kouknout?
Tak jsem dnes okolo páté podlouhlé době zavítal na parkoviště. Byl jsem tam z jednou kurvičkou a nechal se od ní pěkně vykouřit. Stali jsme úplně v zadu ve vnitr rosviceno tak doufám že nás někdo viděl a že si to někdo užil s náma.
Občas tam nějaký pár na akci přijede, ale jezdí tam šmírovat ten neodbytný rusák se zlatým Mercedesem a ten každý pár vyruší a zaručeně otráví. Tím vysvětluji, proč je tam, oproti dřívějšku, mrtvo.
To je dobře nenápadné auto na šmírování...
Mrtvo je tam od doby co se z toho stal buzna seberak,protože si teď kazdej teplik mysli ze kdokoli tam přijede je automaticky taky teplej tak jezdí kolem dokola jak kokoti
Odpolko se tam s pritelkyni zastavime a trochu predvedeme cca 16h
Dekujeme trem z vas za krasnou naplnujici akci a tesime se na brzke opakovani
Zasli bychom ...............................
Asi tam pojedeme s kolegyní pozítří místo oběda...
Taky bych se podíval, případně přidal...
Ahoj, někdo dnes odpoledne? Navečer?
Jak často tam jezdíš často tam honiš
ahoj, hostik parkoviste , ve ct kolem 19te ? bude nekdo ?
Za chvíli někdo na parkoviště ?
Ahoj, nebude někdo kolem 13 hod na parkovišti?
Dnes ráno tam hlídala kriminálka. Docela velká akce. Asi na exibionisty
Ahoj, přijede někdo dnes dopoledne?
Ahoj, bude někdo dnes dopo, odpo?
Někdo za půl hodiny na parkovišti u Hostivařské přehrady?
Dnes odpo pár na parkovišti u Hostivařské přehrady ?
Co dnes vecer na parkovisti ? bude nekdo ?
Nevím, co je pravdy na tom, že tam nainstalovali kamery, osobně o tom dost pochybuji. Ale policie tam jezdí velmi často, v noci to pročesávají světly. Moc klidu tam není.
Když o tom pochybuješ, tak proč to tady ventiluješ ? A kdyby, tak co jako myslíš že se stane, přijedou policajti a budou ti klečet sedm minut na krku, nebo tě odvezou domu a manželce řeknou, že tě chytli jak prcáš v autě ?
To jistě ne. Jen jsem se snažil upozornit ostatní na tuto skutečnost. Dost lidí tam jezdí píchat a honit. Tak jen aby neměli problém s policií. Mohli by ho mít. Nevím ale , jestli to chápeš, když máš nick Psycho.
Tam to slušně jede ale :D :D cekal jsem shit a nakonec docela jízda.
Bude někdo teď nebo po obědě?
Zastaví se někdo dnes během dne?
o víkendu bych tam jel pohonit...Kdyby se nějaká dívka chtěla podívat??
Dnes okolo půlnoci bude tam někdo. Při posledních dvou návštěvách jen policajti. Rád bych pár nebo ženu na čunindu.
Jo, mohu potvrdit, ty policajti tam projíždí fest
Ať městský tak státní. Člověk už nemá pořádně ani klid si pošmírovat a pohonit . Bude tam dnes někdo?
Jen se zeptám jde je tu nejlepší místo na to někoho pozorovat. Máte někdo osobní zkušenosti.
Ono spíš není co šmírovat. Když tak opravdu výjimečně, musíš mít veliké štěstí
Pokud kolem nepujdou deti nebo to neni opakovane je to prestupek. V opacnem případě trestný čin.
I kdyz jsi v aute stejne je to na verejnosti. Pokud te uvidi onanovat je to jak kdyby jsi honil venku. A zacli to tam hlidat protoze bylo velke mnozstvi oznameni na exibionisty.
Jezdí tam někdo i v noci? Už začíná pěkné počasí, hormony se vám jistě bouří, i když rouška na sex není asi to nejlepší. Před lety jsem tam jezdila a užívala si hodně ocásků, ale ty časy jsou asi pryč. A pro šťourali, ano jsem trans a stará :-)
Zítra někdo mezi 15-16 hod ?
Ahoj, bude někdo dnes dopoledne?
Ahoj dnes se tam pojedu podivat bude tam nekdo
Nějaky pár příští víkend na kukačku. Rád bych se podíval.
Chystá se teď někdo na parkoviště u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku honit čuráka nebo pár který chce něco ukázat?
Sensual, ty jseš muž?
Jsem na Hostivar parkoviste ted!
Nekde nekdo? Ted.
Je tam mrtvo, byl jsem tam večer.
Dneska to vypada ze taky
Vsichni jsou doma zalezlí. Ti co jezdili mrdat, tak jsou každý u svých rodin. Kdo jezdil jen tak, tak se z domova nemá jak vymluvit.....
Takze zase o nicem asi.
Nojo, kam ty lidi maji taky chodit, kdyz se vlastně nikam nesmí.
Ale kde my máme honit? 😀
Ale kde my máme honit? 😀
Dnes po obědě parkoviště u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku .
Pár, který nahlédne do mého auta, uvidí rozhoněný ocas. V případě sympatií víc.
Pár, který nahlédne do mého auta, uvidí rozhoněný ocas. V případě sympatií víc.
Dnes okolo 22h někdo na kukačku
Bude tam dnes nekdo ja tam dnes dorazim
Ja tam asi pudu v patek dopoledne
Ahoj, nezabere někdo dnes kolem 14:30?
Dneska někdo kolem 12:30???
Buzeranti zůstaňte si na seberaku a nekurvete ještě hostivar teplousove
Ahoj, zastaví se někdo dnes odpoledne?
Jezdím kolem pravidelně a minimálně přes den se tam nic neděje. Maximálně nadávání těch kteří nenajdou volné místo na auto. Přecejenom je hlavně parkoviště pro textiláky a tak tam jsou páry, rodiny, děti či omladina a nedovedu si představit že by se tam něco veřejně dělo. Jo a občas tam zajede městká zkontrolovat jestli nějako nevybírá auta.
Dojeď na Trebesin, dáme kurbu vzájemnou, venku pokud neva.
Ahoj, někdo teď na parkovišti?
Ano, přímo naproti na tom velkém parkovišti.
Uvažuji ze se tam podvečer zastavim a udelam se tam,bud v aute nebo venku.Nebude tam nekdo?
Mladej kluk do 30?? Rad se vyhonim..
večer se tam pojedu podivat na motorce tak snad bude nekdo odvažný a přidá se nebo mě osloví.
Myslím že to je ideální počasí, nebudou tam moc pejskari ani lidi u vody.
bude dneska nekdo na parkovišti??
Po setmeni nejlepsi. Vzdy se neco deje. Park neni osvetleny a nejsou uz ani pejskari.
My ta včera večer byli kolem 22:00. Vzadu v parku u stromu s přítelkyní.
Pár komárů, ale jinak dokonalá soulož!
A i po tmě ;-)
Pár komárů, ale jinak dokonalá soulož!
A i po tmě ;-)
Vzadu u toho dřevěného posezení a ohně.
Já myslím ze měli, zvláštní zvuky ve křoví, ale ruku do ohně za to nedám ;-)
Máme příště napsat? ;-)
Já myslím ze měli, zvláštní zvuky ve křoví, ale ruku do ohně za to nedám ;-)
Máme příště napsat? ;-)
Taky bych se rád podíval. Příště napište dopředu, ať se můžeme podívat
Zrovna jsem se chystal dnes do parku projít, tak třeba tam někoho podobného potkám a rád se mrknu
Neni tam nekdo ted? Jedu se tam podivat.Ja 23
Nekdo ma parkovisti ted?
Teď tam asi bude spousta lidí. Jedem?
Nekdo ted Hostivar parkoviste?
Ahoj, někdo teď? Krásné počasí a je tu prázdno 😜
Ahoj bude tam nekdo zitra ? I nejaka zena treba jen na smirovani nemo i neco viv ?
to by chtělo domluvit nějakou akci aby se tam nešlo naslepo
A teď tu o Červené Karkulce... Ta Tva je kravina.
Jezdím tam cca od roku 1998, byl jsem tam uz v pondelky, středy, patky, svatky, dopoledne i odpoledne, na jaře, v lete, na podzim i v zimě, ale nikdy jsem tam nikoho takhle verejne mrdat nevidel. Kdyz tam nahodou nekdo sedel v aute a byli dva, tak se odtrhli i od líbání, pokud se blížilo auto.
Kdyz se tam jednou jedinkrát za tech mých stovky návštěv nekdo odhodlal k jakémusi obírani, at uz ona honit jeho nebo on ji, tak pri přiblížení se, se odtrhli a ptali se co čumím.
Jo, naopak jo, mrdal jsem tam častokrát sestrenku na zadním sedadle a nechal diváka se divat.
Ale ze by tam pravidelně nebo castokrat nekdo nejak provozoval erotiku a nechal se očumovat, tak to ani nahodou
Jezdím tam cca od roku 1998, byl jsem tam uz v pondelky, středy, patky, svatky, dopoledne i odpoledne, na jaře, v lete, na podzim i v zimě, ale nikdy jsem tam nikoho takhle verejne mrdat nevidel. Kdyz tam nahodou nekdo sedel v aute a byli dva, tak se odtrhli i od líbání, pokud se blížilo auto.
Kdyz se tam jednou jedinkrát za tech mých stovky návštěv nekdo odhodlal k jakémusi obírani, at uz ona honit jeho nebo on ji, tak pri přiblížení se, se odtrhli a ptali se co čumím.
Jo, naopak jo, mrdal jsem tam častokrát sestrenku na zadním sedadle a nechal diváka se divat.
Ale ze by tam pravidelně nebo castokrat nekdo nejak provozoval erotiku a nechal se očumovat, tak to ani nahodou
Ahoj, někdo zítra kolem 13hod?
Kde to tam je, jezdim kolem lidlu, ted ho prestavuji
Co tento čtvrtek cca ve 13hod?
Já se chystám v neděli dopoledne, bude tam někdo?
Dnes v noci mohu na parkovišti v Hostivaři nastavit svoji prdelku k projetí? Najde se někdo, kdo rád anonymně ojede análek v podvazkách a samodržkách? Budu mít paruku, na obličeji masku pro diskrétnost, mohu i krásně hluboko pokouřit. Chodíte někdo v noci na Hostivař?
Mohu tě přijít pořádně tvrdě zezadu vojet? Budeš kňučet jak fena
Ahoj, někdo ve středu kolem osmé nebo poledne? Pohoníme, vykouřím....
Bude tam dnes někdo? Večer nebo odpoledne?
Bude někdo dnes večer? Nechal bych se kouřit.
Já mám spíše problém rozeznat,vzdali je člověk vítaný či nikoliv. Bylo by fajn mít nějaké jasné znamení typu Zelený sticker viditelné na okně pro "JEN PRIJDTE". Či třeba i rozlišit "jsme pár a chceme" nebo "jsem sám a hledám"...
Ahoj, někdo dnes? můžu po 17 hod.
Myslím, že včera v 16.00 ve stříbrné Oktávii byl pár- tedy muž a žena a mu kouřila. Nebyl jsem asi vítán, protože když jsem přicházel blíž tak přestali. Tak jsem odešel, abych nerušil. Viděl je ještě někdo, nebo někomu kuřbu předvedli? Nebo jen seděli a kecali a já měl jen vlčí mlhu nebo přání, aby to tak bylo?
Nebude někdo teď na parkovišti?
Poradi nekdo kde to presne je a jak to tam chodi? Ja zacatecnik...
A co dnes třeba? Dáš si mě venku ve tmě?
Krásně jsme tě vyprcali, držela si statečně, jen škoda, že nedorazilo víc nadrženců, aby tě pořádně zprasili
Ahojky co dnes ? Máte čas?
Dnes v noci? Zasuneš do mě... tvrdě ojedeš?
Tak v kolik na Hostivaři?….........
Někdo s chutí mi projet análek dnes v noci na parkovišti u přehrady? Venku je už docela příjemně, tak nastavím prdelku a užiješ si. Moje fotky a info v profilu a tvoje? Hledám jen reál a ne řeči. Počkám s vyšpulenou prdelkou o auto nebo o strom, ty přijdeš chytíš mě za zadeček a pohraješ si.
Venku se už začíná příjemně oteplovat a tak brzy nastavím na parkovišti v noci svoji vyšpulenou prdelku pro zájemce, co ji chtějí tvrdě vojet. Žádné řeči, anonymní noční akce, já v dámském o auto nebo o strom s připraveným análkem. Pokud máš zájem vědět termín, tak mi napiš do soukromé zprávy.
zítra po 13 hod? Kryté
čelní sklo
čelní sklo
Dnes plati,ale 15 hod +
Spatna dalnice☺
Spatna dalnice☺
Bude tam někdo dnes? Rádd bych přišel
Skoda ze to ignoruji zeny.
Ahoj, někdo zítra kolem poledne?😋
kolem 12 budu tam, Auto se zakrytým čelním sklem
Ahoj. Zítra 16 hod přidá se někdo?
Ahoj, někdo zítra odpoledne? Kolem 4?
Někdo zítra po 10 hod dopo?
Někdo dnes večer? Budu tam kolem 21
Já přijdu 
Tak snad už brzo bude venku teplo, kamarád plánuje mě odvézt v noci na parkoviště k přehradě a budu muset vyšpulit zadeček a poslušně si nechat vyšukat análek jako správná čubka v podvazcích. Tak šup sem s jarem!
Ahoj . Já tam občas jezdím pohonit v autě je to moc vzrušující...
Ahojky vsem nepojede tam dnes nekdo
Dnes kolem 20:30 si ho tam budu honit. Kdo přijde kouknout? Piš vzkaz
Venku je nádherně, kdo se přidá?
Včera v noci při cestě kolem byla chuť zazlobit, můj zadeček chtěl nastavit pořádnýmu tvrdýmu, ale nikdo tam nikde nebyl, škoda, tak snad až se trochu venku oteplí...
Ahojky dnes nekdo 10 hodina na honenikoureni ty starsi 56+ ja 48
Teď někdo na parkovišti Hostivař někdo kdy by přišel ke mě do auta a vykouřil mě?
Přidá se někdo ještě teď hned?😝
Ahoj, nepřijede někdo zítra odpoledne kolem 4?
Hezký den jestli nějaký pár přijede na Hostivařské parkoviště napište mi přijedu se podívat a pohonit.
PS: Hodně stříkám
Piště prosím do vzkazu.
PS: Hodně stříkám
Piště prosím do vzkazu.
Ahoj Patriku, jiz jsi tam byl ?..............rad bych tam zajel se podivat.....kde to presne je, kde jsou pary v aute a lze se koukat? Nejaky nazev ulice ? Dekuji a zdravim
Přidá se někdo dnes kolem 15hod?
Nechce se teď někdo přidat? Jsme tu😃
Ahoj, teď na parkovišti, kdo se přidá?
Ahoj, kdo dorazí zítra kolem 4 odpoledne? :)
Tak se aspoň někdo bude dívat. Sice městská policie, ale bude tam to trvalé vzrušení, že se někdo dívá.
Je trochu zima jedině v autě jinak asi ne
Ahoj, dorazí někdo dnes kolem 15hod?
Ahoj myslitevjak je za benzinkou SHELL??? Upřesnete prosim diky.
Ahoj, je to tady 50.040899,14.529062
Odkud máš informaci o umístění kamer v okolí parkoviště?
Uchylove urednicky - nemaji co delat, tak budou v pracovni dobe smirovat a honit v kancelarich...

Tak se aspoň někdo bude dívat. Sice městská policie, ale bude tam to trvalé vzrušení, že se někdo dívá.
Ahoj, dorazí někdo dnes kolem 15hod?
Ahoj všem. Chystám se Prahy a zajímalo by mě jaké jsou ohlasi na Hostivař. Zda je to zábava jednoho či více lidí?
Ahoj, připomínám akci zítra v 16hod.
Pardon
v pondělí kolem 16hod.
Ahoj, přeji všem amatérům z hostivařského parkoviště tvrdý péra a spoustu úspěchů s nimi v novém roce
.
Doražte v pondělí kolem

Doražte v pondělí kolem
Ahoj , nepřidá se teď někdo ?
Ahoj , nepřidá se teď nekdo ?
Ahoj, kdo se přidá dnes?kolem 4 hod?
Ahoj, přidal bych se. Potvrd mi to sem nebo do vzkazů
Ahoj, co zase zítra ve 4hod? Doražte všichni, zadní ulička parkoviště 😜
Ahoj, já bych přišel pokud mi neumrzne...
Také rád přijdu v kolik mam dorazit
Ahoj, zítra kolem čtvrté půl páté jedu s milenkou. Když bude stát nějaký pořádný ocas u okénka milenka vykouří.
Rádi tam potkáme pár na společně hrani. Chceme vidět a byt viděný
Ahoj. Napises kdy pojedete na parkoviste k prehrade? Prijel bych honit. Ukazu se rad i vice.
Ahoj co dnes ve 4, dorazí někdo?
Byl jsem tam asi 20x a nikdy jsem nikoho nevidel honit ani sukat. Kdyz jsem k zaparkovanemu autu prijel bliz, bud sedel jen řidič nebo nebo i kdyz byli v aute dva lidé, cumeli na me, co to tam dělám. Naopak jsem tam sukal se sestrenkou, v rohu u křoví, dvere auta otevrene, ja zvenku, ona vkleče na zadním sedadle, vse k videni...
Je tu někdo, koho bCh mohl spehovat...?
Je tu někdo, koho bCh mohl spehovat...?
Neplánuje dnes někdo něco????????????
Asi profláklé místečko... Občas tam v autě šukáme :-)
Nekdy bych se tam za nekym zajel podivat, holkou, mjzem.. Treba si i vzajemne pomoc. 🙂 Kdyzak piste do sz a domluvime se:)
Ahoj, bude nekdo kolem 4? V pondělí to bylo super!
Parkoviště Hostivař, 50.041024, 14.528937. Zítra, to je v úterý 4.12. ve 13-15:00 hodin?
Vašek
Vašek
Ahoj, doražte at je nás tu více 😝
Mužem se tam sejít chceš? Mam to cca 10 mim
Ahoj jestli chces se podívat nebo co koliv můžeme se domluvit a udelame to
Domluvil bych se
po masturbaci pred neznamou zenou uz toizim strasne dlouho
Ja bych se rad domluvil a podival a pred zenskyma si vyhonil-klidne i nekolikrat za sebou
Ahoj. Napises kdy buete na parkovisti u prehrady? Prijedu honit a klidne i vice.
Já se tam byl podívat před chvilkou a nikdo tam nebyl :/
50.041024, 14.528937 Dnes někdo 12 - 13:00?
Vašek
Vašek
Bude někdo na nějakou akci zítra kolem 3?
V pondělí mezi 16 - 17h tam někdo bude?
Asi tam se ženou pojedeme. Pěkné místečko.
Co zítra kolem 9 - 10h někdo??
Někdo dnes po 9 hod? auto, nahota,dívání
Budu tam dnes od 14 hodin pokud máš zájem napiš do zpráv
Ahojky kdo sem za mnou prijede budu tady tak hodku cekat prvni vyhrava 50.041024, 14.528937
ahoj napiš mi info rád se sejdu na pohodu m
Kdy jdes znova? Rad si s tebou pohonim
Ahoj,jezdiš tam často?
Rad bych tam za tebou prijel.
Rad bych tam za tebou prijel.
Ahoj rád si užiju honení s Tebou
Tak sem se sem dojel podivat misto je to krasne krasne sem pohonil ale bohuzel sam
Přidá se teď někdo? Právě odjel jeden pár 🚹🚺 a jeden pár 🚹🚹
Co tam ty páry dělaly? Viděl jsi něco zajímavýho?
Ahoj kdo mě vezme k době do auta zahonit?pockam na parkovišti.
Zkoušel jsi poldy? Tuhle psali, že někoho honili. Možná by ti to s nimi klaplo.
Ahoj, co zítra odpoledne? kolem 15hod?dorazí někdo?
Přesně je to tady
50.041024, 14.528937
Přesně je to tady
50.041024, 14.528937
Ahoj, dorazí někdo dnes? GPS 50.040882,14.528907
Dnes ne, ale na léto můžeme něco domluvit až tam pojedu na nuda na přehradu
Rád tam dorazím, napište mi. Kdy tam bývá nejvíce lidí?
Ahoj, nějaký pár zítra na Hostivaři?
Bude tam dnes někdo kolem 17-18?
Tak vy jste těžký ouchylové, to je fakt zoufalství xD xD
A kde jsi se tu vzal ty? To mám nejradši takovyhle moralizování
Jo, super místo. Taky tam rád jezdím.
Čau....ty tam jezdíš na to parkoviště honit? Jezdím skoro kazdy den kolem z práce, z haji
Na prd s honilkem..sice docela peknej ale maly čurko
Vsak, nikdo te nenuti. A to ze je v klidu malej neznamena, ze v erekci neni velkej. 😉
(editado)
Jeste aby me tak nekdo nutil....
Jezdim pravidelne. Minimalne honit jsem tam vzdy nekoho potkal.
Ok, parkoviště za lanovým parkem 😀
To je tam jak se jede k prehrade?
Já tam parkuju když jdu na hostivařskou přehradu a nikdy jsem tam nic neviděl
Musíš asi upřesnit o jaké parkoviště se jedná
Kdo se pohraje sem na parkoviste
Poslední příspěvek před dvěma měsíci ale ukazuje to že včera. A teď hledej šmudlo. Asi si tvůj příspěvek genie přečte jen málo lidí. Napadlo vás že amatéři nemají vyhledávání nejnovějších příspěvků? To znamená že když svůj určitě super příspěvek napíšeš někam do prostřed a je zde 300 příspěvků dá docela práci to tvé moudro najít. Samozřejmě pokud je nějaký rychlí vyhledávání a já ho neznám rád se nechám poučit. Ale zatím bych to řešil napíšeš pro nick a to co máš na srdci.
v každém prohlížeči (i v tom mobilním) máš vyhledávání. Tedy, když vidíš, že poslední komentář byl zadán třeba před 3 hodinami, tak není nic snažšího, než dát vyhledat třeba (3 hodinami). A ono to na ten komentář skočí. Na PC ideál zkratka CTRL+F a rovnou hledáš....
Ahoj ,ano jsem tu přes mobil a fakt nechápu co mám kde zmáčknout abych byl na tom novém příspěvku. Poraď děkuji
v menu prohlížeče, najdeš tam něco jako "Vyhledat na stránce" - to Ti otevře vyhledávací pole a tam jen zadáš klíčové slovo... Často něco jako "před 2 hodinami"
Ahoj děkuji za radu, ale asi mi nebylo dáno abych to našel. Možná to tam někde je a já to prostě neumím. Stejně si myslím že odpovídat na osum let starý příspěvek někde uprostřed je hloupost. Ale budiž když má někdo tu potřebu ať si píše kam chce. Já to určitě hledat nebudu a myslím že lidí co to hledat nebudou je většina. V knížce je také třetí kapitola na třetím místě a ne na pátém. Mějte všichni hezký den
Kdo se pohraje sem na parkoviště
Dnes nějaký pár večer drobná parkovišti kouknul bych.
Drobná parkoviště?. Bude ten pár vědět co po něm chceš?. ☝️😊
Kdo se přidá sem na parkovište
Nějaký pár dnes v noci? Já jako divák. Nebo někdo kdo přinese dámské použité kalhotky. Určitě se domluvíme.
Sem na parkoviště přidá se nekdo

Hostivař parkoviště
..