Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Mně ve 14 zaučila sousedka bylo jí přez 60
Libi se mi starší ženy jsou zkušený a křehký
Říká se, že na staré píči se dobře cvičí. Nicméně zůstává faktem, že s přibývajícím věkem je stále více dam v doslova žalostném stavu, ačkoli si o sobě obvykle myslí opak. Marná sláva, mládí je mládí. Měl jsem partnerku mladší o 24 let, a bylo to úžasné! A to pro oba, jinak by se mnou nevydržela skoro dva roky. Vydrželo by nám to možná dodnes, jenže pak jí naše úřady odmítly prodloužit vízum a musela naši zemi opustit. Máme to teď k sobě cca 9500 km, a to už jaksi není ono. A ze svého okolí zase znám případ, že si kolegyně vzala kluka o 11 let mladšího, a jsou spolu už přes 20 let. Takže na otázku, zda věkový rozdíl ano či ne, odpovídám: proč ne? Ale je to jako všechno o lidech...co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat jinému.
Ahoj mě je 24 let a mrdal jsem sousedku které je 38
S tou kamarádkou si děláš prdel že?
sorry,ale ty na 20 fakt nevypadáš
Ahoj,na tvé otázce nevidím nic špatného...já měl ve 42letech 73letou přítelkyni a byl to nádherný sex..
Já si myslím o že olveku to není. Měl jsem holku mladší o 10 let a taky o 12 let starší. Jde o to jak si i celkové rozumíte a jak si padneme. Někdy to může s mladou ženou stát za..... A to samé že starší....!!
Jen aby ti nedal lekci její táta.
Mně 42 jí 73...krásný sex...škoda,teď mi je 64...asi mě odsoudíte..
Take rad starsi, ja 30 a mel uz 50 a moc krasne.
Starší holky uz vědí co chtějí a umí si ledacos zařídit a v dnešní době když holka chce nepoznáš rozdíl 10 let
No já nevím, pokud dojde i na mluvení, troufnu si tvrdit, že ve většině případů rozdíl 26 vs. 16 poznám. :)
Čím starší tím lepší :-) je potřeba neustále zkoušet :-)
Není to o věku. Myslím, že věk nemá žádnou roli.
Mate pra vdu mě je 60 a mám milenku 16 jak dlouho to potrva nevím ale nadhera
My zrajeme jako to vino mě 60 manželce 58 a skvěle si to užíváme takové hrátky jsme za mlada neměli .
Taky myslím hlavně když to bude vyhovovat jim dvěma. A jestli mají mezi sebou deset, dvacet či více let rozdíl nevadí
člověk by se nejradši přidal :-)
O 14 let mladší slečna 😊.
JÁ21 ON 48 CIZINEC ITAL MYSLITE FUNGOVALO BY TO?
Ahoj,pomilovat se ano,ale jinak rychle pryč.Italové jsou jiná mentalita a není to k trvalému soužití...
hodně štěstí...
hodně štěstí...
Ahoj rád bych Vás poznal. T
Je mi 42 a raději bych se miloval o 20 let starší než mladší
Ano sex se starsima je krasny...jen ted se zadna nenachazi,dlouhotrvající....
Ahoj, zajímalo by mě jaké to je starší zkušenou ženou, není tady nějaká z brněnska?
No já nevím.... Když budu mít sex s nějakou pěknou 17-nactkou,tak věřím že to bude vždy dobrý, i když mi bude třeba 50 let..
Když mi bylo 48, měl jsem několikrát sex se 17ctkou. Když mi bylo 50, měl jsem jednou sex s 68 letou štíhlou, bývalou sportovkyní. Když to srovnám, Mladá je mladá, ale ta starší, co se sexu týče byla TOP.
Já vůbec nemám problém v věkovým rozdílem. Myslím, že je to o tom, jak kdo to má v hlavě srovnaný. Nikdo z nás nebude věčně mladej a krásnej
17 mi je mužem se domluvit za fo
Chci tě rád za tebou přijedu když budeš chtít
Ahoj rád bych jse z tebou seznámil je mozno
Proč ne založit téma, co tu už několikrát je...
já osobně také nepročítám tady vše tak bych nevěděl co už je zadáno
no dobře, tak poraď jak to zrušit??
ahojky hezky mokra kundičkaetrzuihopkúú

věkový rozdíl
s jak nejstarší ženou, pánem jste měli styk