Že ty jsi to provedl paní Colombové dneska, když máš ty své erekce na slunci
Byla to tato?
amateri.com/cs/alba/2261393/gatky
amateri.com/cs/alba/2261393/gatky
Taaaaaaaak urciteeee
Mně se nejlíp podařilo sbalit milfky na nudapláži. Má to výhodu, že je vidíš hned zpočátku rozbalené. Na nudapláže nechodí žádné stydlivky, to je další plus. Osamělé nudistky vypadají sice jako snadná kořist, opak je však pravdou. Ony jsou na té pláži obvykle osamělé proto, že tam osamělé prostě chtějí být. Úplně nejlepší je zapříst rozhovor třeba se dvěma kamarádkami. I když jsou kamarádky, dřív nebo později začne jedna druhou pomlouvat, a to už je napůl vyhráno.A komunikace s dvěma dámami nevypadá před ostatními tak okatě. Zadařilo se mi v jednom takovém případě ojet postupně obě. Anebo není na škodu se přidat k nějaké partě - dámy tam nemusí ani mít početní převahu, stačí přibližně vyrovnaný počet s pány. Nudisté jsou obvykle vzhledem k dalším nudistům, tedy i k vám, dosti komunikativní, takže za poměrně krátkou dobu lze zjistit, kdo je kdo, a zda je nějaká šance. Většinou šance bývá dosti slušná. Údu zdar, a ať se kouří z hlavně!
Joooo to jsem jednou videl jak se mladej borec snazil balit koc na nude
doted to vypravim lidem jako jednu z tech nejvtipnejsich
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Obema ji povim najednou u piva ;)
nj, nez my tri se sejdem, to budem v duchodu :)
Tak se sejdeme v duchodu
Bez psa ;)
A proc tu uz ta vesela historka z nataceni neni ?
Pokud to bylo na me, tak odpovim. Uvedu jen nektere z mych sluzebek kde se dalo.
Napr. Hotel Clarion Olomouc, pension Vezka Šternberk....
Napr. Hotel Clarion Olomouc, pension Vezka Šternberk....
Prilezitost dela zlodeje se rika, ale ne ni to tak , staci se ne bat byt pozorny a zlehka tlacit na pilu s usmevem a jako by onic neslo, a to hlavni je ze klidne kdekoliv ,na zastvce MHD ,ve fronte namaso, Prvotni je osloveni a na vazat rec (beznou normalni ) dobre poslouchat a ta spravna zena ti to sama vedsinou prozradi kudy je cesticka ji ziskat, jen ne tlacit moc a nechtit vse hnet, a proc vlastne reaguji na tohle F. protoze jsi myslim ze v kazde zene drime MILFka , a to uz zbuzena nedo ji probudit ceka na tede. Proste to neni o tobe ale o zenach a postoji k nim, S pozdravem K.
Jj. Je to tak jak pises. Osobne mam taky par tipu, kde se da ulovit.
A vyzná se někdo v jejich pomotaných fotkách? Já v tom mám jen za sebe dost guláš a jejich mamá asi taky.
Chtelo by to dodat - pradlo pochvalit samozrejme vkusne, zadne oplzlosti!
30 holka - fitko, knihovna, tinder, seznamky, bary,
35 letá - dětská hřiště, místa vhodná pro rodiny s dětmi třeba zoo, většinou má sebou muže
40¨-45 letá, sauny, welnes, kolem 40 často hledají milence, takže seznamky, venku už se hodně pohybují i bez partnerů- pokud sebou mají děti bacha dneska to mohou být vlastní děti i vnoučci.
všechny věkové kategorie - srazy s kamarádkami - pozná se tak že u stolu je 3-X počet osob ženského pohlaví a hodně se pije Je dobré tuto skupinku sledovat. Často končí na diskotéce a posilněné alkoholem vvpomínají na mladší léta a tam je možnost!!
35 letá - dětská hřiště, místa vhodná pro rodiny s dětmi třeba zoo, většinou má sebou muže
40¨-45 letá, sauny, welnes, kolem 40 často hledají milence, takže seznamky, venku už se hodně pohybují i bez partnerů- pokud sebou mají děti bacha dneska to mohou být vlastní děti i vnoučci.
všechny věkové kategorie - srazy s kamarádkami - pozná se tak že u stolu je 3-X počet osob ženského pohlaví a hodně se pije Je dobré tuto skupinku sledovat. Často končí na diskotéce a posilněné alkoholem vvpomínají na mladší léta a tam je možnost!!
Pro všechny skupiny výše vypsané je nejvíce atraktivní muž 35-40 let - má největší šanci.
trochu nadsázky a humoru tomuhle tématu určitě neuškodí :D....nicméně obávám se, že to bude opravdu jediná možnost :D
Má někdo nějaký tip, v jakém podniku, baru, klubu nebo jakémkoliv jiném místě v Praze se pohybují ženy ve věku 30-45 let? :)...moc se mi líbí MILFky, ale v reálném životě mi přijde, že je málo příležitostí, kde by mladší muž měl možnost sbalit starší ženu :)....a tady se s někým domluvit mi přijde skoro nadlidský úkol :).
Nicméně nemusí jít pouze o starší ženy....pokud by někdo měl tip na nějaký klub nebo bar v Praze, kde se holky rády seznamujou (a nemyslím tím teď Darling, Hotpeppers a podobné kluby, kde se dámy chtějí seznámit jen na oko jen za to, že utratíš za drink :D), tak moc rád si vyslechnu jakýkoliv tip :).
Nicméně nemusí jít pouze o starší ženy....pokud by někdo měl tip na nějaký klub nebo bar v Praze, kde se holky rády seznamujou (a nemyslím tím teď Darling, Hotpeppers a podobné kluby, kde se dámy chtějí seznámit jen na oko jen za to, že utratíš za drink :D), tak moc rád si vyslechnu jakýkoliv tip :).
Přijeď do Strakonic do Melodie. Tam jich je celý ráj. A chtěj se seznamovat a píchat. Já takhle v pátek......
no, nechme toho
To je jen pokus o radu.
Díky za tip :)...přesně něco takového bych potřeboval, akorát v Praze :)....asi nejsem moc typ. kterej by měl balící schopnosti oslovit holku na ulici nebo v obchoďáku....v tom klubu nebo baru je to jednodušší :D.....takže pokud někoho napadá něco tady v Praze, budu rád za doporučení....A jak jsem psal, nemusí to být jen místo, kde se scházejí starší ženy, ale můžou to být klidně kluby/bary, kde se podle vás choděj nadržený holky seznamovat :D. Je mi jasný, že neexistuje žádný přímo určený místo (možná kromě swingers :D), ale někde se jich třeba pohybuje víc, jinde míň :)...takže mi jde spíš o nějaké osobní postřehy a zkušenoosti :)
Na swingers se samotné ženy téměř nevyskytují nevyskytují pokud je tam nějaká žena tak v páru. I proto mají ženy vstup zdarma nebo za symbolickou cenu aby je nalákaly ale ani to nijak zvlášt nepomáhá. .¨
Prakticky v každém baru jsou ženy 30 plus. Stačí jít ven. Obzvlášť v Praze. Žádné kouzelné místo kam chodí nadržené ženy lovit muže na SEX NEEXISTUJE. Ženy to nemají jako muži. Kdyby měly, byl by tu vyrovnaný počet žen a mužů. 'Zen na těchto stránkách je minimum. I tak je číslo červených nicků 10 násobně nižší než modrých a to je ještě uměle zvýšené inzerujícími prostitutkami a falešnými profily od mužů.
Když pujdeš na akci kde se budu hrát 80 léta máš jistotu že věkový průměr žen bude 30 plus. Ono fakt stačí zapojit mozek.
Prakticky v každém baru jsou ženy 30 plus. Stačí jít ven. Obzvlášť v Praze. Žádné kouzelné místo kam chodí nadržené ženy lovit muže na SEX NEEXISTUJE. Ženy to nemají jako muži. Kdyby měly, byl by tu vyrovnaný počet žen a mužů. 'Zen na těchto stránkách je minimum. I tak je číslo červených nicků 10 násobně nižší než modrých a to je ještě uměle zvýšené inzerujícími prostitutkami a falešnými profily od mužů.
Když pujdeš na akci kde se budu hrát 80 léta máš jistotu že věkový průměr žen bude 30 plus. Ono fakt stačí zapojit mozek.
No, on je trochu rozdíl mezi 30 a 45 lety :)) Jinak mně je 33, a nedávno mě jeden 24letý oslovil přímo na ulici (ne, nejsem prostitutka). Jinak jsem ještě donedávna používala tinder. Pokud jde o bary, trochu se obavám, že jen tak samotné chodí spíš zlatokopky, ale třeba se pletu.
P.S. Teď nikoho nehledám, tak mi prosím nikdo nepište kvůli seznámeni.
P.S. Teď nikoho nehledám, tak mi prosím nikdo nepište kvůli seznámeni.
Jo, ale neptej se mě proč, v podstatě se s tou dámou snažím nemít moc společného :)

Kde sbalit MILFku
Rady a tipy kam třeba chodí a kde je potkat?