Z pohledu squirtujici zeny ti neco povim.. Dokud jsem nepoznala sveho nynejsiho muze tak jsme orgasmus nemela.. Jen on me dokaze tak uvolnit a vyprovovat k uzasnym orgasmum a to dokonce se squirtem.. Asi ti ted odradim zajemkyne (ktere stejne pochybuji ze by se prihlasily) ale musim rict nejen za sebe ze pokud k tomu nemas vhodneho partnera se kterym si absolutne duverujete tak to nikdy nebude takovy a spis to ani nepujde...
No hezky si se vychválil, bezva reklama
Je to jednoduché. Není tajemství, že téměř vždy z páru píše muž. Až na opravdu velmi, velmi, vzácné výjimky. Většinou žena o párovém nicku ani neví.
Ale tak to je spis tvuj problem ze jsi tak podezrivavy ne? Nam je celkem fuk co si myslis a tvuj bezpredmetnej komentar je jen trapas. Vsimli jsme si ze mas potrebu komentovat temer kazde tema ve foru aniz by jsi nekdy prispel necim uzitecnym... Chvili sme si i mysleli ze jsi treba aspon vtipny.. Nic no
To ale není můj problém, takhle to prostě je. Myslím, ze ti to potvrdí většina uživatelů. Prostě ses tady jen trapně pochválil, nic jiného 
Laciná reklama, která nevyšla.
btw. - diskuzní fórum je od toho aby se diskutovalo, tobě ale někdo napsal pravdu, proto ta jízlivá reakce.....
Za to ten tvůj samolibý pochvalný příspěvek, ten byl přínosný, na ten tady každý čekal
Laciná reklama, která nevyšla.
btw. - diskuzní fórum je od toho aby se diskutovalo, tobě ale někdo napsal pravdu, proto ta jízlivá reakce.....
Za to ten tvůj samolibý pochvalný příspěvek, ten byl přínosný, na ten tady každý čekal
Boze boze... Co k tomu rict
Nemame potrebu nekomu jako jsi ty dokazovat kdo jsme.. A ano muj prispevek si myslim ze byl prinosny k tematu protoze vim ze absolutni duvera v partnera je v tomhle smeru hodne dulezita.. Tudiz pridavam svou zkusenost a co muze byt vic prinosnejsiho?
Myslim ze kdyby se muz chtel pochlubit jak ty rikas tak by to slo podat jinak... Ale to ty stejne nepochopis ze?
No nic strejdo..nech to byt a zkus si pobrecet ze ti pisou jen muzi u nekoho jineho
Důvěra u partnera je důležitá. Výborně 
Tohle doteď nikdo z nás nevěděl....
Nejsem tvůj strejda, nejsem žádný grep

Podívej, já ti své napsal a nechci se opakovat. Proto to pls považuj za ukončení z mé strany.
A ty přeci nemůžeš vědět, kdo mi píše....
Kdežto kdo VĚTŠINOU píše z fialového nicku, je všeobecně známá věc.
Hezký večer a pozdravuj svojí ženu
Tohle doteď nikdo z nás nevěděl....
Nejsem tvůj strejda, nejsem žádný grep
Podívej, já ti své napsal a nechci se opakovat. Proto to pls považuj za ukončení z mé strany.
A ty přeci nemůžeš vědět, kdo mi píše....
Kdežto kdo VĚTŠINOU píše z fialového nicku, je všeobecně známá věc.
Hezký večer a pozdravuj svojí ženu
Ty jsi ale vazne idiot 
mej se
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Nebuď protivná. :) kdo to pak má číst. :D
Na workshopu
To je vuuuuuul
byl to workshop, koukaly jak slečny, tak i páry, možná se to trochu zvrhlo od klasického workshopu, vadí ti to?
Jeste vetsi vuuuul
ses tedy predvedl jako inteligent ;-)
Já myslím,že po přečtení tvé nabídky naučíš ženu spíš sprintovat...
Děkuji, ale radši bych to nechal u původní nabídky.
Prosim, zdrz se komentare, na workshopu jsem uz mel tu cest a v soukromi hned nekolikrat, nikdo se te na nazor neptal. Krom toho, tebe se to asi netyka, jak se tak koukam.
Zajimam se o to uz delsi dobu, znam presne mista kam sahnout a jakym tempem, presni vysvetlim. Samozrejme umim byt diskretni, i kdyz zabave se nebavim. Zalezi na dotycne, co si preje, klidne muze byt i v paru, v doprovodu muze. Vim, ze to jde i v jakemkoliv veku a pocit po tom sam nedokazu popsat, jelikoz jsem chlap :) Ale zeny tvrdi, ze je to neco uzasneho, sic vycerpavajiciho. Jak je v popisu, je to mozne i pro pary, jsem diskretni a profesionalni, uz jsem si neco zazil, honibrk, ci neco podobneho nejsem, to se nemusite bat. V tomhle mam praxi a kazde zene, nebo paru to doporucuji jako zpestreni. Nebojte se toho, neni to moceni, nebo piss, byt proti nemu nic nemam, ale sam neprovozuji. Spis mam na mysli neco jako prednasku. Popr. i ve vice lidech s "testovaci" osobou. Budu se tesit!
Nic na tom není... žena musí překonat strach který před squirtem je a to je jako když chce čůrat... povolí a jde to. Zažívám squirt při každém sexu
hele ty kundo švihla proč tu oživuješ už mrtva vlakna!!! co vlakno to nějaky tvuj grc to si jako mysliš že všichni tě začnou zbožňovat jak nějakou modlu?
přesdtan mne pořád otravovat!!
Pokud by bylo vice zajemcu, figuranta mam :)
kamarádka, kterou jsem to naučil říkala, že by do toho šla... ale jen pro ženy a páry

Naucim zenu squirtovat
Zensky vystrik neni "chcani"!