Sledovanie páru

Sledovanie

Hľadám parik ktorý môžem sledovat pri hratkach
Aj ja hladam podobny parik na ktory sa popozeram
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
pekná predstava***********************
Ja sa prídem rád pozrieť, prípadne predviesť, kľudne aj pridať 😉
Ja by som došiel 😉 som hetero sympaťák
Koukám, že se tu někdo prezentuje cizími příběhy!!!

Ahoj,
hladám kamošku/ parťáčku, ktorá by so mnou išla na swingersparty, na ktorú som chodieval doteraz ako single muž a chcem vyskúšať aj inú variantu. Jedná sa o uzavretú skupinu ľudí, všetci velmi milí, pohodoví a skrátka na úrovni. Takisto aj čisté, útulné prostredie v prírode, ničím a nikým nerušený víkendový relax :) Účastníci kt. chcú ísť prvýkrát, prechádzajú prísnym výberom organizátormi s dlhoročnými skúsenosťami, tak aby bolo zloženie na párty optimálne. Takže sa netreba obávať. Príp. sa dá ísť aj na jednu noc. Ak by si mala záujem to vyskúšať, ozvi sa mi sem. Ak bude treba, vysvetlím čo nie je jasné, vymeníme si foto, pripadne sa možeme stretnúť a v prípade sympatií ideme do toho. Zážitok zaručený :)) Ja 28r, TN kraj.

ahojte rad bi som sa pozeral na par levice a okolie
Ahojte ak sa najde parik co hlada pozorovatela v okrese bb rad pridem vsetko diskretne a na urovni
Nam sa stalo, ze sme sa dohodli s parom - len na skype. V dany cas samozrejme offline. A ked som sa neskor pytala, ze co sa neozvali, tak odpoved bola, ze myyyyyy sme boli offline. *3**17*
Ahoj, rad sa na vas na webke pozriem...
99% ľudí nepríde, mám podobné skúsenosti
Keby nieco podobne bolo niekde v okoli PP,KK bolo by to super. Fo je samozrejma.
Hladam par na sledovanie, aj za fo.
Kolko ponukas ? :) kludne by sme sa predviedli :D
Kolko chcete za predvedenie sa ???