Není tu náhodou kluk, co se snámi včera večer (pondělí) potkal na hrázi mezi písákama, koukal, sáhnul čubce na kozy a pak šel s námi k autu. Díky snad se najdeme a ještě něco podobného zažijem. napiš
Ahoj, nechceš teď sex?
Ahoj bud dnes nekdo na hrádku naco by se podívá par nebo samotna žena
Ahoj já jsem byla v Pce s přítelem v solne jeskyni.Jen pro dva a za dveřmi bylo studio na hubnutí.Vstup 300 za dva hodina.Relax hudba svíčky a na zemi vybrat a sůl super .Jmenuje se to slunecni studio v Kostelní 101.
Ahoj, můžeš teď? Na sex?
díky za tip, hned jak to půjde, tak tam vyrazíme, moc se těším.
My chodili na Hrádek, na plaž proti Komárovi, přes vodu, v noci je tam celkem rušno😂😂
Nechcete v HK mladého diváka ?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak se něco děje. To jsme nikdy neslyšeli
Do placic?a já proto že tý ryby neberou🤣
jezdíš tam pravidelně jo ? :D pak nechápu proč mě píšeš... ????
Je to tam celkem pěkné, ale že by tam byly nějaké akce, bych taky neřekl.
Jo v Placicich tam to asi žije...? Jak to tam šlape?
My minulý týden na Hrádku….a přijel i čumil, takže super.
Za nás taky Hrádek. Ale je to spíš na léto
Teď v zimě v autě. Líbí se nám být přistiženi. Bylo by vzrušující dva páry vedle sebe v autech.
V létě nejlepší na Opaťáku, v autě to jde kdekoliv ale trochu nepohodlné pro nás náročnější ...
Tak to máš hodně malou představivost ? Normálně u vody, třeba tam kde je nuda pláž, i v noci tam projde docela dost lidi ale bylo to krásně vzrušující
U Nemošic cvičiště pro psy. Dá se tam schovat.
presne naproti cvicaku je mooc pekny lesik spis dzungle .)
Tak za našich mladých let bylo v Hradci dost populární místo na sex v autě na Rozárce, v sobotu večer tam jezdilo dost lidí. Možná taky pro ten pohled na svítící Hradec, docela romantika.
Ale no tak...za jakých našich mladých let ? Vždyť jste mladí ještě teď a to je příspěvek 7 let starý ✋
Do Hradce jezdim casto, kde se tam rika na Rozarce ?
Je to na Novém Hradci Králové ul. Husova, kousek od hvězdárny. Rozárka se jmenuje ten kopec.
U Labe, kousek za mostem na Rosice. Třeba... Řekněte kdy a rád se přijdu podívat ;)
Docela zima, ne?
ale v pce je pro mě nejlepší park Na špici.

Sex venku - HK,PCE
Kde?