Možná je chyba vidět v tom vůbec problém. Prostě se smířit, že sexuální hrátky zůstávají pod kontrolou rozumu. Mám právě opačný problém s velkou vzrušivostí a při orgasmu se vůbec nekontroluji. Stačí mi i jen prst v pochvě a už mám orgasmus. Problém je, že u toho mám chuť hlasitě křičet, ale neuvědomuji si, že to dělám. Z tohoto pohledu je úžasné prožít slast z milování v klidu a bez strachu ze sousedů.
mám problém dosiahnuť orgazmus a to s hocikým,sama sa urobím vždy ked som vzrušená.ked sa chcem urobiť s priateľom tak to nejde ani s nikým iným.
Problém bude psychologického rázu. Bude těžké odstranit psychický blok, ale s určitou dávkou snahy a trpělivosti by se to mělo podařit. Hůře jsou na tom ty, které orgasmus nedosáhnou nikdy. Nejjednodušší rada pro Vás je volit polohy, kdy při kopulaci bude možné současně dráždit klitoris.Nervové dráhy pro vzrušení se trošku oklamou, ale pomalu si zvyknou. Trochu drsně řečeno, je to jako s Pavlovovými slintajícími psy i bez potravy.Rychleji toho dosáhnete pod odborným vedením.
Možná bude stačit poučit partnera, co a jak vám dělá nejlépe, když si to děláte sama, aby se Vám přizpůsobil. Někdy opravdu je chyba jen v párové komunikaci. Stud zde není na místě! Partneři by si měli vzájemně radit a sdělovat své pocity. Bohužel to mnoho párů nedokáže a pak se diví, že se objevují problémy.
Souhlasím. Já se udělám na koníčka třeba 3x za sebou, pokud partner vydrží :-), pokud jsme už sehraní, tak i na misionáře. Pusou jsem dosáhla orgasmu pouze s dvěma chlapy, ale byla to bomba, ani jsem si nemyslela, že to zažiju-s oběma to bylo při prvním setkání, takže taky záleží na šikovnosti partnera, ne jako když to někteří "šmrdlaj".
ahoj, žen, které nemohou dosáhnout nebo nedosáhly orgasmu, je mnoho a mnoho. Já sama jsem nikdy ve svém životě neměla vaginální ograsmus. Pouze přes klitoris. taky mi to někdy vadí, vyzkoušela jsem vícero partnerů, ale u všech stejné. Vím, že tuhle radu jste už slyšeli mockrát, ale zkuste se na to tolik nesoustředit, prostě si jen tak užívejte, hoďte všechny starosti za hlavu, začněte pěkně dlouhou masáží.....
ale klitorialni orgazmus mne vyhovuje ..tiez vaginalny nemôzemdosiahnut a klape mi to s manzelom uz 15 rokov...vselijako sa da
Vyměnit.
tak to se mi zda jako blbost takove připominky sy nechej pro sebe
Možná se ti to jako blbost zdá ale je to docela krutá realita. A pokud seš až tak cimprlich na slovíčka, nelez ze svejma intimníma problémama na fórum.
Vaša pani nieje jediná čo má tento problém. Až 6% z celkovej ženskej populácie majú problém s vyvrcholením, orgazmom. Možno i viac len málokto o tom hovorí otvorene a veľa žien predstiera orgazmus aby nestratili partnerov. Pre tých ktorý tento problém nemajú je to často nepochopiteľné. Musím sa priznať že aj já som o tomto probléme nevedel veľa, pretože moja partnerka tento problém nemá. Pomôže azda návšteva sexuológa, alebo hľadanie erotogénnych zon ktoré môžu byť na miestach kde by sme ich vôbec nepredpokladali.
Skus stimulovat bod G.Na nete najdes popisane o tom vela naštuduj si a skušaj najst.
žena nemuže dosahnout orgazmu
rady žen jak udělat manželku