mne se libi kdyz ji muzu lizat a ona mi ho muze kourit a pritom mi curat do pusy. Nebo mi pocurat penis, je to takove intimni.
Za mě super, vzrušuje mě to. Plnej mocak partnerky a vyvolat orgasmus😃
Líbilo by se mi, kdyby mi žena sedla na obličej a hezky se mi po něm projížděla a počůrala by mě a odjížděla dál, dokud by neměla dost.
To úplně miluju. Nejdřív dlouze lízat a pak piss.
Nádherné, jenže - kde takovou vzít?:-) Takových je sakra málo. Kdyby se snad nějaká našla, stačí se ozvat…
já osobně miluji když žena běhel lízání začně čurat a užíva si to, je to krásný,
Mne se to take moc libi kdyz lezim a zena je nademnou ve drepu a pekne mne pocura to moc a moc vzrusuje.
Miluju lizani kundičky . Čím víc mokra tím lepší. A čůrání u lízání , rád bych zkusil .
A co naopak , muž čůrá na tvou kundičku??
A co naopak , muž čůrá na tvou kundičku??
Ahoj lízaní pipky mám moc rád vždy se my u toho postaví. Mám rád když žena na mě čurá je to sexy, a když si jí u toho ještě rozevře a začne čůrat mňám.
Ahoj hezká picka lízal bych ju dlouho
Neznám nic lepšího,než se napít přímo z nadržené kundičky.Zaplatpánbůh mám to štěstí,že všechny mé partnerky to mají rády a užívají si tuhle libůstku také.A já jim to milerád dopřeji.Velký úspěch mám s gyn.zrcátkem.Když ho zavedu do partnerce do kundy,tak ji pak hned přes to zrcátko naplním kundičku po okraj(viz video).Od věci není ani to,když už má partnerka po dlouhém lízání poštěváka hodně citlivého,zaměřit ten proud přímo na něj.To je pak tedy řev....
Piss od ženy miluji když si prostě sedne nad obličej a nechá se při tom lizal vždy jsem se snažil vše i vypít ale najít takovou je těžké
Je to prostě vzrušující a perverzní zároveň.Klidne moc i pít, obzvláště,když žena čůrá už vícekrát.
Dlouze lizat, az se partnerka neudrží a pustí to na mě. Teče mi to po obličeji, do pusy,.... Až se naplní, jdu směrem nahoru a pouštím z pusy její stavicku zpatky na ni. A pak zase dolů, jazykem pohladit pro další pridel...
Piss se mi líbí, když to z partnerky stříká přímo na mě. Je to hodně vzrušující. Lízání po vyčůrání je skvělé.
Piss mám taky rád, líbí se mi když mi žena čura přímo do pusy, nebo když čůra a ja ji u toho lížu kundičku, nebo když ji můžu lízat hned po čůrani, problém je ten že současná partnerka na to není, je zázrak když mě nechá lízat hned potom co čůrala
Miluji lízání, ale piss nemusím - pokud máš zajem - napiš mi do vzkazu. Čti profil- je tam FO.

Ono se dneska nikomu nechce platit za sex, a proč jo když je nadržených bab docela dost ale nejsou na netu, tu jich je málo,
Miluju to,dost me to rajcuje a mám chuť hned lizat kundu
Miluji lízání, ale piss nemusím. Pokud máš zájem - napiš mi, ale chodím za FO - viz profil.
Mi se líbí pít moč přímo ze zdrone, když si mo žena obkročmo nad tvář a čůra mi přímo do pusy
můj sen, lízat jí a ona přitom "náhodou" učůrává a mně nezbyde než ... 
ale zatím nejsou lidi
ale zatím nejsou lidi
To je super, to jsem zažil od manželky 👍
Na pissu mě nejvíc vzrušuje to jak je to zvrhlý a chuť moči. Piju ji buď rovnou z kundicky, nebo i během nějakých vynalezavejsich hrátkách. Asi by si čekala, ze mi bude přes 40 let ale je mi 23. Michal
Je to úplně top. Úplně nejvíc. A po chcaní do sucha vylízat.
Vzrušuje mě to hodně, bohužel s ženou to asi nepůjde. Takže pokud se nenajde někdo jiný, tak zatím můžu jen snít
Mě to vzrušuje jakkoliv, do oblečení, v posteli při sexu, do pusy nebo já do ní, při lízání....Jak jde o piss, jde vše stranou. Jen to bohužel doma nemám :-(
Zdravím tě , je to téma docela pro mne příjemné ale příznám se klidně veřejně neodzkoušené ale vysněné .Moje partnerka toto myšleno piss odsuzuje ale mne osobně to láká ale bohužel asi buď budu muset , pokud toto chci absolvovat využít služby jiné ženy a nebo zapomenout myslíš že mě můžeš nějak poradit ?
Pokud je to tvoje touha, zapomenout na to nejde. musíš udělat vše, abys toho dosáhl, třeba si za to i zaplatit, znám to podle sebe.
MYSLÍM že je to fajn hlavně když se to líbí oběma
Je to rajcovné zpestření sexu, hned mě to nabudí. Lízat, ochutnat, polknout. S manžekou jsme to dělávali často. Hned bych to zkusil s jinou, ale těžko se shání.
Ahojky mneto třeba moc vzrušuje
To je úplná slast to miluji a chci to churt
Ahoj no strasne rád Lízu moc rád.kort když mi dá kundu na nos a Lízu jak.treba jak dlouho vydrží ale stejně jí nepustím.ju.pak mě začne kouřit a pomalu mi strká prstík jemné do zadku.jemne toje orgac spojeného skusteto
Ahoj.Rajcuje ma,ked ze si zacnem pred zenou honit vtaka,pozera sa.Potom jej ho vrazim do ust a sukam.Ma na sebe silonky.Tvrdo ju jebem do ust.Potom jej ocuram silonky,tvar a zas ju jebem do ust.Ostriekam tvar.Urobim z nej kurvu
Od té doby co má stará inkontinenci tak mě to nebaví 😞😞😞
Ano je to úžasné lízat a pak pomočit. A nejlepší současně oboje.
My jsme těmto hrám propadli před pár měsíci, kdy jsem partnerku v koupelně požádal, ať mi počůrá penis :-) Po počátečních rozpacích to bylo super. Druhý den jsem se odpoledne domluvili na pitné režimu, pořádně se propláchli a večer v koupelně byl náš..
Oba nás to chytlo. Ten pocit, když jsem svou přítelkyni počůral od hlavy až k patě a jí se to líbílo - prostě skvělé.
Druhé kolo se odvázala a nechala si čůrat do úst a trochu i vypila. Pak jsem si lehl do vany a užil si její gejzír. Nádhera
A největší úlet se nám podařil, když jsem při milování na chvíli zastavil a podařilo se mi vyčůrat do její kundičky. Byla tak vzrušená! Křičela ze mě miluje a nevydržela to a spustila obrovský vodopád. Nebylo to plánované, takže gauč sušíme doteď
Po letech neskutečné zpestření sexu a prohloubení intimity, doporučuji všem vyzkoušet!
Oba nás to chytlo. Ten pocit, když jsem svou přítelkyni počůral od hlavy až k patě a jí se to líbílo - prostě skvělé.
Druhé kolo se odvázala a nechala si čůrat do úst a trochu i vypila. Pak jsem si lehl do vany a užil si její gejzír. Nádhera
A největší úlet se nám podařil, když jsem při milování na chvíli zastavil a podařilo se mi vyčůrat do její kundičky. Byla tak vzrušená! Křičela ze mě miluje a nevydržela to a spustila obrovský vodopád. Nebylo to plánované, takže gauč sušíme doteď
Po letech neskutečné zpestření sexu a prohloubení intimity, doporučuji všem vyzkoušet!
Počurat mi moje tvrdé péro to je moje-)....
Piss mě láká rád bych zkusil vše
Osobně se rád nechám počůrat po celém ťele ,ale ze všeho mám nejvíce v oblibě ...když jsem živé wc
Ahoj Sandro, byl jsem u tebe vyzkoušet piss. Do té doby jsem to s nikým nedělal. Bylo skvělé. Nejlepší zážitek. Díky Michal
Tou myšlenkou že si na mě partnerka učůrává, jsem posedlej od chvíle co jsem na toto téma narazil poprvé. Však zatím to nemohu nijak hodnotit, páč jsem ještě neměl to štěstí si tyto radovánky zkusit IRL. Doufám že se mi jednou poštěstí.
Já na to chcaní tak nějak nejsem. Pro péro žádný plus.
Ahojky piss od holky miluji je nádherně ji lízat pri curani a kdykoliv muzu tak to doma s mladou provozujem
Taky to mam moc rada kdyz lizu kundicku a ona ucurava
to by se té mojí líbilo :-))...........
A máš to ráda i ty když někdo líže tebe?
Ano ale ne chlap momentalne chlapa nehledam
oba naráz v 69 je super...................................................
Já to s jednou kámoškou zažil, musím uznat, že je to velmi vzrušující. Napřed jí přivedl k orgasmu, s jejím plným měchýřem, u toho párkrát prolíznout i análek (to mě šíleně vzrušuje) a pak to na mě pustila. Nepolikal jsem to, ale bylo to skvělé. Pak jsem si ho vyhonil a jí postříkal ji, ten výstřikyl byl nejmonstróznější co jsem měl.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Dlouhé lízání a piss?
Prostě rozdráždit a pak pochcat.
Prostě rozdráždit a pak pochcat.
Ano zbožňuji. Jak při lízani a i když žena si chytne chlapa za hlavu a drží ho u pramene. A též je krásne ženu u toho pozorovat. A pak hezky očistit od kapek.
To mě mrzí, že tvoje manželka na to není. Sny se mají plnit :)
Zkuste ji ze začátku jen poprosit, jestli by se před vámi vyčůrala. Chce to odbourat stud :)
Smím se zeptat co je na tom hezkého /vzrušujícího, se nechat pochcat?
Naposledy sem na někoho čůral v minulém století co by pachole, ale už si to moc nepamatuji
Naposledy sem na někoho čůral v minulém století co by pachole, ale už si to moc nepamatuji
Někomu se to líbí a rajcuje, někoho bere bdsm a jiné praktiky každý je originál. Jindra
Proč tedy reagujete na příspěvek, který vás nezajímá? To přece není vaše povinnost :)
Protože nedělám nic z povinnosti. Ale jen protože chci.....
Jen sem se zeptal, to se totiž v diskuzních fórech dělá celkem často. Co na tom nechápete?
Zeptám se tedy ještě jednou a pomalu, kdyby ste byla blond....
Co je krásného /vzrušujícího, na tom, když mne protějšek pochčije?
Děkuji
Jen sem se zeptal, to se totiž v diskuzních fórech dělá celkem často. Co na tom nechápete?
Zeptám se tedy ještě jednou a pomalu, kdyby ste byla blond....
Co je krásného /vzrušujícího, na tom, když mne protějšek pochčije?
Děkuji
Je to perverzní a vzrušující a má tu přesně správnou teplotu. Už jen ten pohled jak jí to z ní stříká
Tak Sandru asi vzrusuje te nekoho pochcije a jeste za to dostane zaplaceno.
To jako Sandra na někoho chčije a ještě ji za to lidé platí? Děláte si srandu? Ono je chcani na někoho i kšeft?
Na mne se kdysi v životě pár lidí i vysra.o, ale zadarmo
Na mne se kdysi v životě pár lidí i vysra.o, ale zadarmo
Jsem blond :). Na toto by vám asi mohl odpovědět nějaký muž. Nicméně, domnívám se, a je to tedy jen osobní názor, nikoli globální teorie, že by lidé měli reagovat na věci, které je zajímají, a ne, prudit na zdi s tématem, které mu nic neříká.
Ona bude asi opravdu blond. Počkame až dočůra, třeba odpoví.
Vždyť neprudim, jen sem se slušně zeptal.
Je problém odpovědět z ženského pohledu?
Třeba později odpoví i nějaký muž, teď se ale ptám vás.
Děkuji
Je problém odpovědět z ženského pohledu?
Třeba později odpoví i nějaký muž, teď se ale ptám vás.
Děkuji
Piss je super já mám rád, když žena je nahoře já pěkně ližu a ona občas pohon ptaka, pak už nemůže vydržet a pocura mně hrudník a pak znovu ližu kundicku. No a pak se do toho pustíme 👍. Jindra
Ano, to je super. Nejenom to vyčůrat se na muže, ale i ten pocit podmanění :)
Uplne uzasny pocit!!! Zazil jsem nekolikrat a vzdy nadherny zazitek.
:) přesne tak tak co kdy se uz se teda uvidime aby sis me mohla podmanit :))))
Ani jedno, ani druhe. Intimita situace a okamziku.

Dlouhé lízání a piss
V jakých podobách se vám piss líbí?