já mám třeba ráda chlupatý zadeček.při análních hrátkách je to úžasný rajc,je to takové živočišné,zvířecí......ani lízání takového zadečku mi nevadí,naopak...ale jen u mladých hezkých mužů
A takový chlupatý zadeček staršího pupkatého muže by ti nechutnal?
tak vzhledem k tomu že píšu o mladých mužích tak je to asi jasné ne?
Jen mě to tak napadlo a potřeboval sem zabit čas a něco si přečíst.Tak díky:)
Mě osobně mužský anál vůbec nezajímá. Určitě nemám zájem si s jeho análem hrát a už vůbec né ho lízat apod.
Když má chlap oholený anál, tak to bude asi gay..Proč by měl chlap chtít aby mu někdo do análu něco strkal?To je určitá známka homosexuality.
Proti homosexualitě nic nemám, ale jak jsem psala, anál mě vůbec nezajímá.
Když má chlap oholený anál, tak to bude asi gay..Proč by měl chlap chtít aby mu někdo do análu něco strkal?To je určitá známka homosexuality.
Proti homosexualitě nic nemám, ale jak jsem psala, anál mě vůbec nezajímá.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ha!!! Další evidentní gay se nám přiznal 

Dobře, dobře, přiznávám anální sex máme rádi a necejtim z toho nic homosexuálního... Péro v sobě nechci a s dívkou jsem ochotnej dělat naprosto cokoli (jako že i ona mě může dělat cokoli) a proč já bych měl holou prdel? Protože je kurva hrozně votravný když máš plnou hubu chlupů a to pak obzvlášť pro holku který není úplně jedno že má plnou hubu chlupů. A tak už mě tady neserte svejma homofobníma kecama a uznejte že proto existujou pro některý jedince naprosto normální praktický důvody!!! Například když máš holku co se toho nebojí jen nemá ráda plnou hubu chlupů.... Cpt. Out
Na základě čeho jsi se dopočítala toho že když chce chlap něco strkat do análu tak je homosexuál? Zhruba stejná rovnice jako když Tě někdo označí za homosexuální protože chceš vylízat a to přece dělají homosexuální ženy. No hate ale rozesmálo mě jak jsi to odvodila na první dobrou

Protože je divné když chlap něco strká do analu. To znamená že se šuká jeho anál.
Chlap je ten který má šukat a né být šukám.
Žena je ta která má být šukaná a né aby šukala.
Chlap je ten který má šukat a né být šukám.
Žena je ta která má být šukaná a né aby šukala.
Verunko,nevím kolik ti je a nechci se tě dotknout ale jsi naprosto ale naprosto mimo
Ježíš marjá ale přeci nemůžeš podle sexuální praktiky sledovat sexuální orientaci...
On i Ona určitě můžou :-D :-D :-D
To je demagogie nonplusultra :-D
Pockej az ten tvuj pujde na vysetreni prostaty, tak se ho pak zeptej jake to bylo, jestli kapne bozskou :-D :-D :-D
Pockej az ten tvuj pujde na vysetreni prostaty, tak se ho pak zeptej jake to bylo, jestli kapne bozskou :-D :-D :-D
Tak ono ale vyšetření prostaty nemá nic společného se sexem ani vzrušením,aspoň teda ne pro hetero chlapa.Ale věřím že buzny si to dokážou i užít.
Samozřejmě..nechápu proč sem plete vyšetření u lékaře.
Verunka musi byt troll jinak to nevidim.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Milej zlatej :-D, bud jsi na takovem vysetreni nebyl a nebo patris mezi tech malo procent chlapu co jim prostata nefunguje v tom sekundarnim fungovani :-) jinak by jsi takovou totalni blbost nikdy nenapsal :)
Milej stříbrnej
,na vyšetření jsem byl a že bych si to užíval to ani náhodou...a prostatu mám v pořádku.
Takze ti nefunguje v tom sekundarnim fungovani ;) lituju te ;) :D
Hele vy dva, podle místní metodiky jste teda oba gayové

Né,není normální aby si chlap strkal něco do análu.

Oholení analku
Je to blbý ?