Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
... řekl CHLAP 

Volat protoze jsi rekl chlape? :D
...a proc to nezkusis?...........
Tohle je vazne schizofrenie :D odpovidat sam sobe :D
přesně tak N3PI....

Proc je na to oznaceni chlapem ta Kometa tak hakliva ?
Od doby dvojice Kleopetr a Ferdinand :D ted je to Sindibad a Kotleta :D a mnoho dalsich :D
To chce nadhled v sexualitě. Vojel jsem pár hetero a nic se u nich nezměnilo v preferencích.
Když se muž nechá pichat do análu i od ženy, tak to v pořádku určitě není.
To už je jedno, jestli ho píchá chlap a nebo ženská. Podstatné je to,že se vůbec nechá pichat. Je to zkreslený akt, kdy do něho vniká penis a to je známka určité homosexuality a nebo bisexuality,kterou si dotyčný muž neuvědomuje.
To už je jedno, jestli ho píchá chlap a nebo ženská. Podstatné je to,že se vůbec nechá pichat. Je to zkreslený akt, kdy do něho vniká penis a to je známka určité homosexuality a nebo bisexuality,kterou si dotyčný muž neuvědomuje.
odkud jsi Verunko přiletěla? z Marsu? 
bože...
co na mě pořád útočíš kometo?máš nějaký problém nebo tě jen baví urážet?
bavím se snad s tebou?
bavím se snad s tebou?
ty máš horečku ne? já do tebe někde píchla? se vzpamatuj.já si tě nevšímám tak udělej prosím to samé.dík
Chapu to jakoze "Verrunka" a "kometa" = jeden clovek?
Neeeee ;) kometa=sindinka= kupa dalsich nicku ;)
Verrunka je jen tupá :D
Verrunka je jen tupá :D
Slabe, umis to lepe pod kometou nebo sindinkou. Nechces se prelogovat?
N3PI- jj má spoustu nicků a už neví čí je :))
ale já vím o koho jde.je to stará tlustá a ošklivá zoufalá ženská,navíc velmi závistivá,chjoo
ale já vím o koho jde.je to stará tlustá a ošklivá zoufalá ženská,navíc velmi závistivá,chjoo
Prinesla ji kometa z Rokycan
No tak prijd jeste s dalsim nickem chlape
ne ne,z Karvinééé 

Tak spravne by se mela provozovat misionarska poloha idealne potme, aby zena nespatrila ztoporeny pohlavni ud. Vsechno ostatni uz je uchylne.
Na to se snad i daly poridit nejaky oblecky s dirou, aby si chlap nemohl sahnout :)
Zase to nepřehánějte to už jste skoro v bdsm...musíte si vystačit se zhasnutou lampičkou a otočením hlavy směrem ke zdi...
To je nej, když chlap se dvěma péry, co se o sebe otírají, na profilovce, bude určovat, co se smí a nesmí líbit heterosexuálovi :)
Přesně....pokud muž podniká anální hrátky s mužem, je to gay. Když ale miluje anální hrátky se ženou a chlapi mu nic neříkají, tak je čistý hetero..
Autosex je věcí každého a nevypovídá to nic o jeho sexuální orientaci. Je to prostě hraní si s vlastním tělem a poznávání jeho hranic. To, že k tomu pomůže žena, protože se vzájemně otevíráte, není nic špatného. Pořád je to hetero. S tvojí logikou by všichni co třeba mají rádi sado maso měli automaticky končit v blázinci.
Přesně tak,proto je muž od přírody vybaven penisem aby mohla zasouvat a žena pochvou aby mohla přijímat,pokud muž chce do sebe cokoliv přijímat tak není v žádném případě hetero a už se jedná o úchylku.
Proč ne a od ženy třeba připínákem. Standard to není, ale určitě to není nic nenormálního.

Muž a anál
Je to ještě normální?