Rozhodnem bych rád zkusil 😈
Já si FtM muže moc rád prohlížím, zvláíště když jsou pěkně urostlí, vousatí a mají vagínu. Moc rád bych to s nějakým zkusil, ale je to celkem neproniknutelná komunita.
Dosud se mi to nepovedlo. Budu to dál zkoušet.
Ano je to super a rád bych opět.
Láká vás zkusit si sex s někým, kdo má mužské tělo, ale přitom má vagínu?
Asi bych to zkusil a pak ještě jednou pro ověření. Co mě drtí jsou jizvy po prsou, záleželo by hodně na osobnosti a povaze, zřejmě bych nic moc neřešil
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Moc se mi líbí, mám desítky mfilmů s nimi a rád bych se s nějakým seznámil.
Já jsem zkusit cokoliv takže bych to klidně zkusil může to být hodně vzrušující :P
Neláká,mne stačí to co je tady vidět v galeriích ta mužská těla oblečená v ženském prádle a už to je odpuzující a směšné.
Takovýhle lidé právě nechodí v ženském prádle. Je v tom rozdíl, mezi transvestitou (nebo tím, kdo má takové záliby) a transsexuálem - tím, kdo se narodil v jiném těle. Na tom to není ani poznat.. denně jich potkáváme hodně a ani o tom nevíme ;)
On to nemyslel špatně
problem je v tom, že zřejmě nechape pojem Transvestita a Transsexual a neni se čemu divit, teměř všichni zdejši Trasnvestite si řikaji Transka což je synonymum pro Transsexuala
Tak že je tu plno podivnych mameluku kteři jsou zmateni jak lesni včela v Bog City
Tak že je tu plno podivnych mameluku kteři jsou zmateni jak lesni včela v Bog City
Ve svém věku zmíněné pojmy chápu velice dobře,co ale nechápu je že chlap si na sebe narve dámské prádlo a prezentuje se jako žena ba i dokonce bývá galerie umístěna v sekci žena.Ono docela na..re když chceš prohlížet ženské galerie a vyskočí na tebe úchyl v dámském prádle s roztaženou prdelí nebo v ní ještě má něco zaraženého.
No ale to je problem serveru Amateri.com, že tu nemaji zvlašť sekci pro Transgender lidi, celkově amateri.com jsou chaoticky server kde neni žadny mod Hetero, mod GAY/BI, mod Transgender tak jak to je na jinych serverech. To proto je tu takovy bordel v těch galerkach
stačilo by jen udělat přepinani mezi sexualnim obsahem, ale to bychom už chtěli moc po ajťáááácich co spravuji tento server
přkleplo se to v BIG CITY
Mne ne, nestaci mi jen vizualni vjem, ale citit ze je to zenska :)
FtM aneb Female To Male ( Česky Z ženy na muže) nějak postradam smysl tohoto vlakna, to jako že by se nějaka ženska nechala předělat na muže a pak po testovacim obdobi se nechala předělat zpatky na ženu jo?
Mně to láká moc. Zvláště když ještě mají neodstraněná prsa.
Jo, vlastně pointa uniká, musím to tam připsat

FtM
Láká vás to?