Holkly jak se vám zamlouvají na chlapech tanga? Já zjistil že je to pohodlné. I kdyš se moc nechlubím s tím že je nosím.
Nejraději chodím nahý. Když jdu do fitka nebo do bazénu, mám na sobě vždycky tanga nebo jocky. Naostro chodívám v upnutých džínách. Když je moc zima na to, abych byl doma nahý, nosím boxerky i tepláky s poklopcem s nářadím vytaženým ven...
Ja chodievam viac ako pol roka naostro, a ked je uz poriadna zima nosim boxerky, ale najradsej by som chodil naostro aj v zime, zial ked som to robil maval som problemy s krízami.
Najlepsie by boli asi rozopinacie boxerky, aby sa dal penis aj miesok vytiahnut von...
Najlepsie by boli asi rozopinacie boxerky, aby sa dal penis aj miesok vytiahnut von...
dnes jsem byl celý den naostro, venku jen šortky a doma nahatej úplně. Paráda.
Ked je chladno, nosim boxerky. Inak chodim naostro. Dobre sa citim tak aj tak. Zenam sa zo skusenosti najviac na chlapoch pacia boxerky, ale je to individualne.
Já nosím na venek a do práce většinou slipy (pod kalhoty), na doma mám klasické trenky a teď když je teplo, tak chodím doma i venku v šortkách naostro.
Zajímá mně, jaký je názor holek a žen na muže ve slipech.
Momentálně nejsou slipy IN, ale před 10 až 15-ti lety to bylo právě naopak.
Momentálně nejsou slipy IN, ale před 10 až 15-ti lety to bylo právě naopak.
Mně je úplně jedno co nosí,hlavně ať je to pro chlapa pohodlné a neškrábe se pořád na koulích nebo v zadku.
Koukám že to nemáš s tím svým chlapem jednoduché.
Nerozumiem dobre otázke.Toto prádlo jakože máme obdivovať na ženských,alebo čo nosíme my muži najradšej?

Tanga,boxerky,trenýrky nebo ni
Tanga,boxerky,trenýrky nebo ni