trtkanie svokry

Planujem ist na dovolenku s manzelkou a ta che vziat zo sebou mamu cize moju svokru ma sice cez 50 ale je celkom fajn a dobre si snou rozumiem jej manzel ju zanedbava tak ma napadlo ak bude prilezitost ze by som ju niekde oprel a dobre vytrtkal zije slusnim zivotom a otehotniet uz nemoze tak by som jej picku mohol stale napustat semenom. Chcem sa spytat hlavne zien alebo svokier ci by sa im to pacilo si to troska uzit so zatkom, alebo moze s toho vzniknut nejaky problem. Poradite mi?
Moje tchýně je velmi elegantní, ale bohužel nepije alkohol a je taková ostýchavá. Ženě nemám odvahu říct, že bych si rád zašukal s její mámou. Nějaká rada?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
- teď je vrchol demokracie, rozvede se s mladou, vezme si starou a bývalá mu může dělat milenku. Furt tím ušetří za placené šlapky, co je doma to se počítá. Slováci říkají že čo je v dome nepýta jesť.
Pusť si s manželkou takové Péčko a uvidíš co si ty dvě Tvoje o tom řeknou, možná pak koupíte širší postel.
Já kdysi svoji tchyni mrdal,byla celá pryč z mých velkých koulí,tchán měl jen jednu a malou. Mluvila o jeho vykleštění a hrozně ji to rajcovalo! Tchyně jsou baby jako všechny ostatní,také je svrbí kundy a jak!
Ved to je vyhoda ze svokor stoji za hovno a nadrzana svokra si potrebuje dobre zamrdat, myslim si ze takato moznost sa nema odmietat ved aj svokra je len zena a ma svoje tuzby.
Máš svatou pravdu! Když mi v ústech masírovala varlata,bylo to tak nádherné,že stačilo pár tahů po žaludu a teklo to ze mně samo! Byla hodně nadržená a napřed mě vyhonila,abych pak déle vydržel. Mrdala mnohem náruživěji než manželka. Byla posedlá představou kastrace tchána! Také pěkné hobby! Vyřezávat chlapům varlata!
To víš že jo! Je to už let,ale užili jsme si často a pěkně! Byla v prdeli z mých varlat a husté mrdky! Sála skvěle a sotva ho vytáhla z huby,už mluvila o vykleštění tchána! Při tom si nádherně hrála s mým ocasem a masírovala mi koule! Ohromě mi to pozvedlo sebevědomí,když mi starší kobyla obdivovala žlázy! Nádherné zážitky!
škoda že nemôže otehotnieť, to by bola prča keby si ju naprcal...
tak to by bola...xi xi vies si prestavit ze by stara mama mala dieta a to dieta by vlastne bol mladsi brat dceri....
Ja by som prijal takého zaťka, čo by tú moju oplodnil.Skúsenosti už má, len zatial bez následku.
to půjde,jen jak k tomu přistoupí manželka,nejlíp je omrdat obě najednou aby byl klid.
To vies ze by to bolo super mat dve mokre a nadrzane picky naraz len mam obavu ze by zienka zacala ziarlit predsa starsia zena uz vie ako podrzat picku a co z vtakom aby bola v predstihu pred mladou a atraktivnou dcerenkou...ale skusim to zorganizovat tak aby boli spokojne obe, len neviem ci budem mat dost semena.
na tom kolik je semena vůbec nezáleží,záleží na tom abys je správně opil a kdyby něco tak to svedeš na alkohol že jsi myslel že tam máš jen jednu,přinejhorším.
tak to mas pravdu musime sa poriadne nadrbat a potom to uz bude jedno v ktorej nadrzanej mokrej diere zaparkuje penis a ak sa ozereme do nemoti aj tak si nik nebude nic pamatat.Aj ked je fakt radsej by som ju vystriekal triezvi no uvidime ako sa to vyvinie ale od svojho planu neupustim pokial ho tam celeho neuciti.
držím ti palce aby se to povedlo !!!
Dakujem uz sa velmy na nu tesim aj ked este nevie co ju caka najlepsie je ze ani netusi ake mile prekvapeniena nu striehne.
..a keby si ju vy...l na Gerlach a z tade ztr...l....
Asi ta sklamem ,tato je fajn zena viem ze obycajne svokry su poriadne mrchy a seru sa do toho do coho ich nic ale o tejto sa to neda povedat.Inac tu je tema o sexe a nie o likvidacii svokier.
bolo to myslene humorne...ano zeny v 50ke su niektore velmi sexi a hlavne maju skusenosti...daj vediet ci ti odolala.drzim palce aby sa ti TO podarilo...len aby to ostalo medzi Vami.
Neviem co pokladas za humorne ? ak myslis dobre jej premasyrovat picku a ine organi tak ano...jasne ze sa pochvalim ved tu nas nik nepozna ci da to nepochybujem pretoze kazda chce, len je dolezite ako na to aby som ten zaciatok neprepalila poznam jej slabe miesta tak ich patricne vyuzijem len mam obavu aby ju moc nestrazila dcerenka tak to bude horsie.Dakujem ze mi fandite a dufam tiez ze neostanem v tomto sam.
za humorne sa povazovalo to o gerlachu....urcite sa n apolocnej dovolenke najde moznost na vase "nahodne" stretnutie..napriklad v kupelni..a potom...je to uz na tvojej sikovnosti...hlavne ked uvidi pevny a silny ud ktory by jej vedel sposobit tolko mozno davno nepozannej slasti z krasneho sexikovania...
Vies na nej sa mi paci to ze je za kazdu srandu tak som vymyslel ze si zahrame nejaku eroticku hru a pravidla urcim ja takze ked dojde na to ze musi prirazit na pripraveneho vtaka tak to bude musiet aj urobit a ked sa vtak ocitne tam kde ma byt tak uz s nej nevyjde iba s praznimi vajciami a s plnou kundickou.
Svokry tak kde ste? To nechate takto trpiet nadrzanych zatkov?Ved nerobte zo seba svetice a podelte sa s nami o skvele sexi zazitki...