Pravdomluvnost především

MŽŽ, MMŽ

Ahoj všem, kteří budou číst tyto řádky. Sex ve 3 jsem nikdy nezažil. Nikdy jsem ani cíleně 3 nevyhledával, ale myslím, že tohle téma by mi dnes nebylo úplně cizí. Jsem na světě už nějaký ten pátek, ale zatím tomu osud prostě nepřál. Možná, že ani už nic takového v životě nezažiju. Uvidíme.😉 Jsem však jednoznačně jsem přesvedčen, že věci se nemají lámat přes koleno. Po přečtení fóra o sexu ve 3 bych se ale opravdu moc rád dozvěděl, kolik lidí skutečně 3 zažilo či provozuje a v jakém složení. Pohádky prosím nechte stranou.😉. Díky.
DigDag
DigDag Inactivo hace 6 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahoj. První trojku MMŽ jsem okusil ještě jako svobodný muž díky Amatérům. Sehnat tady ženu bylo nemožné, tak jsem zkusil pár a vyšlo to hned napoprvé. Vůbec jsem nechápal, co na tom ti manželé mají a bylo mi to celkem jedno :-). Pak jsem poznal manželku a trojka mi začala chybět. Po 4 letech jsem přesvědčil manželku a šli do toho společně. Velmi mě lákalo poznat jaké to je z druhé strany. Pochopit co z toho má ten chlap, když mu ženu šuká jiný. Musím uznat, že silnější zážitek jsem do té doby nepoznal! Prostě nádhera! Když Vám ženu šuká jiný muž a Vám ho žena kouří a kouká do očí. Nadšení jsme byli oba a hrozně nám to oživolo vztah. Pak jsme zkusili i pár s výměnou. Opět skvělé. 4ka umožnila vše vyzkoušet. Jak MMŽ, ŽŽM i klasickou výměnu a šukání si manželek navzájem. Nyní jsme bez páru, tak si občas dopřejeme alespoň MMŽ s kamarádem. Vždy nás to nakopne a oživí manželství. Nyní mě velmi láká bi sex. Zkusil jsem to kdysi s tím prvním párem a bylo to velmi zajímavé a sexy. Manželce se hrátky mužů nelíbí a tak mám smůlu. Zkusil jsem to s kamarádem, ale samotní muži to není úplně ono :-(. A nyní zde najít pár na bisex trojku je bohužel asi nemožné :-(.
Pěkný den všem.
Několikrát MMŽ ale .... vždycky to bylo sice fajn,ale že bych to vyhledávala cíleně, to ne.
Moje zena ma rada dlouhe sukani a v klubu klidne i MMM...MMZ.
Ahoj, zajímavá diskuze, nebývale slušná, přitom zcela otevřená a inspirativní, s velkým podílem diskutujících žen. Snad se zapojí do diskuze další lidé? Hezký den.
MMZ fajn, akorat zenskou potom musej odvážet odtahovkou, protože měla oba vejfuky i sání na odpis..

MZZ je supr kdyz jsou holky mazlivy i spolu.. To je pak ja výlet do ráje.. Kdyz si jedna toho chlapa hájí, tak to není ono, protože to je jak na cele..
My zažili několik trojek ve složení ŽMM a teď v létě dokonce čtyřku ŽMMM. Žena má ráda, když se o ní stará více mužů. Vždy jsme delší dobu hledali, než jsme našli. Trojku se ženou nechce s odůvodněním, že by na mě žárlila. Hodně lidí tu žije pouze virtuálně. Pokud ale něco chci zažít, musím pro to něco udělat a jít za tím. U nás v páru jsem já ten, kdo naše sny proměňuje ve skutečnost a žena mě usměrňuje. Jinak si nemyslím, že by tu na amatérech bylo víc kecálků než v běžném životě.
PS: Neznám víc vzrušující zážitek, než když ženu šuká cizí muž a ona mi ho honí a dívá se mi u toho do očí.*2*
*22* Ona má také ráda bílek a nejlépe ze čtyř vajíček.
Kdysi dávno mi můj tehdejší přítel přivedl k narozeninám kamaráda. Byla to parádní jízda, škoda jen, že a) byli jsme ožralí b) bylo mi moc málo na to, abych si takovou skutečnost dovedla vychutnat (20)

O 15 let později mi dovedl manžel svou kamarádku, toho času prodavačku v sexshopu. S připínákem a dalšími hračkami. Jenže jsem si celou dobu dávala velký pozor, aby na mě ta holka nesáhla a tudíž jsem se nedovedla uvolnit. Manžel si to užil o mnoho lépe.
Tak se mas s partnerem domluvit nyni :-) realistu tu urcite dost je, jenom to musite prebrat
Čistě odpověď na dotazy - MMŽ, párkrát. Pokud bych to měl rozvést, se ženou jsme se sešli ve shodných představách, na VŠ to bylo jednodušší, v koloběhu života dospělých (práce, kariéra, děti,...) je prostoru výrazně méně, než by si člověk přál...
Je to skvělé ,ŽMM... problém je najít někoho druhého, většinou jen pisálkové a honiči :-)
Já si moc nedovedu představit, že bych takovou akci plánoval s někým random tady na amatérech. Podle mě to musí přijít spontánně
Já to mám přesně opačně. Nutno naplánovat, samozřejmě ne úplně random, alespoň kafe předtím, ale na spontainetu moc nevěřím. Možná někde pod parou, ale to si člověk stejně pak moc nepamatuje:) Pokud to má mít úroveň, nějakej koukatelnej chlap, luxusni prostredi, pěkný prádlo a pohodovou atmosféru, jedině naplánovat. Je tam příliš mnoho požadavků, které se spontánně nemají šanci sejít v jeden okamžik...
My sex ve více lidech provozujem pravidelně, a je to super. Už víc jak 20 roků .Začinali jsme ve 4 potom 3 a už dloho s převahou mužů. A nedovedeme si předstvit , že bychom už tohle nedělali. Je to jiný ,sex ve 3 je to ve třech, ale ještě ve vice jak 3 je to zase úplně o něčem jiném. Všem doporučujeme i 3 aspoň 3, protože jde o ten zážitek a je to urrčitě o něčem jiném jako ve 2. V sočasnosti pravidelně jezdíme na sw akce s převahou mužů a moc se nám to líbí hlavně i to, že tu nemusíme stále někoho hledat, abychom si ten zážitek dopřáli což zde se reálně s někým domluvit neni moc jednoduché. Kdo chce zažít třebe jen 3 musi , ale také pro to něco udělat ne jen snít a mít nějaké obavy a zábrna a přemyšlet o tom co kdby nebo atd. S takovou jen o tom může snít a nic nezažije a živat uteče jak voda a co nezažijete , nevite o čem to je. Hlavně to musi mít dotyčný v hlavě srovnané a potom neni nic problém. Takže to jen takový naš přispěvek k tematu 3
Já zažil 3 ku několikrát a nic moc. Vždy na mne zapomněli *3**3*

Ted vážně. Několikrát sem byl s kamarádem, vlastně se 2 a vždy to bylo MMŽ. Rozpíchali sme ji jako úl a ona si to moooc užila.
Pamatuji poprvé, kdysi dávno, byli sme velmi mladí a moc opilí a z počátku se u toho oba hrozně smáli, když sme ji půlili.
On byl snad ještě větší "hovado" jak já *3**3*
Občas si na to i po těch letech vzpomenu a musím se smát, tohle už člověk nezažije.
Ke styku nedošlo, ale zažil jsem mazlení ve 3, ŽŽM se dvěma kamarádkama hodně dávno a MMŽ s manželčiným milencem :)
Zkusenosti mame predevsim s MZZ, protoze je pro nas snadnejsi najit zenu, ktera je atraktivni obema, nez muze, ktery je sympaticky partnerce. Vesmes vetsina zkusenosti je skvela. MMZ byl take moc fajn zazitek.
Díky všem za vložené komentáře. Vaše reálné zkušenosti jsou moc zajímavé . Určitě budu rád za pokračování diskuse.
Tricho, Ty jsi, ale mlsná kočička *3*
Před 17 lety jsme měli 2x trojku s manželčinou kamarádkou, pro mě super, ale ženě to nic neříkalo. Teď za posledních 5 let jsme měli párkrát trojku s jiným mužem. Mě to rajcuje vidět manželku s jiným a manželka si to také užívá. Důležité je aby si chlapa pro trojku vybrala sama aby se jí líbil. Je rozdíl koukat na soulož vaší ženy s chlapem kterého vyberete vy, ale jí nijak nevzrušuje a sexuje s ním jen kvůli vám a nebo koukat jak je žena vzrušená a roztoužená a sex s jiným mužem si užívá.... Trojku s jinou ženou by manželka už nedala, že by jí to trhalo srdce, leda prý s nafukovací.... A tak jsem jednu krásnou pannu objednal, první scénář bude, že budu souložit s pannou zatím co manželka mě bude při tom ojíždět připínákem....
Nemám nic proti tomu, když se chlap rád dívá na svou ženu, s jiným mužem, ale kdyby mi řekla, že ona bude šukat s kým si vybere a mně jinou nepovolí, maximálně gumáka, tak ji chytnu za prdel a letěla by jako větroň.

Samozřejmě, pokud Ti to, tak vyhovuji, tak je to v pohodě. *6*
Chápu to. Ženy jsou více citlivé A žárlí.
Prdlajs žárlí, jsou vychcaný a......
S trojkou mám zkušenosti tak i tak. Víc se mi líbila MMŽ. Ještě bych ráda zažila trojku MMŽ kde by oba byli bi.
trojka MMZ je urcite hezka pro zenu i muze zvlast pokud jsou i Bi
tady je bisexuálů dost...
jen,s každým si člověk nesedne *4*
Tady je bisexuálu dost leda u pc. V reálu jsou to jednotky.
Výjimky tu ale jsou. Také jsme tu našli.
hmmm taky bych ráda koukla na dva kluky co si hrají.... *4*
Ahoj, tak já azil trojku s nanzelkou a dalším klukem a super.
já zažila trojku párkrát ale dnes vím že to není nic pro mě *22*
Beru, Ty překvapuješ. *4*

I u trojky platí, jaké si to uděláš, takové to, máš. Když se sejdou nemehla, tak zážitek a vzpomínky nebudou nic moc. V opačném případě z toho bývá opakovačka. *5*
ale broučku,já nepsala nic o tom že se mi sešly nemehla.jak říkám-nic pro mě.
radši si pořádně vychutnám jednoho a pořádně *4**4*
Beru, já nepsal, že se to týká přímo tebe. *4*
Ja sex ve 3 zazila, kdyz mi bylo neco malo pres 20. Ve slozeni dve zeny a jeden muz. Nebylo to spatne, ale do budoucna me to nijak vyrazne nelaka.