přihlášení z mobilu

přihlášení z mobilu

nějak se mi nadaří přihlásit se z mobilu mam operační systém android... holt zase úpravy na nic
Pokud vam vyskakuje reCAPTCHA , tak GOOGLE = ANDROID detekuje neco podezreleho ve vasem prohlizeci (zarizeni) . Nic se nikam neinstaluje, jen to po vas chce overeni, ze nejste robot nebo nejaky klikac za prachy.
a ještě když mi to napíše zprávu

Jejda! Něco se pokazilo.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti, ale něco nefunguje tak, jak by mělo být. Prosím zkuste to znovu později; je pravděpodobné, že už pracujeme na tom, abychom to napravili
Taky mam ten samej problem.V mobilu mi to taky nejde a to mam novej telefon
jeje
tak nejsem sama ach jo uvidím ja si myslím že je to chyba na amíkách
Jsou tu rady typu nový mobil s aktuálním Androidem. Starý Android zde zmiňovaný /je celkem jedno jestli 4.2.1 a po aktualizaci 4.2.2 nebo 4.2.3/ se nedá aktualizovat na něco novějšího. To musí podporovat výrobce mobilu, ten většinou podporuje aktualizace chvíli, pokud je to nějaký neznačkový no name telefon, tak možná ani to. Současný Android je už 9. Řada výrobců (Nokia, Xiaomi ...) přešla na systém AndroidOne, kde je výrobcem zajištěna aktuálnost, nabízí to aktualizaci na poslední aktuální verzi Androida.
Je to asi jako s internetovým bankovnictvím, kde je zpravidla vyžadována poslední verze prohlížeče.
Obávám se, že zdejší vývojáři při nasazení captcha od google nebrali v potaz, že lidi mohou mít i nějaký "historický" mobil - ovšem proč ne, když jinak funguje. Ne každý potřebuje nejnovější mobil se snímačem otisků prstů nebo několikanásobný foťák.
Jestliže je problém v přihlašování spojený s Googlem, zkusit (to je pro vývojáře) jiný ověřovací systém? Osobně captchu od Google nenávidím, používají to i jiné weby - když zaškrtnu 3 semafory, autobusy, auta, přechody, výlohy ... a ono to stále hlásí, že nee, to bych nejraději ten PC (i když ten za to nemůže), rozmlátil. Jak tedy vidíte, není problém Google captcha jen u přihlašování u tohoto webu na mobilních zařízeních, ale i na jiných webech a na "klasickém" počítači.
Ještě mě napadlo zkusit z Google Play instalovat jiný prohlížeč - vedle toho "palubního" od Google existuje Opera, Edge, Firefox, Ghostery, Samsung a další. Kromě Firefoxu nemám s jinými zkušenosti, možná někdo jiný, kdo používá jiný prohlížeč, by mohl poradit, podělit se se svými zkušenostmi.
Když se někdy rozčiluji nad drahotou čehokoliv u nás, tak mi občas nějaký provokatér poradí, ať to tedy nekupuji, nikdo mě do koupi nenutí. Takže ve smyslu tohoto vám někdo někde může doporučit (kromě koupi nového mobilu) na takové stránky nechodit. Existují v ČR i podobné www, nechci zde dělat reklamu (asi by smázli celý můj příspěvek), takže jako v křížovce - je to na 8, začíná to na Z, druhé písmeno je A, třetí K a končí to na I + .cz koncovka (normální české slovo, bez diakritiky). Není tam sice takový provoz jako tady, ale pokud by se tam přemístilo více nespokojených zdejších uživatelů, kdo ví ... Captcha tam není žádná, a třeba video tam spustí i "normální" uživatel, nemusí být ani VIP dokonce ani registrovaný, na rozdíl od zdejšího.
Prijde mi, jako by jsi to vsechno psal jen proto aby jsi zakulisi.cz udelal reklamu :D tomu archaickemu deravemu portalu. Proc deravemu? Protoze si mohl kdokoliv stahnout cely obsah, ktery nekdo vykrad v ramci torrentu *3*
To s reklamou tak to vám opravdu jen připadá/přijde.
Jsem tam také registrovaný, ale pokud rozumíte psanému textu, psal jsem: "nechci zde dělat reklamu" a na rozdíl od vás jsem tu neuvedl přímo název či adresu webu.
Je na uživatelích, komu čemu dají přednost nebo jestli se zaregistrují na obou webech. Nevím, v čem je archaický a děravý, ale třeba vizuálně (červená barva prostředí je určitě erotičtější než zdejší chladná modrá) mi připadá lepší. A že se tam mohu podívat i coby neregistrovaný na videa, co na to říct?
Je tam málo inzerátů, chatu, jak jsem psal, není tam takový provoz jako zde. Pro někoho plus, pro někoho mínus. A znám lidi, co tam jsou, ale sem se registrovat nejdou. A zrovna tak tomu ale může být i naopak.
Archaicky je diky provedeni a konstrukci webu *3* a deravy je, protoze byl pred cca 10 mesici vykraden *3*
pod okýnkem : přihlásit se je čtvereček zústat přihlášen a pak pod ním je tato informace :Přejděte prosím na podporovanou verzi prohlížeče aby prvek reCaptacha
fungoval správně

prostě se vůbec nedostanu na svůj nick ….tak nevím co mám a co nemám dělat a to je asi 3 dny

před tím to normálně fungovalo Lenka

jen otazka, jaky android mas? mas vse aktualizovano?
už jsem to našla 4.2.2 sem ale šikouvná
a i mám zakliknuto automatická aktualizace tak nevím
Stary android, to je ten problem.
a novější verzi mi nainstaluje kdo???? to musím někam do prodejny??? nebo to někdo zvládne sám???
Obavam se, ze novejsi verze (myslim ze 4.3.1) ti moc nepomuze a nic novejsiho do toho nedas. to je bohuzel udel Androidu a zvlaste levnych zarizeni...
fajn a proč jsou tam teda automatické aktualizace … no jsem běžný uživatel mobilu ...sama raději nic... do mobilu nestahuji
Tak v tomhle je podle me problem a hlavni duvod...
můžeš mi poradit jak to teda nějak zprovoznit Lenka
mohlo by snad pomoci jiny prohlizec si stahnout na gstoru, ale na tak stary system pochybuju...
Asi ti nezbyde nic jineho nez poricit novy mobil...
a copak teda mám v mobilu špatně???
jak to to poznám -)

tohle mi píše když se chci přhlásit z mobilu

Jejda! Něco se pokazilo.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti, ale něco nefunguje tak, jak by mělo být. Prosím zkuste to znovu později; je pravděpodobné, že už pracujeme na tom, abychom to napravili

prostě se z mobilu na amatery nedostanu.... prstě mě to nepustí přes mé zadané heslo dál ale i tak Vám moc děkuji za vysvětlení -)
tak to jako mám něco špatně
v mobilu????
moc děkuji za vysvětlení
prosím a jak teda se mám přihlasit ...ach jo
a tohle se mi teda fakt stahovat do mobilu nechce reCAPTCHA
•Vychází ze staršího a zbytečně složitého testu CAPTCHA a patří primárně mezi služby společnosti Google.
•Služba sleduje chování uživatele na daném webu, všímá si např. unikátní IP adresy, nebo třeba času stráveného na stránce registračního formuláře.
•Pokud si reCAPTCHA není jistá, požádá člověka o dodatečný test. Ten spočívá ve výběru tematicky totožného obrázku. Neopisují se žádné znaky.
•Tento druh testu přebírají od Googlu také další weby.
Bublinko, tobe se nechce stahovat (???) reCAPTCHA od googlu, ale ze te spicluje cely system ti nevadi *3*
já vím .. jen mi to připadá zas něco navíc … změna co nejde
Bublinko, ale ta zmena jde :) testovano jak na ios tak na androidu *4* a je to i dokonce dobre funkcni, protoze za posledni dva dny jsem zahledl jenom jeden SPAM profil na chatu.
tak mi to píše když se normálně přihlásím :Přejděte prosím na podporovanou verzo prohlížeče aby prvek re Captacha
fungoval správně
aha tak asi dělám něco špatně ????

je zajímavé že z noťasu se normálně přihlásím …… ach jo -)
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
mě to prostě po přihlášení napíše že abych to zopakovala že nejsem robot a dole je že si mám stáhnout tu aplikaci
a toj e asi tak 3 dny co z mobilu se sem postě nedostanu
Na mobilu už nějaký ten pátek a vše ok,žádný problém, jo vlastně asi před týdnem místo folek lidi,jen psi a kočky asi 3 dny
pokud si kliknete na "Zapnout slušný režim" tak pak tam mate psi a kocky, nikdo jiny nez vy na to kliknout nemuze