V ojedinelych pripadoch aj chirurgicke predlzenie, teda uvolnenie zavesneho aparatu, resp. uponov toporivych telies penisu od lonovej kosti. Nasledne hojenie po zakroku nie je ziadna slast a taktiez hrozi poskodenie penisu po anatomickej aj funkncnej stranke. Rozumny chlap ozelie tych 3-5cm, co sa da dosiahnut touto metodou.
stačilo bi odsat tuk z ohanbia,,pripadne schudnut z brucha
Skúsil som tabletky, extendery, vákuové pumpy, to bola strata času a peňazí. To neodporúčam. Jediné čo naozaj čiastočne funguje je Bathmate. Jedine s ním som zaznamenal reálne zväčšenie. Ale netreba čakať zázraky. Navyše je to ako s posilovaním. Nie je to trvalá zmena, pokiaľ prestaneš Bathmate používať, po určitom čase sa vrátiš na začiatok. Keď si ale trpezlivý a potešia ťa aj malé výsledky tak Bathmate odporúčam.
https://www.ruzovyslon.sk/navlek-na-penis-vibro-man/
:D klasika: mam kamarata, jednemu kamosovi sa stalo... pozri penis sa zvacsit neda! zmier sa stym teda pokial ho nemas naozaj ze trojcentimetrovy potom o sexe len snivaj. Samozrejme ze ak nemas potuchy o tom ako uspokojit sexualne zenu tak ti nepomoze ani bakula medzi nohami to je zas druha vec.
Ked mas maly, nezufaj.
Strc do ula, pobuchaj.

Strc do ula, pobuchaj.
Po chvíli vytiahni von,
budeš ho mať ako slon.
budeš ho mať ako slon.

Jako zvětšit penis?
chtěla bych se zeptat zda je možné nějakým zp
chtěla bych se zeptat zda je možné nějakým způsobem zvětšit a prodloužit penis na trvalo? Existují a jsou nato i nějaké tabletky které zvětší penis? Mám přítele a chtěla bych aby ho měl ještě většího. Kdo mi poradí? Prosím pište mi pouze pokud víte jak ho prodloužit o pár cm.
Odměním se.