Hlavně nekupovat v ČR, Aliexpress nabízí parádní výběr v cenách do 30 USD. A určitě doporučujeme.
Můžete sem dát odkaz na kokrétní typ z Aliexpressu?
Je jich tam na výběr hodně, tak by mě zajímalo s kterým máte dobré zkušenosti. Děkuji
Je jich tam na výběr hodně, tak by mě zajímalo s kterým máte dobré zkušenosti. Děkuji
Přesně tak ,taky máme z Aliexpress za zlomek cenu a funkce stejně jako u nás .
Máme Satisfyer Pro Traveler a rychle se stala velice oblíbenou hračkou. Intenzivní orgazmy ani ne na polovinu intenzity.
Nikdy jsem nezkoušela a vlastně jsem ani neměla zájem, ale jak vás tady čtu, dostávám nutkavou chuť to změnit :-D
Doporučujeme. Žena ho má a když sem v práci tak využít denně. Supr vynález.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ano, tak to je snad jasny, ze k tomu nedorazi i chlap, ze je to jen hracka (mam jednoho doma, to by asi neproslo). Zkusit se ma vse a ted ten nejvic vychvalovany tady na forum byl i ve sleve, tak pri nejhorsim je to 1000 kc. Ale rekla bych, ze masaz klitorisu, mi sedne 😅
Presne a rovnou jsem dneska objednala 
A nějaký TOP na trhu? Prosím přesný název, případně odkaz....
Pokud možno v mé velikosti, čili kalibr S
Nerad bych si ji rozmlsal
Pokud možno v mé velikosti, čili kalibr S
Nerad bych si ji rozmlsal
Zkus Satysfier. Je levnější a funguje stejně. Já přítelkyni na Vánoce koupil Satysfier Pro Traveler a nemůže si ho vynachválit, prý nejlepší hračka co má (a máme jich tuny).
doporučujeme, do 2 minut......
Podívejte se prosím na luvkis sucking tonque je to špatný?
Mám taky Satisfyer a můžu jen doporučit. Orgasmus se dostavi během chviličky a dokonce jsem i strikala a to se mi to teď nikdy nepodařilo. Udělej přítelkyni radost.
Na mě je moc silný. Nakonec jsme ho po 1 použití prodali.
Je to silne individualni.
Ja ho s nadsenim koupil manzelce a ta, kdyz ho zkusila, prohlasila, ze je na nic.
Inu, dala ho kamaradce a ta si ho pry nemuze vynachvalit.
Takze tak...
Ja ho s nadsenim koupil manzelce a ta, kdyz ho zkusila, prohlasila, ze je na nic.
Inu, dala ho kamaradce a ta si ho pry nemuze vynachvalit.
Takze tak...
Tak hodne stesti:-)
Asi to bude individualni, nicmene za nas urcite doporucujeme.
Nevim jaka je to rada, v te dobe to byl nejaky levnejsi (stal cca 3t.). S orgasmem do minuty to casto opravdu neni problem :D Ale to se urcite bude u kazde zeny lisit.

Womanizer
Jon nebo ne ??