Nikoho neodsudzujem na základe sexuálnej orientácie, sme si všetci rovní - gay, bi. či hetero. Aby som uviedol veci na pravú mieru ja som čistý hetero, ani malé percento bisex sa vo mne neukryva......pri čítaní zážitkov z wc sú takmer všetkých 100% opísané ako zážitky s rovnakým pohlavym ( muž -muz) Naozaj nikto nič nezažil na wc s opačným pohlavym - teda ženou?? Veď sú aj spoločné wc unisex kam chodia ženy, muži... To fakt nikto nikdy zaujímavé nezažil?
Ja som už fajčil na wc. Sme sa tam s jedným stretli.
Ahoj ano zazil som raz Na pumpe v Nemecku ale z zenou
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Niekto v BB na ESC alebo niekde?
Deje sa niečo podobné aj v BB?
V poslednej dobe som nadržaný a honím si ho často v boroch na wc pri mušli. Páčia sa mi muži medzi 25-50 a vždy dúfam, že sa niekto vedľa pridá a pohoníme si spolu, možno aj pochytáme a krížom pohoníme čuráky ale nič viac. Preto tam aj nikedy dlhšiu chvíľu zotrvám, ale zatiaľ som nemal šťastie. Väčšina sa tvári že nič nevidí, aj keď periférne občas zbadám že sa pozrú a vnímajú to tak nič z toho. Aspoň pri tom sa spravím, lebo sa mi páči keď ma nejaký chlap pozoruje. Chýba im asi odvaha aj keď chuť by bola, čo úplne chápem, lebo mám zážitok z dovolenky v Čiernej hore neďaleko Albánskych hraníc na polo-ostrovčeku Bojana kde je nudistické stredisko. Je tam nádherná 3 km dlhá pláž s tmavým pieskom. Nahý som sa po nej prechádzal, až som prišiel na miesto kde sa vlieva rieka Bojana do mora a tvorí hranicu s Albánskom. Nebolo tam už ani živej duše, lebo je to na samom konci tej pláže. Krásna divoká príroda, pár padnutých stromov, neupravená pláž nejaká húština naokolo. Zrazu ani neviem kde sa tam nabral a išiel oproti mne pekný, celkom urastený asi 30 ročný nahý chlap (tmavší typ) a keď sme boli blízko seba usmial sa a pýtal sa (asi po srbsky) koľko je hodín. Usmial som sa a hovorím, že neviem a ukazujem mu ruku že tiež tu nemám hodinky. Usmieval sa ďalej podišiel bližšie ku mne a vzápätí ma sebavedomo chytil za vtáka a držal mi ho. Nestačil som sa diviť, ale tváril som sa, že nič. Naznačoval nech ideme vedľa do takej húštiny a stále mi ho držal, pričom mi raz pretiahol predkožku aby sa mi pozrel na žaluď. U mňa by ste sa v tej chvíli krvy nedorezali. Nevedel som či sa v tej chvíli tomu poddať, alebo utiecť. Ale keďže som to nečakal a nebol som na to naladený tak automaticky som odmietol, lebo v hlave mi hneď bežali scenáre ako nás tu niekto vidí a ešte ma tu nebodaj zatknú za nejaké výtržníctvo a podobne. Pomaly som od neho začal cúvať späť a pustil mi vtáka i keď sa stále šibalsky usmieval. Až následne som si všimol akého má on pekného veľkého už celkom naliateho čuráka. Ani neviem čo ma to napadlo (asi sa mi vypol mozog a začal som rozmýšľať viacej vtákom), ale ešte som sa otočil a kričím naňho: tomorrow, maybe... (zajtra, možno) neviem či mi rozumel, ale kýval hlavou a dvihol palec hore a dal taký šibalský úsmev :-) Chytil si vtáka a preťahoval si pomaly predkožku. Ja som bol z toho úplne vzrušený ale zároveň vyľakaný. Tieto pocity sa ale vzájomne vyrušujú. Ako som sa otočil že idem späť po pláži, zrazu vidím ďalšieho mladšieho chalana ďalej v húštine ako veľmi rýchlo, a prudko si honí vtáka a pozerá sa na mňa. Honil a postavil sa pri tom ešte na vyšší kameň (asi aby som ho dobre videl) a prirážal si potom ešte aj panvou do rytmu do tej honiacej ruky (ako keby šukal ruku). Vyzeralo to veľmi rajcovne a asi sa chcel aj rýhlo urobiť. Evidentne nás oboch už predtým pozoroval ako som sa bavil s tým fešákom. Rozmýšľal som čo mám spraviť, či si s ním rýchlo pohoním, lebo už som bol dosť vyrajcovaný, alebo idem späť. Čurák mi už riadne tvrdol z toho. Ale v diaľke sa už blížil nejaký muž so ženou tak som nechcel riskovať a nechal som ho nech si honí a išiel som späť oproti nim. Celú cestu späť som uvažoval prečo som tomu chlapovi predtým vlastne sľúbil, že prídem zajtra. Veď ani neviem čo chce, lebo šukať s neznámym som nechel ani s gumou. Uvažoval som, že maximálne by som si s ním len vyhonil, pochytal a pohonil mu čuráka. A ten druhý mladý honič ma tiež vyrajcoval poriadne. Išiel som tam teda vzrušený ale s obavami aj na druhý deň, že dnes už neujdem a apoň si pohoníme, ale nikoho som tam už nestretol. Prechádzalo sa tým smerom viac ľudí a hetero párov tak asi vtedy boli schovaní, ak tam vôbec boli. Ale ani ďalšie dni som ich už potom nestretol. Škoda... Vyčítal som si, že som taký posero a že som v ten deň ušiel, mohol to byť úžasný zážitok. Tento príbeh je pravdivý a odohral sa v auguste 2010 keď som mal 22. Teraz ako som už starší by to dopadlo na prvý krát inak :-) Raz sa tam vrátim a dúfam, že dokončíme to čo sme tam raz začali.
Ahoj..a kde v Borroch a cca čas???
A kde v boroch honcujes? Mozno podla toho kde si tak preto nemas stastie
Viacerí z nás by prijali podobný zážitok, alebo aspoň návrh na niečo podobné.
hm tak to maš aspon super zažitok, ani nezabudneš na to nikdy,, no asi si tomu aj od vtedy tak viac "naklonený" že sam si tak maš chut pohonit aj pred inými, nerobi ti problem ak by sa na teba aj na wecku pozrel niekto,,vidiš ako to je,, ty by si rad aby sa pridal niekto alebo aspon ked sa pozrie,, a ja naopak rad by som sa najprv pozrlel aspon,,,otazne je či by som sa pridal. - no ani periferne som nenatrafilna nikoho na žiadnom wecku,,,, a k tej treme - tak asi je za tym aj strach ako píšeš,,, lebo nikto nevie kto je ten druhý, či to myslí seriozne, či nieje uchylák nejaky atd,, ... tak prajem ti nech "ta niekto seriozny vymákne".. a aj že sa raz vrátiš reáne tam kde si nedokončil "svoju šancu" v roku 2010 ;)
Mozne to je, ja som nieco podobne zazil na letisku a taktiez na jednom wc ale bolo to v zahranici
Tak nemam taky zažitok,, ale netajim že v kutiku duše "laka" ma možno raz zažit take niečo, vymáknut niekde nejakeho ako si honi,, samozrejme nie uchylaka,, ale žeby mu nevadilo že ho vidim, práveže by nejak naznačil že "sa môžem pridat" alebo podporiť ho,,, Sem tam jazdim po slovensku a na pupmpách na wc nenapadne sa aj obzriem okolo seba, ale nenatrafil som na žiadneho aby som so všimol "že ma chut alebo honi" ... no zásadne neočumujem automaticky na wecku pri pisoaroch okolo seba,, aby som nebol ja za toho uchyláka "čumila". ;)
Takto to vnimaju asi vsetci. Tvarime sa ze, akoze nic, len nech nevzbudime podozrenie.
Ešte tak dvadsať rokov dozadu boli verejné záchody jednými z mála miest, kde sa gayovia stretávali a spoznávali. Je zaujímavé, že to nejakým spôsobom funguje i dnes v dobe mobilov a internetu. Hlavne vo väčších mestách existujú toalety, kde sa chodí verejne honiť. Normálne sa ideš vyčúrať a hneď vidíš okolo sebe ako si tam kto honí, tak kto chce sa pridá a honí tiež. Ja viem že to hodne ľudí odsudzuje ale mne to vyhovuje. Anonymná rychlovka, žiadné caviky, vyhoniť sa, uľaviť pretlak, ohodnotiť pohľadom vedľa alebo obďaleč stojacemu stoporený penis a nazdar, idem preč. Ti odvážnejší sa zatvoria do kabinky a pofajčia sa alebo... Fascinuje ma, že muži od ktorých by som to na prvý pohľad rozhodne netipoval, prídu k pisoáru, vymočia sa a keď vidia, že sa okolo honí, pomaly sa im postaví penis a začnú tiež. A sú to koľkokrát klády ako hrom! Takéto toalety nenavštevujem často ale keď v niektorom meste na takéto wecko natrafím, rád tam chvíľu ostanem. V dnešnej dobe zvýšeného počtu pohlavných chorôb ma takáto rýchlovka často krát bez fyzického kontaktu láka viac ako nechránený sex.
Takéto toalety boli vo Viedni v metre na stanici Neubaugasse U3. Tam bolo 5 pisoarov a chodilo sa verejne honiť. Prišiel chlap vyhonil sa a pokračoval svoju cestou ďalej. Potom to rekonštruovali a od vtedy sú zatvorené
Moja prvá fajka sa tiež odohrala na WC v Prievidzi na stanici.Bol som na WC a videl som ako dnu vošiel jeden pán ,postavil sa vedla mna a vytiahol z nohavíc svoj penis. Pozrel som naň ,bol velký a môj sa začal stavať. pán sa na mňa pozrel ,chcel niečo povedať a le vtedy niekto vošiel dnu.Tan vedla mna sa rýchlo upravil a odišiel. Po chvíli som vyšiel von aj ja. Ten pán stál kúsok vedla a pozrel na mňa. Napadlo ma sledovať ho a keď zas vošiel na WC išiel som za ním. Nestál pri pisoároch ,obzeral som sa kde je ,keď tu som začul "chcem fajať".Hlas vychádzal z pootvorenej kabínky.Sekundu som váhal ,ale neodolal som a išiel za ním. Zavrel kabínku ,ukázal aby som bol ticho,zohnul sa ,rozopol mi nohavice ,vytiahol už tvrdnúci penis ,pohonil ho a strčil si ho do úst. Bolo to pre na niečo nové a bolo to fantastické.Penis mi stvrdol a on ho fajčil ,sal. Velmi som bol vzrušený a netrvalo to dlho a blížil sa výstrek.On to zacítil a naznačil ,že to chce do úst. Tak som mu striekal do úst a on všetko zjedol. Bolo to také úžasné a nové ,že ked som mu nazančil ,že aj ja chcem fajčiť ,súhlasil a o chvílku už som prvý krát mal v ústach penis .Nádhera ,ale pred výstrekom ho vytiahol a semeno striekal do toaletného. Odišli sme každý zvlášť a ked som vyšiel von ,už som ho nevidel.
Ako tvoja predstavivosť pracuje perfektne. Reálne ale na slovensku take verejne WC nenajdes. To by si musel mat fakt perfektne stastie.
Takéto wecko kedysi fungovalo, je pravda že už dávnejšie, v Žiline. Tohto roku som náhodou na takéto verejné WC natrafil na výlete v Prahe v jednom obchodnom centre. Na Slovensku to nebolo
.
Dá sa niečo také zažiť aj vo Zvolene alebo v ZH ??
Da sa zažiť aj by sa dalo dohodnúť pokial by si tu nemal skupinovú korespondenciu a tym.ma blokuješ.

WC
Restyka, posilka, plavaren, nakupne centrum..
Ja som bol v zahranici na sluzobke, boli sme s kolegami v jednej restyke. Vsimol som si, ze sa na mna stale pozera jeden chlap. Siel som po case na wc, samozrejme prisiel. Siel do kabinky, nechal pootvorene dvere. Vykukol, zakyval, ze mam ist k nemu do kavinky... vyhonili sme si spolu. Bolo to dost vzrusujuce... kolegovia nic netusili... Ja som sa potom vratil ku kolegom a on tam bol s nejakou zenou.