Fotky penisů na wc

.....

Ahoj, všimla jsem si, že 90% fotek nevyžádaných ptáků co mi přijde je focené na WC.

A mě to přijde strašně asexuální a směšný. A tak se ptám hlavně holek. Přijde Vám fotka ptáka na WC sexy??
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak to já si vůbec nevšímám, kde je to focené...vlastně si to neprohlížím skoro vůbec...
Souhlasim s Tebou :) je to asexualni a jeste to umocnuje spinave wecko*385*
Ehm, ptám se žen na názor...
Potrefená husa kejhá nejvíce *1*
No ty jsi frajirek 😊 Navazet se do nekoho kvuli vaze. 🤔
Ty jsi takový ten muž co nesnáší ženy. Jinak nerozumím tomu útoku na mojí normální otázku a ještě k tomu směrovanou na ženy o velký a moudrý *1*
Mno já bych debatu s Tebou ukončila tím že jsem hloupá, tlustá a zamindrákovaná osoba a Ty jsi obyčejný hloupý tlustý zamindrákovaný idiot *1*. Pěkný den *21*
Prince nehledám a u mámy nežiju už dlouhou dobu. Chápu ale, že každý soudí dle vlastních chtíčů *22* .

Ještě něco mi napíšeš než Ti v ústavu vyprší čas na mobil?
Je to zakomplexovanej debílek.ktereho tu nikdo nechce a jen uráží.ser na něj.

Peace and love
:)...Nj...ženský se fotí v koupelně před zrcadlem a pánové zase na hajzlu..
Takže to vyjde na stejno..
To je fakt, mužský trapný selfie v koupelně nedělají.
ale dělaji je tu spoustu galerek, kde stoji mameluk před zrcadlem v jedne ruce drži to kurvitko zvane mobil, handy, ajfoun, blbfoun a v druhe ruce svira ludwika pevně u kořene aby pusobil většim dojmem *125*
V tom případě si málo prohlížím mužské galerie :) svojí neznalost napravím *1*
Jo a nejlepši jsou ty fotky, kde jde vidět pochcany kackendeckel a nebo ten bordel kolem toho hajzlu, same fleky na podlaze, hromada novin, 58 ruznych připravku na čištěni WC, ale stejně je cele zesrane, pochcene *108*
No ja si spis pokladam otazku, proc na WC, ze by to byli vsichni mamanci a jedina na WC maji soukromi?
Jdou se vysrat a kdyz uz tam sedi tak dlouho, tak toho rovnou vyuziji 😅
Asi máš pravdu... To mě nenapadlo..
Mne osobne detail ptaka sexy neprijde 😅 at uz je to foceny kdekoliv. Radsi fotky, kde zapojis fantazii...