Milujete dlouhé lízání a piss?

Napišme si zde proč se nám to líbí :)

Tak třeba já zbožňuju, když mohu muže počůrat nebo mu načůrat do úst a vím, že se mu to líbí. Osvobozuje mě, když mi při lízání v zasednutí přichází orgasmus a já nemusím přemýšlet, zda budu mít mokrý orgasmus s výstřikem nebo zda se u toho rozkoší počůrám. Také se mi líbí, když můžu počůrat muže po těle, a načůrat mu do úst, a vím, že se mu to líbí :). A co vy, jak to máte? Prosím, pište jen ti, co vás to opravdu baví, přece se tu nebudeme hejtovat, děkuji
Lízání úplně miluju a vychutnávám si to 😋a když žena squirtí tak nestíhám ani polikat jak mi to chutná😋😋a moje největší úchylka je když žena si stoupne nad chlapa a začne mu močit do pusy a po celém těle vzrušení je to krásné 🥰🥰🥰
Ahoj, jedna neobvyklá.
Miluji když partnerka už opravdu potřebuje a já jí začnu lízat ona už to neudrží ale ji zacpu čůrací dírku jazykem. dokud mi nebouchne v puse.

Je to něco neuvěřitelného ona se u toho většinou udělá
Vždycky přesně to přeji 😘👍
Toto je bozi. Lezet, nechat se prisednout, lizat a u toho at ma mokre orgazmy, cura...proste at si to poradne uzije se vsim vsudy
lizani kundicky miluju. navic kdyz holka strika tak je to nej :-)
Piss do pusy úplně super a dost mně překvapilo, že čůránky chutnají o dost lépe, než holčičí výstřiky!
Topovka je když me holka sedi na obličeji a pustí to vse vypiju s radostí 🤗
Když se to líbí ženě tak se to líbí mě. Té mojí se to nelíbí tak nic. Škoda
Už jsem měl takovou a mám to rád
Kundu máš pěknou, dobře by se lízala jen s tím piss mám trochu problém Ne že by mi to bylo protivné ale myslíš piss zcela bezprostředně a nebo po přípravě s pitím a několikerým čůráním na zem?
Je to příjemná aktivita, orgasmu dámy mne baví, ale málo která dáma si o to zvládne říct, respektive to zrealizovat :-)
Piss je top! Latexová tanga ledabyle poodhrnutá na stranu a proud chcanek přímo do pusy od partnerky v podřepu na jehlových podpatcích... Polykám, co můžu a přitom záměrně "nestíhám", aby to teklo i po těle. Do toho dirty talk ve stylu: "Otevři hubu, chci ti do ní pořádně nachcat!" Jo, to mám opravdu moc rád!
My máme zase úchylku na sperma. Vzrušuje nás šukat s vystříkaným kondomem od cizího muže. Hlavně ženu vzrušuje cizí semeno na těle. Škoda že je nedostatek dárců.*22*
achiles690
achiles690 Inactivo hace 2 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Miluju lízání. Dokonce i víc než samotný sex. Vždy mi jde o blaho partnerky, tedy sex, u kterého hrozí, že se rychle udělám, přichází v úvahu a po několika orgasmech protějšku... a nejraději ho dosahuju lízáním. Piss může být, mám rád i ponížení, takže piss může být krásná součást, nicméně lízání, to naprosto miluju. Tady je to sice jen reklama na "profesionálku" z Olomouce, ale kdyby to tu třeba četla i jiná, méně profesionální, prakticky odkudkoliv z ČR, budu samozřejmě moc rád, když napíše :)
Jaký piss akceptuješ okamžitý a nebo po přípravě s delším pitím a několikerém vyčůrání?
Mám to stejně jak ty. Jen je těžké takovou kamarádku najít.
sni dal, tady nikoho takoveho nenajdes pokavad za to nechces platit!
Když to bude stát za to, nemám problém zaplatit… Ale i tak je těžký, až skoro nemožný, najít něco rozumného…
a pritom nechapu sex tu nabizi kazda prvni pomalu, kdyby se holky specializovaly na tohle mohli by si vice vydelat a nebyly by nverne :D zajimave, tady asi nabidka prevysuje poptavku nefunguje tady je vysoka poptavka a zadna nabitka. Nepocitam ze se za hodinu jednou vycura, jednou sem behem hodiny a pul zazil ze curala asi 10x umla to davkovat.
A proc se mi to vlastne libi? Ani vlastne nevim, lib se miicokoli ve spojitosti s zenskou vaginou.
Já miluji, když ji ženě lížu a ona u toho začne čůrat, a já ji olizuji čuranky z pipinky
Proč? Je to otázka založení každého z nás.
Proč prase, když jsi nadrženy a ze vzrušením lížeš tě to ještě vzruši
Promiň ale nevzruší, stalo se mi to, že jsem lízal a omylem curla, jako nic mi to nedalo, akorát jsem si šel vyplachnout a vyčistit hubu
to je mi tě docela líto...ale každý to má jinak...
ono zalezi co pila ochutnal sem 3 resp. 4 dejme tomu a jen jedna z nich nebyla ona posledni minulou sbotu a byla vynikajici.
Ono a to vliv taky maji leky, hormony apod.
Čůrání na tělo je příjemné a žádoucí kdykoliv je sprcha. Čůráním do úst, jak to myslíš jak jsi připravená? Chceš to dělat kdykoliv a nebo po přípravě většího pití tekutin a několikrát čůrání do mísy předtím než to namířiš do úst?
Mám to rád, bohužel, ne každá žena je na tom stejně....
Tak rozhodně miluju lízat pěkně mokrou kundicku.
to je nadhera miluji to rad bych te dlouze oralne uspokojoval
rad ti udelam vice orgasmu zasebou
I když je to tvoje reklama tak odpovím. Ano, mám rád když mohu ženu lízat. A když se nebrání ani lízání zadečku tak o to více. Škoda, že je těžké najít na tuto krásnou a milou praktiku dámu 60+.
No tak lízat mokrou kundicku až k orgasmu,to je nádhera, a ještě k tomu když kundicka pěkně teče to miluju.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ahojky mne piss moc baví rád Lízu kundicku až do konce a pak kezky se mi udělá do pusy a pak i nacura mam rád když žena sedí na me puse a jezdí po ní a já ji jazykem masírujú kundicku.Nebo mne chytne za hlavu a poradne si mne přitiskne ke kundicke a řekne ať Lízu.
Tak takto skrytou reklamu na sex hratky za FO jsem dlouho neviděl *125*

Co ty kurvy dneska nevymysli jen aby byla trochu větši navštěvnost když už ne na privatě, tak aspoň na profilu *3*
Není co dodat, prostě přesně jak píšeš. Tak to zbožňuju. Bohužel některé ženy se krotí sami aby náhodou neměli mokrý orgasmus a nebo si náhodou neucvrkli. Ani když řeknu že to tak chci tak to nepomůže a drží se zkrátka.