Já bych třeba uvítal blokaci uživatelů tak, aby se u zablokovaného profilu nezobrazovali ani jeho galerie, videa... Někdy se mi dělá šoufl už z náhledové fotografie a názvu.. Viz. třeba nemytá a s výtokem.., lízání jeho neumytých nohou...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
On si chlap asi vůbec nedokáže představit, jaký to je, mít na amatérech červený nick. Neustále se opakující se vzkazy (zatím mi nikdo teda nenadával), některým slušným sice odepíšu, že nemám zájem o setkání (i přesto, že to mám v infu napsané) a většinu ani nezobrazím a stejnak stále chodí další a další vzkazy, nejlépe i s fotkou péra a otázkou, zda se mi líbí, nebo neustálé nabídky sexu za FO. Takže pokud tu bude tolik zoufalých lidí bez špetky soudnosti, pak je potřeba tolik blokací, protože tihle zoufalci neberou "nemám zájem" za dostačující a konečnou odpověď.
Já si myslím že i dost chlapů si to dokáže představit protože za mnoha červenými nicky se stejně skrývá chlap.
Ano, ale tak aspon vidime, kde je problem, vetsina otravnych zoufalcu na amaterech jsou chlapi 😅 Kazdopadne kdyz si hetero chlap, da do galerky 6 fotek svyho pera ze dvou uhlu, nemuze cekat, ze ho nejaka normalni nahodna divka bude kvuli jeho dickpicum uhanet a skladat mu komplimenty, jako to delaji chlapi.
Vocas 1000x jinak a stale stejně
a nejlepe s vocasem v profilovce
Podle mě si podobnou fotku dá do profilu jen narcis a/nebo homosexuál (přinejmenším latentní).
A ještě k tomu napíše"To jsem já".
Presneeeee
Touché
Děkuji všem za příspěvky v diskuzi, rád vidím, že ten problém má víc lidí a není to dle mého správně řešeno. Admini by si měli víc vážit žen, co se tu nestydí ukazovat...
Celkově je ten princip blokace tady dost vtipnej i když si platíš VIP. Psal jsem tady adminum, proč když už si to VIP platím je blokace taková, že to uživateli pouze zakáže ti psát. Smysl blokace má pro mě smysl třeba na Facebooku nebo ostatních soc.sitich kde si někoho zablokuješ a prostě tvůj profil už nedohledá.
Lze blokovat 5 uzivatelu bez VIP, tak pokud je nekdo hodne otravny, podivam se, ktery je v blokaci dyl, odblokuju ho a zablokuju toho novyho. 😅 A vyndany uzivatel uz nepise (nevim, jestli se mu nejak ukaze, ze je v bloku?)
Proto aby s tebe vytahli prachy

Proč je blokace jen za VIP?
Musíte si platit ochranu proti blbcům?