Samozřejmostí přece je, zavolat do banky a vyžádat si zrušení transakce. Stačí říct, že jsi poslal peníze omylem na špatný účet. Pokud druhá strana nedoloží, že jde o oprávněnou platbu, banka si ty peníze z jejího účtu prostě vezme a vrátí. Nechat si peníze, které přišly na účet omylem a zabránit bance v jejich navrácení (třeba vybráním peněz z účtu) je krádež.
To je jednoduché.
Zajdi do banky a reklamuj platbu. Příjemce bude svou bankou vyzván k navracení. Pokud tak neučiní do 30ti dnů, tak to uděláš na bance znovu a pokud ani do dalších 30ti dnů ti penize nevrátí, tak ti banka muže poskytnout údaje o příjemci pro možnost soudního sporu.
Funguje to. Klidne napis, poradím.
Zajdi do banky a reklamuj platbu. Příjemce bude svou bankou vyzván k navracení. Pokud tak neučiní do 30ti dnů, tak to uděláš na bance znovu a pokud ani do dalších 30ti dnů ti penize nevrátí, tak ti banka muže poskytnout údaje o příjemci pro možnost soudního sporu.
Funguje to. Klidne napis, poradím.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Údaje vám pak budou vydány v souladu s § 38 odst. 6 zákona o bankách.
S tim typkem, co vi vse nejlip, se nema cenu dohadovat, dela totiz 1000 sklapovacek denne.
Pokud platbu reklamuješ, je na příjemci platby, aby prokázal, že platba byla oprávněná.
Chceš radu? Tak se zeptej naprimo.
Jo? Jsi v to opravdu přesvědčen? Jdi se dotázat do své banky jak funguje reklamace platby a potom zde dementuj mé tvrzení.
Dovolím si nesouhlasit. Reklamaci podáváš u své banky. Líbí se mi tvá vlastnost, kterou zde horentně uplatnujes, mít pravdu ikdyz ji nemáš.
Já zde napsal aktualni praxi a tak to funguje. Popravdě jsem i čekal, ze se zde někdo takový najde.
Nejsem teoretik, ale praktik. Poslední praktická zkušenost? 1/2 září, kolikata? Za tento rok jsem takto potrestal 6 podvodníků. Kolik bylo žen? Z šesti jen jedna. A vždy se jméno dozvíš. Bud ti ho dá banka, nebo se ti objeví na přijaté platbě.
Já zde napsal aktualni praxi a tak to funguje. Popravdě jsem i čekal, ze se zde někdo takový najde.
Nejsem teoretik, ale praktik. Poslední praktická zkušenost? 1/2 září, kolikata? Za tento rok jsem takto potrestal 6 podvodníků. Kolik bylo žen? Z šesti jen jedna. A vždy se jméno dozvíš. Bud ti ho dá banka, nebo se ti objeví na přijaté platbě.
Chlape promiň, ale vyndej mozek z poklopce a vrať si ho do hlavy
Uvědomuješ si, žes právě popsala fungování všech internetových tržišť (eBay, Amazon Marketplace apod.) a v podstatě i většiny e-shopů? Každá podobná transakce je založená na předpokladu dobré víry z obou stran.
Stránky co popisuješ provozují oficiální prodej, kde užíváním souhlasíš se smluvními podmínkami a tím ti vzniká právní odpovědnost k provedení obchodu tak, jak je stanoven v podmínkách. Každý z těchto prodejních webů taky doporučuje otevřít zásilku přímo před doručovatelem, nebo si její otevření zdokumentovat. Na předpokladu dobré víry z obou stran opravdu nefunguje snad ani jeden web na světě. Hodně nekorespondující přirovnání. Pokud vám zavolá neznámé číslo a cizý hlas řekne, že potřebuje půjčit 5000 s tím, že za týden vrátí 20 000, je na rozumu každého zvlášť jak se zachová.
Ebay, amazon, aukro, fb marketshare nemají snad možnost zaslání na dobírku? 
Bože ty jsi teda materiál
Bože ty jsi teda materiál
Ebay atd. ,, na dobírku" třeba z německa tak to ti fandim a tleskám borče.
Jedine, žeby jsi to prodal z toho svého super zabezpečeného a ověřeného fora :-) Protože já platím až po rozbalení balíku
jestli ty jsi expert na cihly, tak je to tvůj problém.
Pokud spěchají s dalšíma balíka, tak si můj balík můžou klidně odvézt a pak vysvětlovat po me stížnosti jak postupovali 
Jak TNT, PPL, UPC i ČP si u mě již vždy raději počkají až si to zkontroluji balík, dají si se mnou cigárko a pak jim podepíšu převzetí a zaplatím :)
Ty jsi debil, jinak si to neumím vysvětlit že se proti tobě všechny kurýrni služby spikly :D
Jak TNT, PPL, UPC i ČP si u mě již vždy raději počkají až si to zkontroluji balík, dají si se mnou cigárko a pak jim podepíšu převzetí a zaplatím :)
Ty jsi debil, jinak si to neumím vysvětlit že se proti tobě všechny kurýrni služby spikly :D
jo a tady jedna věcná https://www.penize.cz/nakupy/314774-dobirka-kolik-stoji-a-co-delat-kdyz-nedostanete-co-jste-objednali a najdi si tam tu tvojí tezi o přebírání baliku na poště a pak tu trub ty bludy o rozebrání baliku než zaplatíš ....
https://www.penize.cz/nakupy/314774-dobirka-kolik-stoji-a-co-delat-kdyz-nedostanete-co-jste-objednali
Svatá pravda, stačí trošku myslet a takovým podvodníkům by postupně odzvonilo, protože by se neměli kde pást.
Tahle mentalita "může si za to podvedený, nemá být debil", kterou tady bohužel většina z vás předvádí, je fakt špatná - a to říkám coby člověk, který považuje kupování virtuálních služeb za stupiditu. Výsledkem totiž je, že větší procento podvedených radši vůbec nic neřekne a podvodníci mají daleko volnější pole působnosti.
Promin, ale ma dotycny obcanku? Ma. Takze je za sve kroky plne zodpovedny. A pokud je tak hloupy ze plati predem, tak je vazne debil ;)
Ne, může za ni podvodník. Předvádíš tu stejnou logiku jako ti, kteří tvrdí, že za znásilnění si může žena, protože měla sukni/byla namalovaná/whatever. Ne, může za to ten, kdo ji znásilnil, všechno ostatní je jen obviňování oběti.
Tak ještě jednou: V obou případech se odpovědnost naprosto nesmyslně přenáší na oběť. Nesnažím se tady srovnávat závažnost obou případů, to snad dokážeš pochopit i ty.
Znásilněná většinou rodila na nikoho nevystrkuje a nedělá nic dobrovolně (zapátrej po obecném významu slova znásilnění).
Blbouni posílají prachy DOBROVOLNĚ na základě SVOBODNÉ VŮLE , viz fórum "fakewellnes" , nebo tak něco 🤷♂️
Blbouni posílají prachy DOBROVOLNĚ na základě SVOBODNÉ VŮLE , viz fórum "fakewellnes" , nebo tak něco 🤷♂️
Tomuto nevysvětlíš
Promin, ale tohle prirovanání je uplne zcestne.
Není, v obou případech se odpovědnost naprosto nesmyslně přenáší na oběť. Nesnažím se tady srovnávat závažnost obou případů, to snad dokážeš pochopit i ty.
Promin, ale v jednom pripade je obet, ale v druhem pripade je nadrzene honici individuum, kteremu na mozek tlaci semeno a tudiz nedokaze racionalne uvazovat. Chces tyto dve zcela rozdílné osoby srovnávat?
Ano, protože to nadržené honící individuum je v tomto případě obětí podvodu. Co přesně na tom nechápeš?
Jenomze to nadrzene honici individuum ten podvod zamerne vyhledava :-) nikdo ho k tomu nenutí
takze je pouze obětí sve nadrženosti a sve totalní debility.
Bez ohledu na to, co si o racionálnosti jeho nákupu myslíš ty, já nebo kdokoli jiný, to nadržené honící individuum má právo očekávat, že dostane služby, za které zaplatilo. Pokud je nedostane a druhá strana jen sbalí prachy a vypadne, jedná se o podvod, jehož je nadržené honící individuum obětí.
Tím, že se budeš vysmívat podvedeným, jen posílíš pozici podvodníků, protože se podvedení budou stydět ozvat.
Tím, že se budeš vysmívat podvedeným, jen posílíš pozici podvodníků, protože se podvedení budou stydět ozvat.
Pošli link a nebo zase zalez jak to umíš nejlépe
jj.viz. dnešní článek na Novinkách-okradený majitel notebooku vypátral zloděje....
škoda mluvit..
škoda mluvit..
Tohle je nudne i na tebe
hoď už konečně link
Ano, na tvem super overenm foru by se nasli okamzite
Najde ho na tom svém super foru
Dobře ti tak. Každej v dnešní době ví že holce se davají prachy z ručky do ručky. Ted tady nebreč.
A proto je na netu tuna takových krav - a tohle provozují protože se pořad najde někdo kdo jim nato naletí
Mimochodem jestli mate někdo peníze navíc - tak mě je pošlete já vím co s nimi :D
Mimochodem jestli mate někdo peníze navíc - tak mě je pošlete já vím co s nimi :D
...to je zbytecny....a jeste se tim tady chlubi...takovy si to zaslouzi.
Ano, dá se s tím něco dělat
nebýt nadržený bezmozek
Tak treba to nebyly ani holky.
Pšššt zkazíš každou srandu

Fake holky
Za neco zaplatis a nedostanes to