I tak to zde chodí

Kolikrát je to až zarážející

Předevčírem jsme byly svědky docela nepochopitelného napadání a urážení zde. Jeden uživatel zde tu psal o bílé uživatelce, že je tmavé pleti bez práce. Že tu je celý den atp. Na dotyčnou uživatelku jsem koukly a napsaly jí. Je bílá, na fotkách je to i vidět a pracující. Komunikace s ní byla fajn a mladá paní byla milá, to že tu nic nehledá zcela chápeme. Co však nechápeme je dotyčný uživatel. Evidentně má nějaký komplex a nechápe, že je každého věc kolik času tu tráví. Víme, že hodně zdejších uživatelů chatuje z práce. Dost často to jsou lidé v kanceláři, obchoďáci, manažeři atp. PRACUJÍ a hele jsou tu. A znovu se budeme opakovat, je každého věc kolik času a proč tu tráví. Nebo se mýlíme? Máme pocit, že za takovým urážením a hlidanim tady stojí odmítnutí, uražené ego.Jak by jste na toto reagovaly vy?
jj to znám.taky mě tu občas někdo napadne že jsem cikánka,která nepracuje,má doma privát atd..
jeden mi dokonce napsal "ty kurvo migrantská"*22**22**22*
co na to říct...poslat vysmátého smajla a neřešit
ale zasměju se tu pořádně *22**22*
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ženy sex potřebuji stejně jako muži. V čem jsou ovšem jiné, je to že ten sex nepotřebuji s kde čim.
To že muži vlezou na vše co má díru, jelikož jim semeno leze na mozek je jejich problém
Blbost. Jsem muž a určitě taky nevlezu na každou. Podle mě je tohle hodně přehnaný názor a myslím že hodně mužů to má stejně jako já.
Našem neurážel, nám pak akorát napsal vzkaz protože jsme ho nahlásily
Tak to tu chodí.
Stalo se mi také, že se mně ptal, (jeden nedobytný otrapa), jestli nejsem romka. Cituji: šlapka cigánská. No podle mých galerií, asi je slepej a úplně blbej...*8*
Takových si vůbec nevšímat.
Nestojí za to...*4*
Jó! A budou tady pořád, páč je nikdo nechce, nic jiného jim nezbývá.*22*
*3* to mi přijde jako by to byl stejný dutohlav *3* v galerii bílá holka a on napíše že je cikanka
Joooo Brno, to není město, to je životní styl *22*
Tak to tady budu asi uz milionar *22*
Odmítnutý nadržený bezmozek je horší než podebraná pata *3*
Hele tohle bylo napadání na skle a jak dotyčná psala ne poprvé.