U nás to prišlo samo po rokoch...ani nevieme ako...a nie vždy sa to podarí...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
No proto se tu ptám, abych to zjistil a není to píčovina když to chtějí oba. U jiných holek mi to šlo. Ta poslední před manželkou vždy potřebovala nejdřív sex a normální orgasmus. Potom se to vždy povedlo.
Ta moje se mnou nikdy,ale na sw akci kdyz na ni byli dva tak dvakrat po sobe,ale to si myslim ze uchcavala blahem, je to o zenske a o momentalnim vzruseni,ma to v hlave a je jen na ni jak se uvolni
Ty si šikulka............
Podle mě to není tak technikou, ale tím co má žena ráda. Člověk musí naslouchat a dělat to co má žena ráda, dále musí být žena uvolněná a v té správné náladě. Nesmí se nikaj stresovat, nemít obavy z toho že se to nepovede, nebo že bude všude mokro. Je třeba zapojit i fantazii a než bude žena stříkat může před tím mít i několik normálních orgasmu, ale je potřeba vydržet a pak se s velkou pravděpodobností dostaví i výsledek.
Já vím co má ráda, ale tohle se mi nevede
Tak asi nejsi dostatečně trpělivý a moc na to tlačíš.
keď po tom túži ide to ľahko,,,,keď netúži aj tak to ide len trochu ťažšie. Keby ste boli bližšie tak ju to naučím!
Uz vacsiu picovinu si napisat nevede?Proste si ten ktory dokaze kazdu zenu spravit na mokro.Potom si sa zobudil a ruka v serbli.
Já prvé chci aby to zažila poprvé se mnou, spíš hledám zkušenost někoho komu to nejdřív nešlo a pak se to povedlo

Mokrý orgasmus u manzelky
Jak na to?