Jsem po přechodu - ale myslím, že sex s mladšími muži zvládám k jejich spokojenosti.
U nás úplně přesně to samé. Bohužel
Tygrovi bytnemu je 55 a už o sex nemá zájem a já 106ti léta bych prosukala okolí. 😂
Neskutečně moc bych chtěl poznat přesně takovou ženu jako jsi ty.
To je odpoved na me? Ja to ale psala pred 3mi.lety.:))
Ouuu promiň vadí .?🙈 Ano je to odpověď pro tebe. Ale za to by mě neskutečně lákalo pořadne ošukat starsí 🙈
Když to tak čtu, tak si už přeji, aby moje byla v přechodu. A konečně jsme prosukali i par dní po sobě
Určitě podle galerky , máš hodně zájemců . Co by s tebou prošukali hodně času.
Asi nejspíš našel náhradu, nebo ho to nebaví a rádci si ho výhoni..
Tak otočka a najednou je to jako dřív.Prý ji zaskočilo jak to špatně zvládala.
Já bych jako musel lízat sukat denně pěkná kundicka
Žena v přechodu je k neutahání...chce pořád a plnit semínkem !!Rozhodně větší dračice jak za mlada (kolem věku 20 let)...
Ahoj jak je chtěla by sis zadovádět ??
Oouuu tak to bych rád zažil u takové. Sexy ženy
Hele, nechci rejpat, ale zdá se mi to nějaké divné. Do značné míry přechod bude velkou psychickou zátěží a každá z žen to nese určitě jinak, myslím že jsou dámy které ztratí i apetit . Ale co já vím, pořád jsem jen obyčejný chlap ...
Není kus jako kus. Některá dokonce i najde termín asexualita.
Já měl milenku po přechodu a byla z ní přímo sexuální mlátička.
Tak to asi bude hodně individuální záležitost, každá žena to prožívá určitě jinak a jak je známo , " do ženské nevidíš" Zrovna nedávno jsem tak přemýšlel, že je to vlastně jedna z mála věcí , z které mám tak trochu obavy v souvislosti žití se starší partnerkou. Ale co já vím ...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Upřímně mi je tě líto....

Žena v přechodu
Jak jste na tom