Když je vůle a snaha a chuť na všech stranách, najít se určitě dá, člověk se nesmí nechat odradit neúspěchem a nesmí to vzdávat.
Za mě velmi přesná definice kolem daného tématu, ono je fakt naprosto přesné že to nejlepší zpravidla zažijete s někým nečekaným a překvapivě kvalitním člověkem jak v sexu tak i z lidského hlediska... Někdy se vyplatí dát tomu víc času než obvykle a být příjemně překvapeni. I já Vám všem přeji hodně krásných zážitků nejen v sexu, nejen ve třech a v situacích které samy o sobě překvapí nejen Vás 😏Karlos, Praha 💥
Myšleni pry dost boli
Lidi tu myslím moc nehledají životního partnera, na kterýho jsou nároky úplně jiný, ale pobavení, povyražení. Pak velkýmu M, kráse a tomu dalšímu rozumím - jdeš se bavit a chceš to nejlepší. Není pravda, že všechny ženský hledají chlapa s velkým M, pěknýho, nezadanýho, zajištěnýho, nicméně (a to je holt fakt) prostě existujou z hlediska evoluce určitý obecný atributy napovídající, že jde o "toho nejlepšího". Život většiny lidí je už tak dost komplikovanej na to, aby si ho komplikovali ještě při zábavě. Stejně tak nevidím důvod, proč při zábavě slevovat z požadavků. Na to je v reálným životě prostoru taky spousta. Jako co si budeme povídat - těch pivasů a vytahanejch koz je na světě většina, tak proč si je tahat ještě do fantazie? :-))) Co je každýho ideál krásy, to už je jiná věc.
Ty vysoký požadavky žen na muže jsou než taková bajka - ve skutečnosti to s náma tak děsný není. To jen chlapi, když hledají viníka neúspěchu, mají konejšivou pohádku, která je po ruce. Ženský zas frfňají, že každej chlap chce hubenou mrdavou blondýnu s velkejma pevnejma prsama, a taky je to hovadina. Lidi tady obecně mají tendenci projektovat zdejší život do reálu. Ale tady to jako v reálu nefunguje, minimálně tady musíš nastavit aspoň základní filtr, jinak máš za pět minut od registrace rande na každej den v měsíci, abys dal šanci každýmu. A jo, taky si myslím, že se tu nedá nikdo normální najít. Tady totiž hledat nemá skoro smysl. Fakt jako - zaháčkovat někoho oslovením na ulici je asi tisíckrát snazší, než se tu v tom motat.
Ty vysoký požadavky žen na muže jsou než taková bajka - ve skutečnosti to s náma tak děsný není. To jen chlapi, když hledají viníka neúspěchu, mají konejšivou pohádku, která je po ruce. Ženský zas frfňají, že každej chlap chce hubenou mrdavou blondýnu s velkejma pevnejma prsama, a taky je to hovadina. Lidi tady obecně mají tendenci projektovat zdejší život do reálu. Ale tady to jako v reálu nefunguje, minimálně tady musíš nastavit aspoň základní filtr, jinak máš za pět minut od registrace rande na každej den v měsíci, abys dal šanci každýmu. A jo, taky si myslím, že se tu nedá nikdo normální najít. Tady totiž hledat nemá skoro smysl. Fakt jako - zaháčkovat někoho oslovením na ulici je asi tisíckrát snazší, než se tu v tom motat.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Přesně tak. Kdybych neměl doma krásnou ženu a dostatek sexu, tak sem ani nelezu, protoze bych z tpho byl zoufaly. Ale pokud člověk nic neočekává a na nic netlačí, tak by se tu i někdo naśel. Ale základ je taky fakt trocha kultury projevu a aspoň trochu ucházející postava a dobré fotky.
No já se ale ani nedivím že si muži stěžují. Muži si stěžují že jim ženy neodpovídají na vzkazy a ženy si zase stěžují že jim pořád někdo píše.
Kromě toho být ženská, tak chci také mladého, hezkého s větším pérem.
Kromě toho být ženská, tak chci také mladého, hezkého s větším pérem.
Ano, máš jistě pravdu a dá se s tím co píšeš souhlasit. Ale z tvé reakce chápu že jsem se nevyjádřil správně, protože jsi mě vůbec nepochopil. Nestěžuji si, jen říkám že nikdo neví kdo ho kde a jak překvapí a i ty píšeš ve svém profilu že dáš raději přednost osobnímu setkání a to je přesně to co se tady moc nenosí a asi už ani nebude. Nicméně myslím že je dobré si to uvědomit a neztrácet zde čas hledáním, ale jak říkáš ty navštívit to tu jen pro pobavení, nic víc a nic míň.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak já to mám malinko jinak. Když do něčeho jdu očekávám, respektive snažím se o to, aby to bylo skvělé, protože to takové chci mít. Samozřejmě i já si vybírám a mám své zásady, ale chtěl jsem tim říct že ne vždy co je obecně považováno za nejlepší musí nakonec nejlepší být a zde mi právě příjde že většina zde přítomných je právě tohoto názoru a tím že se takto úzce profilují, tak snižují šanci sami sobě na to že potkají někoho zajímavého.
A co se týče tvé poslední věty, tak chápu že je problém zajistit místo, ale jde většinou jen o problém finanční a myslím že pronajmout pokoj na pár hodin nikoho nezrujnuje a pokud to muž není ochoten zajistit tak si ten sex asi nezaslouží.
A co se týče tvé poslední věty, tak chápu že je problém zajistit místo, ale jde většinou jen o problém finanční a myslím že pronajmout pokoj na pár hodin nikoho nezrujnuje a pokud to muž není ochoten zajistit tak si ten sex asi nezaslouží.

Malé zamyšlení.
jak to vidíte vy?
Přeji hodně nádherných zážitků v sexu a to nejen ve třech.