Priateľka a masturbácia

Hlavne damy

No u nás to prišlo tak samo. Teraz keď mame anál tak si to pri tom robí robetkom. Krása.
A ja som si myslela ze je to bezna vec
ahoj, mal som 59r. susedku na sex, raz som sa jej pred sexom opytal; uz si vlhka? ja neviem, znela odpoved, tak skus povedal som jej,,,,neskusila, neviem, ci sa bala, ci sa jej to hnusilo, no ked som to skusil ja, horko tazko to potom skusila na moje naliehanie aj ona. ona v zivote nemasturbovala.
Sú ženy ktoré nikdy nemasturbovali ,odcudzuju to ,skúšali to a neprišli tomu na chuť. Zopár mojích známych, napríklad keď sa o tom bavíme odmietajú ešte aj o tom hovoriť. Ani mne to nič nerobilo keď so to skúšala ako 33 ročná. Raz som dostala darček Róberta ,bol to hit. Skúšala som s ním a čudovala sa že mi to nič nerobí.Potom som ho po nejakej dobe vytiahla znova ,zapla a priložila na klitoris. A vtedy som mala prvý krát klitorialny orgazmus. Bolo to súper .Prepadla som tomu a tešila sa ,keď som sa mohla niekam zašit a robiť si to. Aú,až som si ju rozšuchala a musela na nejaký čas dať pauzu. Mala som milencov ktorý to nevedeli z jazykom robiť, ale boli i takí ktorí to vedeli súper dobré. A to bol perfektný orgazmus. Poniektoré ženy to ani neskusili, preto im to urobte vy v rámci predohry. Určite zmenia názor.
Ahojcek, ty tomu veris? Kazda z nas aspon raz v zivote masturbovala. Tie co hovoria, ze nie tak .......
Vdaka za odpoved, no rad budem este pokracovat, len pre info; moja susedka na sex mala celkom dost hmatatelny bod G a ked ze viem, ako zeny prezivaju orgazmus /niektore/ chcel som to dopriat aj susedke, kazdy si zasluzi zazit to krasne,co mu telo moze ponuknut a preto som sa zacal venovat masazi bodu G, niekedy to trvalo snad aj 20 minut no okrem zvyseneho vzrusenia sa nic ocakavane nedostavilo. tak som zacal verit a dufat, ze vybrator to dokaze, aj som ho prostrednictvom internetu primerane hruby a krasne vytvarovany objednal. No medzi tym sa objavil necakany problem, krv na nohavickach a vysetrenim sa zistila cista na vajecniku, prisiel strach a uz bolo aj po sexe aj po masazi s vybratorom, zostal nepouzity. Na onkologickom ustave ju operovali, klasicky, nie laparoskopicky aby odstranili cistu a pokoj. Zienku rozrezali od prs az pod pupok a vybrali jej vajecniky aj maternicu. Preventivne jej dali aj oziarovanie, nik nevie koli comu? onko markery mala super. no pri ozarovani jej prepali hrube crevo a potrava sa jej zacala dostavat do brusnej dutiny a tiez jej oziarovanim poskodili oblicku a nastali ine problemy a zdrav. tazkosti. po roku tazkosti a vysetreni susedka zomrela. Jedna obycajna cista na vajecniku.*15**16*
Tiez som to zazil, niektore zeny sa za to proste hanbia robit sa pred niekym, alebo pocas sexu. Asi musis hladat inu :D
Skušal som aj ja a nedočkal som sa ani po 25r. Raz mi povedala, ze je to pre ñu intímna vec a chce byť pri tom sama. Vzdal som to. Nedrázdim ju tým.