Nudapláž - s kým chodíte

Nudapláž

My chodíme převážně sami s manželem, občas se k nám přidají kamarádi nebo soused. Nejraději máme písniky okolo HK a Pardubic.
Většinou chodíme spolu i s dítětem, někdy jen sami a pak často i sám. Podle času a možností. Ale je úplně jedno v jaké sestavě, když jsi normální, není problém se tam seznámit a pokecat. Nehledej v tom ale nic víc. Je to stejné jak kdekoli jinde.
Sam, nebo s kamaradkou a obcas se sousedkou.
S partnerkou, vzyd si krásně spolu zasukame a každá sexy kočička v okolí se přidá, občas partnerka vykouri poradny pero ve vodě......
Na debilní otázku debilní odpověď.......
Kolik je ti? 15 že se ptáš kdo s kým chodí na nuda pláž. Spíš si čekal nějaké příběhy, takových jako ty je tady. A cumilu na nuda take.
Vždycky s partnerkou !! Sám ani náhodou ! Ale poslední dobou je to tam jen samý chlap , honič nebo parta teplých a to už se holkám moc nelíbí .
CHodis na Antosovice nebo na Hlucin .Ja chodim na HLUCIN O VIKENDECH tam byva dost peknych Polek. A co k zavore kdy se ukazes az bude teplo co.J
Měl bys napsat kde se toto děje, takto to vypadá že je to všude, což může potenciální zájemce o nudismus odradit.
Se ženou, někdy s přáteli. Naštěstí to na pěkné pláže nemáme daleko .
Taky chodím sám, kdyby měl někdo zájem, můžu nabídnout doprovod.
Podle nálady.... *22*
Většinou ale ve 2.
Já chodím s klukama ,hrajeme tam hokej,ale už to nezamrzá,takže nic....
Takže se aspoň mlátíte klackama.*49*
Hokejkama max.....ale už to nezamrzá...
Se ženou a s dětmi, s kamarádem a jeho malým synem. Jinam nechodíme.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Děkuji, ale mě to sama absolutně vyhovuje. Pokud bych chtěla chodit s někým mám na to partnera.
Nuda je super.Jen škoda, ze ty velké nudistické pláže jsoh id nas daleko.
S partnerem, případně sama, přítel začal chodit se mnou.
S manželkou, zájmy máme společné, proto jsme spolu 20 let