Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Testy tvrdosti bývají celkem destruktivní. V tomto případě bych se spokojil s odhadem nebo neinvazivním měřením hučení v kládě, které je tvrdosti přímo úměrné.
To ještě jde. Ať si myslí.
Horší je, když zavolají hygienu. Takové celodenní měření je mazec. Obzvlášť večer, když sedí na skládací rybářské stoličce vedle postele...
Horší je, když zavolají hygienu. Takové celodenní měření je mazec. Obzvlášť večer, když sedí na skládací rybářské stoličce vedle postele...
Já ho mám taky zahnutý směrem dolů. Kdysi jsem z toho měl trochu mindrák, ale žádná si ještě nestěžovala. Ba naopak 😉
mě vyhovuje víc zahnutý směrem dolů
dobře se kouří v kleče a ještě se u toho můžu dívat partnerovi do očí
a při mojí nej poloze zezadu krásně dráždí G bod
dobře se kouří v kleče a ještě se u toho můžu dívat partnerovi do očí
a při mojí nej poloze zezadu krásně dráždí G bod
Že by přeci jen někdo měl rád i ty lehce zahnuté dolů? :D
ano velmi
Nemusí stát, stačí když pevně visí 
Zkusím změřit úhel když mi to čumí
Zkusím změřit úhel když mi to čumí
Přesně o tom jsem psal, že muži zde diskuzi na téma vždy jednoduše zkur.. hlavně svou rádoby vtipností :(
njn,hlupák neví že je hlupák.....
a blbka ví že je blbka? A ke všemu tlustá.
Hrozná kombinace

Hrozná kombinace
Díky za reakci. Já ho mám zase lehce dolů, záleží na síle erekce. Ale asi v 17 letech mi jedna holka při náhodném sexu ráno řekla, "hele, takhle jsi se s ním narodil?" :D
Takže jsem se zastyděl a ona že při sexu zezadu to bylo neskutečný. Měla v té době cca 30 let, takže už něco zažila. Ale zarazilo mě to. Dle dalších partnerek v životě, má většina mužů ptáka právě zahnutého nahoru, tak by mě zajímalo jak a v čem je to pro ženu lepší a v čem naopak může být občas problém.
Takže jsem se zastyděl a ona že při sexu zezadu to bylo neskutečný. Měla v té době cca 30 let, takže už něco zažila. Ale zarazilo mě to. Dle dalších partnerek v životě, má většina mužů ptáka právě zahnutého nahoru, tak by mě zajímalo jak a v čem je to pro ženu lepší a v čem naopak může být občas problém.
Takže můj stojí zepředu za prd? :D
vtip
vtip

TVAR A SMĚR STÁNÍ PENISU
Má to na vás nějaký vliv?
Ale jak je to s tvarem penisu? Někomu stojí nahoru, někomu rovně, někomu dolu a někomu do strany.
Někdo má zase hubený dlouhý, někdo průměrný nebo malý ale macatý a k tomu ještě ten směr "zahnutí".
Jakou výhodu má dle ženy při souloži a určitých polohách směr stání a tvar penisu?
Má i směr a tvar vliv na prožitek aktu? Jsem zvědav s jakými máte zkušenosti a co se zde rozjede za vysoce intelektuální debatu, hlavně od mužů, ti umí z komára vždy udělat velblouda :D