Muzi v damskem pradle

Muzi v damskem.

Já se prvně oblékla do dámského ještě v hodně dávném mládí... a to se vším všudy boty nehty vlasy i jakýsi skoro povedený make-up. Nejen že jsem se sama sobě líbila ale cítila jsem se v tom i velmi příjemně. Jsem 100% duší a srdcem žena, jen to mé tělo čeká snad už brzo velká a rozsáhlá proměna.
Moje vztahy se ženami skončili dříve z jejich strany než vůbec někam kloudně pokračovali...
končívali nejdéle do konce jednoho měsíce s tím že chtějí že mě pořádného chlapa a ne jeho nepovedenou karikaturu...
Tězko se jim tenkrát dalo vysvětlovat co vlastně jsem a čím jsem a čím chci být...a čím skutečně nejsem.
Dnes nemám žádný problém s ženami v komunikaci a nemám problém být za ženu na veřejnosti...
ale z podstaty toho všeho a jak tu lásku k ženám srdcem cítím nemohu a vůbec nezvládám žít s nimi v jedné rodině. Vím že svou lásku k nim jim nijak a ničím neupírám ale pod jednou střechou společně spolu žít a správně i fungovat každý den je nad mé síly i nad mé schopnosti...nehledám ženu jen pro sex bez lásky... Samotný sex mě skoro neláká a dalo by se i říci že mě skoro téměř vůbec s vnímáním svým pocitem ani dostatečně nenaplňuje.
Je to Fajn oblikam se taky jako holka sem tam
mě na to navedla má milenka a nikdy bych nevěřil, tak to dovede vzrušit. mě i jí
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Mně se to také líbí.
Nevidím v tom nic špatného. Naopak!
S orientací to nemá nic společného.
*4*
Já to měl podobně. Manželka nechtěla nosit tanga, že je prý nepříjemný, jak se zaříznou mezi půlky. A jen tak prohodila, že ať si ti zkusím. Tak jsem si je oblékl a zjistil jak příjemný materiál je používán na dámské kalhotky a jak je mi to příjemný je nosit. A bez problémů mi padli. NO, je tomu nějakých 15 lez co nosím kalhotky. Cítím se v nim komfortně a na příklad, když si obleču kalhotky Diesel, slipové provedení, nikdo na mě nepozná, že mám kalhotky. Jen stěží najdete pohodlný střih a jemný materiál u slipů, boxerek, jako u kalhotek. kdo nevyzkoušel, nepochopí. Nenosím krajkové.
S dámským pohlavím jdou taky dělat psí kusy :-)
Také se rad převlékám, někdy i s přítelkyni, někdy doma, někdy i ven ( jen kalhotky, silonky podprsenku ). Co se týče sexu s chlapem MMŽ, tak jen v případě kdyby žena nebyla moje přítelkyně, nevydržel bych kdyby se muž vrhnul na mojí přítelkyni. Vzrušuje mě cuckold, také jsem praktiku vyzkoušel, já v dámském, žena domina ( moje kamarádka ) a chlap kterého si našla, bylo to super a můžu jenom doporučit. Strapon také provozujeme. Horší je, že to chci spíše já než protějšek. Vzrušuje mě to strašně, chodil bych v tom celý den doma. Zajímalo by mě kolik ženám se to líbí, perverzní praktiky, oblékání do dámského atp. Hned si jdu vzít kalhotky :)
Jsi prostě CD (Crossdresser) neztotožňovat prosim s TV (Transvestit) neni to stejne! prostě se rad převlekaš v dany okamžik, v danou situaci viz. přiklad vaše postelove hratky, ale jinak se nepřevlekaš. To je ten podstatny rozdil mezi Crossdressery a Transvestity.

Neni na tom nic špatneho a odsuzovat to muže jen puritan, nebo nějaky pokřiveny pokrytecky hetero *248*
ZBOŽNUJI RUŽOVÉ KRAKOVÉ BÍLÉ TEL 728 285 330 SMS
Škoda, že nemáš žádnou galerii s přítelkyní. Profil páru a xx alb Jen samotný muž ;)
Hmm alba nahrána 2010 a 2015. Ono to vypadá že pár už nějakou dobu nejsi. Proto předtím jen mužský alba.
No vidíš hned to vypadá že jsi fakt pár! :)