Skus Lipno ,kolem Černé v Pošumaví levné a hlavně nádherné...
Tak jsme si na ten víkend na chatě vybrali docela špatný jaro. Neporadíte kdo by pronajal chatu na víkend i v téhle době plné zákazů?
Ahoj - mrkni na echalupy, tam se dá najít vše co hledáš... na samotě, nebo s vířivkou a podobně... Dá se hlavně mimo sezonu domluvit i na 1-2 noci....
Kamarádka takto vždy organizovala studentské swingers - objednala chalupu někde na samotě, každý dal 500,- a měli jsme prostory, vířivku, grilovačku, jídlo, pití a hlavně hodně sexu...
Doporučuji tedy mrknout tam a vybrat si... ;)
PS: majitelům samozřejmě tvrdit, že jste dvě rodiny, co si jedou odpočnout
Kamarádka takto vždy organizovala studentské swingers - objednala chalupu někde na samotě, každý dal 500,- a měli jsme prostory, vířivku, grilovačku, jídlo, pití a hlavně hodně sexu...
Doporučuji tedy mrknout tam a vybrat si... ;)
PS: majitelům samozřejmě tvrdit, že jste dvě rodiny, co si jedou odpočnout
Ahoj, dík za radu, díval jsem se a vypadá to nadějně. Škoda, že na studentskou swingers už nemáme věk, mohlo by to být super.
Máte někdo zkušenosti s víkendem stráveným někde na chatě nebo v hotelu, celou dobu společně ve více lidech?
Máte někdo zkušenosti s víkendem stráveným někde na chatě nebo v hotelu, celou dobu společně ve více lidech?
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Jasně, že jsem zažil pár mejdanů s partou, kde se vypilo všechno co v okolí teklo a bylo to skvělý, dokonce i ty rána jsme za mlada zvládali na jedničku. Ale nikdy to nebyla předem plánovaná šukací akce, nikdy to nebylo tak, aby jsme na chatě lítali všichni nazí a věnovali se všem. No a něco takovýho bych si teď na starý kolena chtěl zkusit. Je mi jasný, že nebude jednoduchý najít někoho s podobnou představou, ale za pokus to určitě stojí.
S tím nemůžeme souhlasit - jelikož neplánovaná čtyřka se jen tak nepovede a čekat na náhodu je složité :) a pokud je to akce třeba v 5 a více lidech tak bez plánování to vůbec nejde. :)
Jsme milenci a i sami my dva když se máme sejít, tak to plánujeme minimálně 3 dny dopředu, když se máme sejít třeba s párem, je to často déle dopředu, aby jsme se časově sladili :)
Jsme milenci a i sami my dva když se máme sejít, tak to plánujeme minimálně 3 dny dopředu, když se máme sejít třeba s párem, je to často déle dopředu, aby jsme se časově sladili :)
No, to mě nemusí někdo říkat, vím to dobře sám. Pokud by ale mělo jít o to, prošukat víkend, asi by případní aktéři měli vědět proč se tam sejdem. Když by jsme se rozhodli hledat někoho tady mezi amatéry, nemuseli by jsme toho moc vysvětlovat.
Já po Čechách využíval rybařka.cz informací ohledně použitelnosti chaty vždy seděla
Jizerky by nemuseli být špatný, nemáš kontakt na tu chajdu?
Google?
Díky za tip, ale ptám kvůli zkušenostem. Neradi by jsme vyrazili někam, kde budeme rušit okolí, nebo kde se nebude možnost ani umýt.

Víkend na chatě
Víkend na chatě