Jak změřit prohnutý penis

Mám dost prohnutý penis směrem nahoru

Ahoj. Vím, že je to blbost, ale prostě mě to zajímá. Hrozně by mě zajímalo, jak si mám změřit penis, když ho mám při plném ztvrdnutý prohnutý jak bumerang (směrem nahoru). Většinou čtu, že se má měřit zeshora. Jenže když ho měřím zeshora tak se kvůli prohnutí logicky okrádám o centimetry. Tudíž předpokládám, že bych ho měl změřit zespod? Když krejčovský metr přiložím skutečně ke kořeni a ne až někam na koulím (rovnoběžně přesně do místa, kde je kořen nahoře), tak by to takto mělo být v pořádku ne? Jen se ptám čistě z logiky věci.... Díky.*114*
Proč bys ho měřil, takové zahnuté péra jsou nejlepší. A jak se k tomu přidá kreativni mozek, je ti údaj v cm úplně naprd. Protože dostaneš každou babu do kolen. A o to přece jde ne?
Nasad na nej gumu, pak ji stáhni ale opatrne aby se nerolovala dal a zmer podle té gumy...
No to je jednoduchý. Musíš změřit průměr penisu, a jeho délku od spodu. Taky si změř rádius zakřivení. Tyto hodnoty mě pošli. Já je dám do složitého vzorečku a vyjde mě délka Tvého penisu přesně v ústí močové trubice. Měření ale musíš provést 10x . To kvúli chybám při měření.
Mereni se n-krat opakuje kvuli nejistotam mereni *4*
DigDag
DigDag Inactivo hace 6 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Hezký :D Prostě to změřím krejčovským metrem zespodu a ze strany (což je rozdíl jen pár mm) a udělám z toho průměr. V obou je zahrnuté i zakřivení...
Neříkám, že je to nějak extra důležité. Jen mě to prostě zajímalo*1*. Podle mě to prostě musí být zespoda od kořene, protože zeshora je to blbost u takhle prohnutého....
Jinak vis, jak to zakriveni vzniklo? Nadmerny honeni v puberte *1*
Jooo to máš pravdu*3* Měl jsem ho v ruce docela často *1*
Hele, dneska mám dobrou náladu, jinak bych ti napsal at si vezmeš pásmo, stoupneš si na začátek špičkou palce leve nohy a pásmo si vytáhneš až k čelu *1*
Protože bez toho už nemůže žít *22*
Na honění není délka podstatná , jedině že bys chtěl vědět kolik metrů denně odhoníš.
Tak změř a uvidíš *22* já to totiž mám v oku *3*
Jdi do kouta, klekni si a styď se dvě hodiny *3*
Nebude to v cm?
No já nevím.... *2*
To mas malo vstupu na takovou gaussovku *4* *3*
No a jak teda? *24* Nějaká odpověď na otázku?
Vsak ti tu napsal ze toustovy chleba *4* ale zkalibrovany s certifikatem jedine *3*
Promiň, na vejšce nás tohle neučili *385**22*
@ horry888
a co ta tam ucili, ked si ani kkt nevies odmerat
Co by jsi chtěl učit na pseudohumanitním oboru? *3* *3* *3*
Vraž ho až po kořen do toustoveho chleba, pak spočítej kolik kolik kousku chleba si prorazil. Kousek toustového chleba má většinou tloušťku 1cm. Pak co jsi zničil nech na okně sýkorkám *24*
Ty voe, kde chces v dnesni dobe sehnat zkalibrovany toustak s certifikatem, kdyz neni ani drozdi???
A bez zkalibrovaneho toustaku to je stejne nesmerodatne mereni...
*3*
Takový toastový chleb neexistuje a obsah mouky taky nesedí *1*
To je fuk, hlavně aby sýkorky nechcípli hladem... *3*
Ja jsem kategoricky proti a trvam na opakovani ceremonialu!
V době virové epidemii a celorepublikové karantény, celkem důležitý dotaz *1**3*

Důležitost na úrovni objevení léku na ten virus *1*
Jinak samotného mi zajímá, jak se takto ohnuté moudí měří *2*
Případně s jakou odchilkou (neplést s úchylkou) *22*
odchilkou?...........................................
Odchylkou.... *385*
Proboha, co sem to napsal *243*
Za trest nebudu večer onanovat *1*