Delší nebo širší

Jakému dáváte přednost?

Asi se doma začínáme nudit a tak vyvoláváme diskuzi na toto tema :) Z vlastní zkušenosti musím říci, že upřednostňuji spíše druhou variantu (širší a ne moc dlouhý) Jak jste na tom vy? A jaky nejvetsi extrém... jste kdy viděli či vyzkoušeli?
Nejlepší je vyzkoušet všechno, pak se rozhodnout co nejlépe sedí.
mam rada skor sirsie, ideal tak 10cm na sirku *2**21**63*
to som asi prehnala, no ale tak aspon tych 6cm na sirku, ako ma manzel. a k tomu este jedneho takeho *3*
Tak to se ti povedlo 10 je moc a 2x6 je mene 👍🙈🤣🤣🤣
tak, priemer 10 je asi o tretinu vacsia plocha oproti dvakrat priemeru 6 *124* *3*
Ja mam 20 a ne tenkej. Amusim bejt na manželku v někerejch polohach opatrněší. A má ráda dva v sobě. Ale mě zezadu nechce moc pouštět. Tak si na sw vždycky najde nějakýho párka do zadu. A je v naprostym blahu.
Podle fotek to bude 20 leda tak od konečníku., 😂😂😂
Paolo227
Paolo227 Inactivo hace 6 año
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Paolo227
Paolo227 Inactivo hace 6 año
Ale stejně bude pořád tvrdit že má minimálně 20...
Takovy jsou nejlepsi no :D
Kvůli takovým, nám pak nevěří a hážou nás do pytle s těma, kteří mají potřebu si přidávat centimetry *3*
No pěkný tlustý a žilnatý macek*9*
to bude.aspoň se možná konečně naučí měřit poctivě
Nenaučí, zkušenost je taková, že jakmile chlapovi nevěříte jeho vymyšlené míry tak jste automaticky fejk 😂
Mám úplně stejný názor. Ten chtěl jen upoutat pozornost a trochu si nahonit ego tím jeho příspěvkem.
Já vám nevím, proč docela často červené a párové nicky mají v profilu, že chtěj velké pero? Jo a často je tam délka..
Ironie na tom, ze hodne parove/cervene nicky chteji tak 20+ cm na delku. Kde sehnat tady je pod velkym otaznikem.
Široký penis?! To ve mně evokuje představu, že ho máte všichni placatej jak ocas bobra... *385* *3*
(Nebylo by bývalo lepjší použít slovo průměr? *22*)
Já jsem spíš pro šířku a obvod. Penis není perfektní válec ani zdaleka a proto mi přijde slovo průměr zavádějící v souvislosti s obvodem. Díky tomu, že každý ho máme jiný, tak dva se stejným obvodem můžeme mít různou šířku :)
Není to ani tak o rozměrech penisu ,ale jeho majiteli.
Přesně, rozměrný majitel není dobrý. Stejně jako rozměrná majitelka ženského pohlaví, to je taky špatně.
Hlavně tvrdý a spíš širší než nějak extra dlouhý. Největší extrém sem viděla na dovči v Tunisu *4*
Tak to by mě zajímalo co jsi tam viděla, nebo zkusila?
*2* tak jen že to co se říká o černoších je pravda)))
Jo, že to s nim musí umět je základ, ale podle vzkazů co jsem kolikrát dostala tady snad nikdo takový není kdo to s ním neumí *22*
Manželka taky upřednostňuje širší než delší , ale jak píšeš , hlavně musí být tvrdý a musí se s ním umět :-D
Za mne širší. Délka mi nic neříká ... pokud má aspoň 15+
jedině šířka, žena ji má širokou a já v ní lítám jako lump v palírni. Pro lepší představu na šířku se ji do ní vejde litrovka od vína, má ráda fist, říká, že tam alespoň něco cítí. No a mě vyhovují ty úzké, to je potom šukačka. *87**75*
Ideál je pro mě 17 na délku (dosáhne i při přirážení kam má + při některých polohách už to je na doraz), víc jak 18 určitě ne a cca 5-6 na šířku (ale i širšímu se umím přizpůsobit). Určitě bych raději 14 a širšího než 20 na délku. A pokud možno velký a výrazný žalud, takový je radost kouřit :D Mám nepříjemnou zkušenost z minula, kdy to ex s cca 20 neuměl a sex byl spíš utrpení než radost. Zkušenost mám i s cca 18-19 a tam mě po sexu vždycky bolel podbřišek. To stejné platí pro A.
samozřejmě napsáno šířka - myšlen obvod :)
Je to jedno, hlavně musí být opravdu tvrdý ;)
s mými 14 je přítelkyně spokojená. prý by ani větší nechtěla a i to je pro ni dlouhé. i po dvou dětech jí má hodně úzkou
Taky je blbý když je širší než delší.
U me radeji sirsi. Je to lepsi a neboli to, kdyz manzel prirazi...
Manzel ma 5,5 cn prumer a to je idealni...
No já Teda netuším ale já mám 6mm🤣🤣🤣
Díky bohu, konečně někdo kdo má reálné představy o reálných rozměrech. *114*
Ono záleží jak na co. Na O a A je lepší delší a užší, a na klasiku zase širší
takže ideálně mít dva:-))…………………………..……………………………………...
Ideál je něco jako 20 dkg točeňáku. Neurazí, ani nenadchne *2*
maš to nějak pomotane *413* asymetrie je nesouměrna, symetrie je souměrna což je v tvem připadě 1m/1m