příští sobotu je naturistická akce v Čestlicích jedete někdo z Č.B. ? samotnému se mi nechce je mi jedno zda vlakem nebo autem když autem tak přispěju na benzín,a nezáleží zda žena nebo chlap ale na bi praktiky nepřistoupím jsem tvrdě hetero
ahoj je to tam spíše o relaxu. V saunovém světě je občas vidět pár co si hraje, ale hned toho nechají když jsou přistiženi. Jen takové ruční provokování. Chodím tam docela dlouho, ale ještě se mi nestalo, že by se nějaký pár nebo žena předváděla. Rád bych tam zažil něco vzrušujícího.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
díky za odpověd a kdy je nejbližší termín nuda párty? jsem zklamán čekal jsem více příspěvků a informací a rad
tak jsem se těšil že někdo odpoví jsem rád že jsi se zeptal znova když na to první neodpověděl nikdo třeba někdo odpoví hlavně že neodpověděl debilní dalbych proto jsem taky neotvíral toto téma o jeho vulgární odpověd a radu jsem nestál měj se ahoj
a to mě je zase líto že se neozval docela rád bych se tam s ním potkal byla by nějaká legrace takový debil ten by byl hvězdou a jsem přesvědčen že by ho každý poznal aniž by se sám představil že je to on 1kondor alias dalbych ten vulgární hulvát který tady urážel kdekoho

Čestlice