Co tenhle tyden v odpolednich hodinach? Dejte nekdo tip na misto kde si muzeme uzit a muzete se divat :)) (HB a okoli)
Zdravím. Někdo někam na koukanou atd..? Okolí HB
Jenda 30 let Roudnice nad Labem. Az bude hezky přidá se někdo na nahé plažovani na dobrini ? Ja 30 let a mužství 24 Cm
Ahoj jak to teď aktuálně vypadá se zatopenim zadních pláži? Dářko
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Zašli jsme se tam včera odpoledne podívat,bylo jen pár návštěvníků,voda až ke kraji hlavní pláže,ty pláže nalevo pod vodou , přístupové cestičky plné bahna. Ale voda byla senzační
Tak bohužel dnes to rušíme. Bouchlo hlídání 😕
Ahoj, jak to na Dářku vypadá? Dá se tam slunit i teď i když to ještě není na koupání a bývá tam plno, nebo je to jen pár nudistů kolem vody? Nikdy jsme tam nebyli a přemýšlíme jestli vyrazit zítra. Dík za odpověď
V patek jsme byli na Darku. Na hlavni plazi byli asi 3nudisti a nejaka particka mladych opilych capku v textilu
kousek dal kde jsou nase oblibena mistecka se jeste slunit moc nejde. Hodne vody. Ale jaky vody....
takze pro nas zatim zklamani.. Snad priste
Ahoj, neni nekdo ted na Darku?
zdravíme,jak se k nuda pláži dostaneme třeba od Škrdlovic? dík
Jak to vypadá na Dářku,prý není voda... My odjíždíme na Třeboňsko zkusíme písáky u Vesely n/L
My vyrazime na Darko. Jedeme tam poprve, tak snad to bude fajn.
Ahoj ,je to tam fajn tak si to užijte
Tak zítra odpoledne vyrazíme 😉
Tak jak bude počasí, dáme vědět a pojedem na dářko, kdo bude chtít může koukat 👀. A pokud se Budem jen slunit i navázat konverzaci 😂
My se chystáme na dářko.. Jsme od Jihlavy tak hledáme něco třeba i blíže
Dářko je top! Chystáme se v týdnu navečer.
Horní Mrzatec u Mrákotína prima koupání
Na mapě to nevypadá nic moc ještě někdo kdo tam jezdí?.. Nuda je tam všude nebo jen nějaké místo?
Čau na dářku je to fajn , dlouhá písčitá pláž z menším stromi na pláži možnost, stínu, lidi to tam maj rádi. Taky tam jezdim bydlim kousek od Dářka
Je to fajn voda čistá jezdí tam nuda není všude jen určité místo
Já třeba jezdím do Cerekve. Naproti hlavní pláži je takovej sešup dolů a zaprvé tam není vidět a pokud ano, tak na tu dálku stejně nepozná nikdo, jestli si kluk, nebo holčička. 🤷♂️
A svítí tam až do večera.
A svítí tam až do večera.
Ahoj,jestli jste nebili na Dářku tak vám chci napsat,že je to tam super,hlavně krásná příroda,písčité pláže,borovice.Je to tam super.
Horní Mrzatec u Mrákotína tam je to fajn
Ahoj, u nás se jedná především o Dářko.
Nikdy jsme Vás tam nezahledli???
My letos poprvé prubnen nahatou pláž 😁
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Rybník Horní Mrzatec u Mrákotína
Dobrý den byl jsem se koupat v Horním Mrzatci bez plavek je to tam fajn čistá voda tak jestli by jste třeba měli zájem rád se k Vám přidám.Dekuji za odpověď
Zdravím u rybníka Horní Mrzatec u Mrákotína tam jsem byl a je tam fajn pěkné koupání bez plavek jestli se tam chystáte tak se rád přidám poznám Vás jsem sympaťák sportovní postavy více o mě v profilu fotku rád pošlu. Děkuji za odpověď
Lomy pod Lipnicí kousek od Havl.Brodu.

Sex,koukání, nudapláž, Vysočin
Pro všechny z vysočiny a dovolenkáře