Zlaté piesky 2.

Nudapláž

Navrhujem pokračovať s novým vláknom, keď pôvodné už má skoro 1000 komentov !
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Chystá sa nejaký milý párik alebo milá amatérka dnes okolo obeda? 😉
My. Dnes večer okolo 20.30 hod............
Zaplatíme si tam kurvicku a bude sa obracat
Tá zaplatená žena že by sa obracala aby urobila všetkých nadrzancov
Ahojtestale nieviem kde presne na zlatych sadanieco zazit nechce mi to niekto napisat v sukromnom chate možno aj my sa prave dohodneme lebo chcem strašne a už som zufali neviem nikdy nic najst
A presne to ťa kvalifikuje na to aby sa ti niekto ozval.
Dobrý nápad, aj tak ti staré komentáre už nikto nečíta.
- na starých "Amatéroch" sa dalo stránky "prechádzať", ak ich bolo veľa - nie, ako teraz, čakať, pokiaľ stiahne cca 1200 odkazov ku jednej téme!!!, takže = odkaz niekde "vedľa" je ...
Aj tak by to mohli prerobiť.Nech sú nové príspevky hneď na začiatku *4*
Super nápad.už ma to tiež nebavilo
Dnes pojdem pozriet na zlate..najde sa parik ktory sa rad predvedie alebo pozrie na mna?alebo zena?napiste.
Kto by tam teraz chodil v takomto počasí... Jedine tak buzeranti v lesíku ti chodia za každého počasia
No vsimol som si,ze to tam je iba plne uchylov..tam par asi nestretnem..
Ja tam chodievam s manželkou pod bilboard. Tam si to spolu rozdáme. Teraz v piatok sme boli a pridal sa k nám aj nejaký mladík, chvíľu nás pozoroval a potom prišiel a opýtal sa či sa môže pridať. Hneď ho aj strčil manželke do pusy. Tak fasa troječka bola. Samozrejme, že tam aj očumovali ale ved o to predsa ide
Ahojte, kedy sa chystate? Vcera som tam bol pozriet, ale nikto tam. Nebol:)
za nuda plážou je taký veľký bilboard tak rovno pod ním
To je ten pri dialnici? Zvykol som sa okolo zlatych prechadzatvale nikdy som nic nevidel, este ze moznon😁
Ahojte, dá sa tam dostat aj autom
No to by som sa aj ja rad pridal k vam:)
dobry napad. netreba sa polhodinu preklikavat na koniec
Ehm...nieco ti prezradim. Tajomstvo. Tam vpravo pri nazve diskusie je taka sipocka. Skus na nu kliknut a travit polhodinu radsej uzitocnejsie.
Ano, ale aj tak musis cakat minutu kym ti nacita temu🤦‍♂️
Iiiiha za tuto radu na hrad :) kupim ti cokoladu 😁
Ďakujem. No vidíš, to som vôbec nevedel a verím, že je tu takých aj viac...ešte raz krásne ďakujem !