Osloveni zacetek konverzace

vztahy

Nedela nam problem navazat konverzaci...Hledame sice zenu nebo par,ale dokazeme psat i se bavit s muzskym pokolenim.Zalostne,ale jsou uvody konverzace snad kdyz neco chci videt tak aspon zacnu konverzaci Dobry den,..,neuznavam vetu.. chci videt....aniz bych se zeptal druhe strany chtit muzes vetsinou neuvidis....slovo ukaz.. na druhou stranu pisi zapni se....chlapy pochopite.. zaplost webky.. tady je dobre opravdu videt s kym mate tu cest...Monca a David.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak já už to tu někde psal, prostě je tu moc nepoměr chlapů na ženský a tím se tu to prostředí prostě nepřirozeně ohýbá. Ženská pak logicky polovinu zpráv vyignoruje a na druhou polovinu si nastaví nadstandardní nároky. A věřím tomu, že tak přijde i o potenciálně zajímavého partnera na komunikaci. Mě by teda docela zajímalo, jak si ženy to originální oslovení představují. Oni teda pak třeba napíšou, že když se musím ptát, tak asi nejsem originální, ale moje zkušenost je, ať oslovím sebenesmyslněji nebo sebenejnormálněji, tak prostě jednou zabere to a jednou ono. Nazval bych to internetovou chemií, který teda ale moc nerozumim.
Ahoj všem. Tak jsem si přečetl vše co zde bylo napsáno a musím reagovat. Je tu spousta červených profilů co ale v žádném případě nejsou ženy, ale dementní chlapi co chtějí jen fotky. To samé platí i o profilech párů. To jsou většinou také samotní muži a ženy na jejich fotkách většinou nemají ani páru že jsou jejich fotky na amaterech. Co si člověk může myslet když čte inzerát kde mimo jiné stojím diskrétnost požadujeme a nabízíme. Odpovědi pouze s civilní fotkou. Kde je ta diskrétnost když mám někomu kdo sám nemá žádnou fotku poslat svou, no a jasně že žádná odpověď. Lidi myslete, a pak se tu pozastavuje nad vulgaritou oslovení. Myslím si že amatéři si za toto můžou sami jak se zde všichni chováte. Každý hřeší jen na anonimitu protože si může založit nespočet profilů a proto se tu každý chová po svém.
Já teda nejsem moc znalec, ale přijde mi, že občas jsou tu holky frustrované z toho, že se chlapi ptají pořád na to samé. S tím se ale těžko dá něco dělat, když jedné holce píše padesát chlapů (možná více, méně, sám nevím) najednou. To je fakt těžké být originální..
Má to haček v tom, že slušné barvení se, není vůbec sexy. Stačilo když jsem dal inzerát a v něm nebylo ani špetky naznaceni erotiky a žádná se ani nepodívala. Tak jsem ho vymazal a dal hrubšího zrna a hle, dámy to zajímalo. Ne píši že nějaká zareagovala ale shlédla to.
Víme, že vlákno je staré , ale musíme souhlasit. Ačkoli máme jasně vyplněný profil, tak nad některými vzkazy kroutíme hlavou a že jich není málo. Jako příklad uvádíme:
On- fotka ptáka , míry a : chci tě šukat, kde se sejdeme?
Po zozkliknutí samozřejmě úplně prázdný profil
My- promiň, nikoho nehledáme
On- vzrušují mě starší paničky
My- přečti si náš profil, nikoho nehledáme a žena je na starší, než je ona sama
On- chci tě
My- četl jsi profil?
On- a proč, stejně je to k hovnu, píčoviny nečtu
My- tak to je zbytečná konverzace
On- tak co tu děláte, kreténi starý?
😂😂😂 je vážně úsměvné, jak se někdo dokáže chovat a neunese následné odmítnutí. Možná ho ani nenapadne, že kdyby se choval jinak od začátku, tak by výsledek jeho snažení mohl dopadnout úplně jinak.
Ještě je třeba vzít v úvahu, že část chlapů, kteří píšou tímto způsobem, je na drogách. Borec si šňupne nebo se nastřelí a jde si na amatéry "udělat hezkej večer". S nějakým pozdravem nebo odmítnutím si v tomhle stavu samozřejmě hlavu nedělá.
Blbost.. Ne všichni.. Ba naopak.. Nehazej všechny do 1 pytle podle tvich skreslenych představ.. Pořád hraje největší roli vlastni povaha a charakter toho nebo onoho člověka.. Ať už bere drogy.. Nebo chlastá..
Nemyslím, že všichni, ale je jich poměrně dost. Chodíš někdy na chat? Máš vidět ty vzkazy: "Někdo nastřelenej? Sex na CH? "Sháním nějakou dobrotu" a podobně. Že ty si neuvědomíš, že jsou to feťáci neznamená, že tam nejsou.
Podle toho jak to tady ženy popisují, je i tohle možný, ale taky se musí brát v úvahu, že jsou i ženy které tady ty konflikty a hádky vyvolávají záměrně a dělá jim dobře když mohou ty kluky "odpalovat", tráví hodiny na chatu a čekaj až je někdo osloví a pak jim naložej.
Většinou maj tahle ženy skrytý čas strávený na chatu.
Asi si tím léčí nějaký mindráky, nebo co, nebo nějaký křivdy s předešlých vztahů.
A pak si tady stěžujou jak je to hrozný.
To je samozřejmě možný taky, ona to ve finále bude taková všehochuť všeho zmíněnýho: nevycválaných hovad, kterým falešná představa o anonymitě na internetu dodává drzosti, feťáků a zamindrákovyných semetrik.
Ale vzhledem k tomu, že jsem pár takových vzkazů už taky sám dostal (jako chlap od chlapa), tak věřím, že možnost C, teda že jde o ženskou, která si libuje ve stírání nebohých nešťastníků, je zastoupena v minimálním počtu.
Nevím, jestli ti někdy nějakej chlap taky napsal, ale musím říct, že to jsou někdy perly jako od chovanců diagnosťáku.
No ale to už je taková doba, když začaly být už i tepláky považované za oblečení, ve kterým se může bez uzardění mezi lidi, tak co chceš? (editado)
Jo s temz teplakama.. Taky sdilim Tvůj názor.. A pravda i téměř ve všech ostatních vecech s Tebou souhlasim.. Iq tykve.. A hlavne.. Hodne sobci.. Ale těžký.. Jak kdyby toho (sexu a lidi k tomu potřebných) meli tolik az by to hazeli vidlema.
Tak ony i ženy občas uklouznou , ne že by byly vulgární nebo nezdvořilé , ale začátek komunikace tak nějak na úrovni základky ...
Asi proto, že jsme opak jeho 😂
Taky tomu nejak nerozumim. Ja osobne jsem nikdy nenapsal nejakou z vyse uvedenych zprav a nezacal konverzaci fotkou penisu a vetsinou si moji zpravu druha strana ani neprecte. A uz ponekolikate zjistuji, ze tem muzum, kteri zde pisi tento tzv. nevyzadany text, tak tem tu stejne mistni uzivatele procentualne venuji vice casu. Casto i vidim na profilech zen ruzne seznamy uzivatelu s kterymi je pry obtiz, ci spatna konverzace apod. Zacinam si tedy tukat na celo, proc temto lidem venujete jen sekundu sveho casu. Jeste vic si tukam na celo, kdyz na profilu nejaka zena pise, ze se omlouva, ale ze ma stovky zprav a neni v jeji sile odpovedet vsem (coz chapu), ale ani pres velke mnozstvi uzivatelu, kteri o ni nejak projevili zajem si nevybere ani jednoho. Dalsi tyden ci mesic tu stejny inzerat vidim znovu. Taky je mi jasne, ze z nich velke mnozstvi jsou jen zeny, ktere se setkaj ci seznamit jakkoli nechteji a jen honi pozornost, ale i tak. To mnozstvi je velke.
Pro Petr:
Napsal jsi to hezky a jde jen souhlasit. Netvrdíme, že každý je takový, jako příklad, který jsme uvedli. Naštěstí většina zpráv co nám chodí je úplně normální a se spoustou lidí tady si píšeme třeba i rok a víc. To byl jen příklad toho, co se tu dá nezřídka potkat. I takovým lidem ale odpovídáme, protože odpovídáme úplně všem. Jen těmhle jen 2-3 krát a když vidíme, že to nikam nevede, začneme ho ignorovat a on to většinou po pár zprávách vzdá. Jinak jak jsi psal, že se kolikrát nedočkáš odpovědi, tak je to možná tím, že máš kompletně prázdný profil. To vůbec neznamená, že jsi podobný tomu z našeho příkladu, to vůbec né, jen chceme říct, že se těžko na takovou zprávu reaguje, když nemáš žádnou představu komu píšeš. Samozřejmě nevíme, co do zpráv uvádíš, takže je možné , že třeba informace, které by měli být v profilu a v tom případě to bereme zpět a omlouváme se . Jen jsme zareagovali na tvůj příspěvek a podívali se na tvůj profil. Každopádně podle toho jak jsi to napsal nejsi vůbec podobný tomu co jsme uvedli. 😉
Ano info o sobe udavam az pripadne ve zprave. Stejne jako foto. Verejne to tu nemam. Driv jsem mel a lepsi to nebylo, max mi napsal nejaky gay. Zeny nebo pary tu stejne sami od sebe nepisi, protoze nemaj duvod. Cest vyjimkam. Odpovidat vsem je hezky, ale tez to nechapu. Jen vas to stoji cas a energii. No kazdopadne hodne stesti a zustat negativní
Asi ano, čas to stojí, ale odpověď považujeme za slušnost i když je zpráva podobná, jak jsme uvedli. Pak už jak jsme psali nereagujeme. Úsměvné je, když nám po čase stejný člověk napíše znovu v podobném znění😀. Jelikož zprávy nemažeme, tak jen uděláme screenshot konverzace a pošleme mu to. Případnou odpověď pak už ale ignorujeme. Jinak nápodobně.
Naprosto presne, je videt, ze je tu takovych vic, nebo je tenhle hodne aktivni a pouziva stale stejny modus operandi*3*
Nikdo nepsal že někoho urážite , a bohužel je to tak s ohledem té anonymity ale tohle se probíralo nedávno jinde a věřte že lidé se dokáží chovat jak hulvati i nad vlastním podpisem natož tady všichni mají totiž dojem že internet je schová a otom to bohužel je .
Neřešte to.. Nemá smysl se zabývat něčím, co za to nestojí.. Na podobné oslovení prostě nereaguje. Na netu, kde je anonymní prostředí se holt všichni nebudou chovat na úrovni a slušně, vlastně ani nemusí.. Lidé už takoví prostě jsou.
Nikoho jsem neurazela jenom jsem konstatovala oslovení konverzaci na chatu...Monca a David..
To sa sťažujete alebo sa aj na niečo pýtate? Lebo otáznik tam nevidím. *4*
Nějak se ztrácim v pointě ...,..........
To je možná ten problém zdejších můžu. :)). Hodně se ztrácejí v pointě. :) Víc to nemá cenu řešit, protože to stejně 99 % můžu nepochopí.
Ale má jednoduše jsem se optal a odpověď tvého podání je my docela záhadou zda chceš jen urážet nebo pomoct v osvětlení myšlenky ale jak to tu chodí tak zřejmě u tebe bude platit spíše to první že ....
Já nikoho neurazim. Urážky vypadají jinak a to hodně jinak. Jen už jsme vzdali snahu tady cokoliv vysvětlovat. Dám Ti příklad začátku konverzace.

1. Zasukame si?
2. Prosím?
Fotka péra
3. Jsi na amaterech, tak chceš šukat.
4. No s tebou rozhodně ne.
5. Jsi namyšlená kráva.
6. Proč se chováš jak hovado?
7. Protože tady mužu.

Po tomto prostě už není chuť reagovat slušně na to 1 %. A i my jsme odepisovali na začátku všem teď už to neděláme, protože i za slušné odmítnutí se dočkáme urážek.

Tak asi takto.
Jo pravda někteří jsou tu takový sobci.. To je samí pošli fotku.. A kolik ho máš.. Ale samotný je nenaapadne že aspoň ja kdybych po někom takhle něco chtěl.. Skoro si narokoval.. Tak aspoň že slušnosti bych poslal svoji fotku.. Nejdřív.. Přijde mi to ferovejsi..
To znám. Pánům pak píši, že už nemám zájem
A nebo čau,chceš šukat?.............................................
Ale co chtěl on ,,jenom si postěžovat ,, nebo si pokecat s ostatními zda to mají stejneě
Nebo co vlastně ?...............