Mám dosť velký penis ?

Penis

Mohli by ste mi povedať prosim či mam v pohode penis alebo si musim kupiť ten pristroj na zvedčšenie dakujem velmy pekne za radu
To si nekupuj, lebo kúpou prístroja na zväčšenie penisu urobí kupujúci väčšieho kokota akurát tak zo seba.
Celkom určite si daj zväčšiť, ale nie penis, ale kapacitu mozgu *378*
Veď si "PÁR", opýtaj sa polovičky, či je je to dosť. *39*
Prečo sa pýtaš nás? Nám to môže byť fuk. *3* *24*
Ibaže by si bol sólo honič, *49* ktorý sa teší, že aspoň vo fóre na neho niekto zareaguje.*22*, keď ani na inzerát nedostane odpoveď. *287*
Vzhľadom na tvoj pravopis a vek,..by som doporučoval najprv školu,.vieš,to je taká inštitúcia na “zvedšenie” kapacity mozgu (to je v hlave pre predstavu) lebo ty tam máš ešťe vela miesta,....no a potom by sa ti malo rozsvietiť koľko cm pohlavného údu stači k uspkokojeniu ženy,..ak teda aspoň z časti ovládaš techniku,..apropos,.čo si ty vlastne za pár???,..sólista!!!..a toho veku sa neboj,..aj 15násť ročné deti z osady chodia do piatej triedy,..
Určite si daj aspoň cez plece by si ho prehodil*24* ako sa hovori aj malý šašo vie zabaviť*340*
to o malo gašparkovi vo veľkom divadle....je len taká utešujuca fráza.........otázka je, čo je malý a čo nie.....mám 14cm a mne sa to zdá málo, väčšina partneriek si však nesťažovala.....tak 2-3 asi áno
Jednoznačne si kúp prístroj na zväčšenie, aby si chýbajúci intelekt nahradil veľkým kyjakom *353*