Stříbrný ribnik nuda tam, je fajn a, je to zvlášť od texut a minimálně lidi
Ahoj, tak to znáš cyklozastávku u pytláka určitě. Asi 2 km za ním je bělečský písák, je tam supr voda a žádný honiči nebo čumilové jako jsou na Oplatilu. Ale mám ještě 2 dobrý typy, ale to nechci psát veřejně z výše uvedených důvodů. Nechci tam natáhnout exoty,,,kdyžtak mi napiš zpravu, pokud budeš chtít vědět víc...
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Tak se pochlubit co myslíš. Rádi se třeba dozvíme něco zajímavého. Klidně i do SZ.
O ofiko nuda pláži jsem na stribrnaku neslyšel, to tak leda si najít nějaký "soukromý místo" a udělat to takhle....
Díky, koukaly jsme na server Naturista.cz, tak nevím no
Nevím jak teď,dřív sem tam párkrát zasel s přítelkyní a by to tam samej nevrlej důchodce.
Tak prý už Stříbrňák ne, ale dostala jsem tip na nějaký "Opaťák" vedle, takže když nám vyjde počasí a bude chuť, zajedeme tam. Díky za předchozí odpovědi sem i do zpráv, slušní lidé ještě existují ;)
Joo, Oplatil konkrétně. Najdi si tady o tom vlákno, jezdivam tam občas taky, je tam dost míst na soukromí. Jen občas nějakej tlustej paprda nakoukne, jinak pohoda. Spíš jsem zvedav, jak to letos bude s kvalitou vody, když to nepřemrzlo pořádně.
Tak samozřejmě, že samotnej chlap tam má dost soukromí a klidu. Což se o samotný ženský říct nedá. Rozhodně nedoporučuju. Já tam jedu max. 3x za rok, páč jsem z těch otrapů dost otrávená.
Zase tak hrozně bych to neviděl. Většinou tam chodíme ve dvou a nemůžu říct, že by nás tam někdo očumoval a jako samotný chlap jdu na hlavní(větší) pláž a hledím si sám sebe. Proč chodíš sama a nevezmeš si někoho sebou? 🤔
Nemám koho vzít. A hlavně já chodím na Franťák a tam je to samej úchylák.
Tak proč chodíš zrovna na Franťák když víš že je to tam samý úchyl?Vždyť hned vedle je jak na Oplatilu tak na Hrádku místa dost a nikdo tě nebude šmírovat.
Mám to nejblíž, nejradši a nebejvá tam problém zaparkovat. Plus míň lidi obecně, protože tam není bufet.
Na Opaťáku se nechá v pohodě opalovat BEZ. Nikdo tam neprudí. Je to hned vedle kempu U Pepína. Což je na straně od kolejí. Na Oplatil bych vám nedoporučoval jezdit, pokud to tam neznáte. Chce to vědět kam jít, abyste nebyli v místech, kam chodí rodinky. Pak je ještě možné jít na písák Hrádek, ale tam
chodí spíš ostřejší příznivci naturismu, kteří hledají něco víc, nebo homosexuálové.
chodí spíš ostřejší příznivci naturismu, kteří hledají něco víc, nebo homosexuálové.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
V Týništi je nuda?
O tom nevím, kde to je?
Na Opataku jsem byl 2x predloni a videl jsem oploceny natur kemp - tedy uzavrena skupina a pro vykoupani a opalovani jen tak pri ceste kolem se da na plazi vedle kempu, ale tam zase chodi cumilove v plavkach pac to neni natur plaz, jen se tam naturiste vyskytuji. Ma to tedy nejake mouchy ...
Opaťák je super a je to tam pro všechny. Normální pláž s kempem.
Souhlas! Taky tam k Pepimovi moc rádi jezdíme
Opaťák je opravdu bez chyby,můžeš zajít až do kempu,nikdo tam neprudí,můžeš si koupit pití i něco k jídlu.jen vybrat flek,a nastavit tělíčko sluníčku.

Nuda pláž Stříbrný rybník u HK
Otázka na místní z HK