Při sexu mi vypráví jak by sukala chlapy a jak by jim to dělala, rajcuje mne to a teď schanime real... a poprvé o tom nechtěla ani slyset😉
Jestli můžu přispět svoji troškou k tématu.... Mám milenku, už skoro dva roky. Rozvedená, dvě male holky. Co by hodně chtěla, najít si Kandu jako partnera a otce pro děti a mě si nechat jako milence. A já nevím, jestli bych tohle zkousnul, protože jsem hodně žárlivý . Ale mám ji natolik rád a už hodně věcí jsem ji odpustil, že věřím že ano. A dost možná by mě to i vzrušovalo
Ty jsi zřejmě ženatý s jinou, tak ví, že se jí o děti nepostaráš a jí nezaopatříš. To, že by chtěla sbalit kandu, po tom jak jsi to napsal, vypadá na její vyčůranost. Nicméně, je řada chlapů s kanda zaměřením, kteří by to brali. Když si dá tvá milenka inzerát na toto téma, někdo se jí jistě ozve.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ale ne, tady je to myšleno tak, že by jeden druhýho "podváděl" bez vědomí toho druhýho, a připravil ho tak o kanda zážitek.
Nebo se pletu?
Nebo se pletu?
No tam je důležitý to, že navzájem nepřiznanou nevěrou se okradou o vzrušení.
Jo, dobře to píšeš. Takhle se nám to taky líbí. Ale je to možná jiná úchylka :)
Hezký jsi to napsala a přesně takhle bych to chtěl. A když se to bude líbit ji tak i já budu spokojen. Mluvíme o tom rok ,ale zatím nic i když vím že ta představa manželku taky bere,ale asi nenašla ještě odvahu.
Já na tohle doporučuji návštěvu swingers klubu. Ne, že hned musíte šukat se všema, co tam jsou, ale omrknout, vidět sexovat někoho jiného nebo vedle někoho jiného a třeba se partnerka rozhodně zkusit jiného muže.. Ale chlap to musí mít řádně srovnané v hlavě, ne že začne vyvádět, až uvidí péro jiného v kundě své pertnerka. Jo a když se vám to v klubu nebude líbit, vždycky můžete jet domů..
To už se tu řešilo 100*. Jsou prostě lidi co považuji věrnost za základ vztahu.
Je věrnost a věrnost. Pokud si milující pár střihne trojku, ať už s mužem nebo ženou navíc, je to nevěra? Za mě teda fakt ne. A pokud si to jen ten jeden z toho páru rozdá s tím co je navíc bez účasti svého milujícího partnera, ale s jeho plným uvědoměním a svolením? Je to, alespoň z mého pohledu prašť jak uhoď...
Jsou ženy co o trojce nechtějí ani slyšet :) a já bych třeba nechtěla aby můj partner mrdal bez.moji přítomnosti jinde ani s mým požehnáním ani bez něj
Shreku, nenažranost zkracuje život...
Bílý sex je nejlepší třeba ve 3 ráno

Jsem kanda
Jsem kanda