pretrhnutá uzdička

uzdička

Čaute,
Potrebujem radu, nejakým nedopatrením som si poškodil teda natrhol predkožku-uzdičku.
Dosť to krvácalo a bolelo, ako tak sa to zahojilo ale pri mastrubacii sa mi to vždy zase roskrváca.
Je potrebné spravit obriezku alebo zašit?
Diky za prípadné komentáre :-)
Manželka o tom nevie ? To sa ti ako podarilo.
Choď k lekárovi vyrieši to bezpecne.
konkretne o pretrhnutej uzdičke nevie. Bol som u urologa pretože ma mierne palilo pri močení.
Nemyslel som si ze to može byt sposobene tím pretrhnutím, našli mi tam nejaké baktérie-ale to sa už vyriešilo a dlhšiu dobu sme s mangelkou nemali sex kedže som mal problemy s bakteriami.
čiže asi budem musiet ísť zase Urológovi....nie?

Aj ja som utrpel tento drobný úraz, zahojilo sa mi to veľmi rýchlo aj bez lekárskej pomoci. Veľmi dobre je to vidieť ako sa mi to zrástlo aj na fotkách.
nemáš obriezku? úplne to tak vyzerá....
To chce lekára.... A bude tam chirurgický zákrok..
keď sa ti aj zahojí, tak už nebude taká pevná ako predtým, treba ju dať úplne prerezať a máš pokoj, ja mam tak spravené
Fuuu, normálne mám mega strach ísť na chirurgický zákrok s penisom..... :-(
Ved práve, už sa mi to zahojilo ako tak, ale stále mám pocit že niečo s tým nieje v poriadku a mám obavy že sa mi to natrhne ešte viac pri sexe ...
Mal som podobny problem. Najskor mi odobrali vyter, zistili sa nejake bakterialne problemy, ale stale to nepomohlo. Nakoniec som si nechal spravit obriezku (uplnu) a uplne sa mi zmenil sexualny zivot. Samozrejme k lepsiemu. Mozem len odporucat
Mal som podobný prípad s priateľkou asi 17-18rokov naspäť v “plnej sile” strašne buchli dvere od výťahu tá sa vystrašila a mali sme o “zabavu postarané” krvi ako na bitunku 3-4 dni som čakal že sa to niejako dá dokopy samo, nasledovala návšteva lekára a muselo sa to šiť, inanč tá uzdička sa má odstraňovať v detskom veku, ďalšie 3-4mesisce skoro bez sexu len delikátny oral a ďalšie 3mesiace pokial sa mi dala dokopy hlava aby som si to mohol užiť zase naplno! Odporúčam pre každého aby si to dal odstrániť pokial nedôjde k tej nepríjemnej nehode.
Toto sa mi párkrát stalo pri vasnivejsom sexe. Dosť dlho sa to hojí ale spraví sa to, len to nepreháňaj s honenim a ak uz si to musíš urobiť tak proste úplne nenatahuj uzdicku. Setrne treba.
nevidrzis nehonit si vtaka kym sa ti to nezahoji?
:-D, samozrejme že vydržím.
Ale vždy sa mi to pretrhne. aj po 21 dňoch....
Preto uvažujem o chirurgickom zákroku.
A mangelke to nejako moc nechcem vešať na krk.