Aký masturbátor?

Aký masturbátor alebo umelú vaginu?

tsk14
tsk14 Inactivo hace 6 año
Ahojte, na internete nespočet masturbatorov a umelých vagin. Kto ma skúsenosti s nejakým konkrétnym, aký model, či sa oplatí investovať viac, atď...
Odporucam Fleshlight sada s prísavkou. Kúpila mi to manželka pre potešenie, keďže teraz sex nemôžeme mať. Neviem porovnať s druhými ale táto konkrétna pomôcka mi sadla na 100%,..Prísavka je silná, dobre drží, takže ruky máte voľné, čo veľmi pripomína skutočný sex. Prisajete si to kdekoľvek a môžete šukať jedna radosť :) Samozrejme je to len náhrada, takže živá kundicka je prirodzené stále na prvom mieste :)
Hmmm potom môžeš aj s manželkou skúsiť.. Jeden pich tam... 2 pichy inam 😂

(editado)
fleshlight...za mna nr.1.................
https://fancybondage.com/collections/urethral-toy/products/penis-urethral-plug-for-men-urethra-dilators-sound-vibrator-male-masturbator
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Živá je najlepšia. Ale keď nie je, ani umelá vagina, skúste toto. Uhorka primeranej veľkosti, odrezať na potrebnú dľžku, vydlabať lyžičkou na potrebný priemer, zvnútra vyhladiť, na konci urobiť otvor. Pri vyťahovaní penisu z uhorky, keď sa otvor zakryje prstom, príjemný savý pocit. Keď partnerke ošúpete uhorku a použije ju ako dildo, príjemné hry pre oboch.
Ja mám Fleshlight Riley Reid a som veelmi spokojný :)
aj ja mam doma jeden super vec to je;)
tsk14
tsk14 Inactivo hace 6 año
Ja mam SATISFYER MEN je to super masturbator vrele doporucujem.

Satisfyer Pro Plus Vibration je top pre dámy*114*
Ked chces kvalitu oplati sa investovat a super je SATISFYER...
Satysfer je super aj my ho mame niekedy si snim drazdim aj zalud ale na klitoris je super orgazmus za par minut