Jednoduché. Našel se jinej Šimon. Lepší samec.
Trošku laciné a nudné, ale i tak děkuji za zbytečný nazor👍
Taky si myslím, jak tu někdo naznačil, tak ji to celkově nebere. Potkal jsem spoustu bab neustále nadržené a při chuti. Kolikrát začínali sami od sebe nebo i po sexu hned ve sprše pokračovali a bylo z toho další číslo. Ty sex milovali a potřebovali ho denně když jsme byli spolu. Pak je tu, ale druhý tábor, žen i můžu. Kdy je partnerka na kterou sáhneš dotkneš se jí a reaguje a je z toho nakonec sex, ale nikdy ani za 50 styků nezačne sama. Takže si neustále vynucuješ svým způsobem sex. Máš partnerku vše, ale neustále se snažíš jak vemeno, abys zasunul defakto rovnoprávnost v prdeli. A taková baba podle mě nemá sex na nejvyšší prioritě a stačí ji spokojenost jinde. Však hele já za posledních 10 let měl maximálně 30 dnů kdy jsem neměl orgasmus ať už s partnerkou nebo ručně. Ženy bez partnera na sebe klidně rok nesahnou, že je to nebaví nic jim to neříká. Ženy prostě sex k životu nepotřebují tolik jako muži. Ne všechny, ale opravdu dostatek to tak má.
Jinými slovy bez urážky a s nadsázkou vybral sis skvělou partnerku, ale vybral sis nahovno sexuální partnerku.
Jinými slovy bez urážky a s nadsázkou vybral sis skvělou partnerku, ale vybral sis nahovno sexuální partnerku.
Záchrana života . to je moc nadnesené , o život přece nejde.
Tady ti nikdo nedá radu, která by fungovala, proč tomu tak je , ví jen ona . jak psalo plno jiných, promluvit si, jenže málokdo to řekne na rovinu a čistou pravdu. Třeba fakt sex už nepotřebuje...
Jo a jen tak mimochodem, mě by zajímalo, proč tady máš párový nick, když sem evidentně chodíš sám a jsi tady sám za sebe.
Tady ti nikdo nedá radu, která by fungovala, proč tomu tak je , ví jen ona . jak psalo plno jiných, promluvit si, jenže málokdo to řekne na rovinu a čistou pravdu. Třeba fakt sex už nepotřebuje...
Jo a jen tak mimochodem, mě by zajímalo, proč tady máš párový nick, když sem evidentně chodíš sám a jsi tady sám za sebe.
Ano opravdu to je nadnesene. Ale většina nazdu témat již byla vyčerpaná, tak jsem to tam placnul.
Ten účet byl založen ještě s ex. Jako spolecny, tak ta barva nicku, ale myslim že to je nepredmetny a ne podstatný ne?
Ten účet byl založen ještě s ex. Jako spolecny, tak ta barva nicku, ale myslim že to je nepredmetny a ne podstatný ne?
Změnit si pohlaví je otázka minuty. Totiž obrovské množství páru tu je jen muž.
Nějak jsem to neřešil, ale pro lepší spánek některých už to mám upravený, diky🤷♂️
Asi tě moc nepotěším, ale ona na to nikdy asi extra nebyla... První rok vztahu - to je ještě zamilovanost, snažení se v tomhle něco dělat pro druhého. Chyba je, že si v této oblasti nejsou lidi hned z počátku upřímní...
Ahoj, buď rád že až po 10 letech. Zažívám teď něco podobného. Z partnerky strany nulová chuť začít s něčím sama od sebe. Když si nedupnu já, není nic. Dítě máme, oběma nám je do 30. Vím o čem mluvíš, z komunikace vypadlo, že na to prostě nikdy nemá chuť, což nechápu :/
Ahoj, asi jsem to napsal špatně. Sice jsme spolu 10let, ale zaclo to jít strmne dolů cca po roce a jen se to horsilo až jsme se dostaly do tohoto stadia.
A přesně to samé nejdřív výmluva že na to někdy nemá chuť... Ale časem už automaticky slyším když říká "někdy" že to myslí jako "nikdy" 🤦♂️
A přesně to samé nejdřív výmluva že na to někdy nemá chuť... Ale časem už automaticky slyším když říká "někdy" že to myslí jako "nikdy" 🤦♂️
Potom zařadit do rodinného rozpočtu částku 4000,- na erotické pracovnice
třeba se pak o sexu bude ochotná aspoň bavit.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Je to síla, ta moje má zase chuť jen v ranních hodinách jednou za uherak, třeba dvě hodiny než jdu do práce. Takže ta kvalita a pocity na úrovni 0. Ani už neoamatuju kdy byl sex, kdyz jsem chtěl já a to chci pořád jen ne ve 3 ráno před praci
Mrzí mě to, ale ptát by ses měl hlavně manželky a né tady. Tady ji do hlavy nikdo nevidí. Mluvte spolu a pokuď to je prostě fakt, že už jí sex vlastně moc nebaví tak ať ti navrhne řešení... Ale pochybuji, že spolu dožijete šťastný život když ty budeš nešťastný po sexuální stránce. Komunikovat a snažit se najít řešení schůdné pro oba. Vztah je komplexní záležitost ☹️ přeji ať Vám to vyjde...
Dekuju moc, opravdu krásné napsaný a přejici.
Problém je jen vtom že ona problém nevidí a nechce se otom bavit. Vím, že ji tu nikdo do hlavy nevidi. Jelikož ji tam sám nevidím a vtomhle ohledu se nějak nechce otevřít. Asi to bude spíš souboj nervů co ohledně tohodle tématu sní vydrzim
Problém je jen vtom že ona problém nevidí a nechce se otom bavit. Vím, že ji tu nikdo do hlavy nevidi. Jelikož ji tam sám nevidím a vtomhle ohledu se nějak nechce otevřít. Asi to bude spíš souboj nervů co ohledně tohodle tématu sní vydrzim
Tak v tom prupade mi peijde jediná možnost milenka, ale snad tak aby ti ji ona povolila. Otszka jestli to přes ní projde. Pak to hold bude muset být na tajňáka, ale s tím, že bych měl asi čisté svědomí, že sem se snažil hledat řešení, dialog, kompromis ☹️ bere antikoncepci, nebo už ne? Nj, ten posranej sex, taková blbost a tolik problémů kolem toho...
Možná Ti tu budou lidi psát, že má bokovku. Podle mě ale jen málo žen co má bokovku s muzem doma vůbec nespí.
Těžko říct, proč zrovna Tvá žena sex nechce. Může to být po dětech, bere hormonální antikoncepci, má nějaký zdravotní problém s kterým se Ti nechce svěřit, nebo jí něco vadí na Tobě.
Já třeba odmítala orál a vůbec sex kdysi dávno s klukem, který začal mít potíže se žaludkem (nakonec mu zjistili nezhoubný nádor) a začalo mu ale neskutečně smrdět z pusy. Mě bylo v těch 17-18 trapný mu to říct a raději jsem sex odmítala a nikdy jsem mu to neřekla.
To co píše kolega má domov a tak se přestala snažit je fakticky dice hezké vysvětlení ale málo kdy to dle mého ženského názoru bývá "jádro pudla".
Těžko říct, proč zrovna Tvá žena sex nechce. Může to být po dětech, bere hormonální antikoncepci, má nějaký zdravotní problém s kterým se Ti nechce svěřit, nebo jí něco vadí na Tobě.
Já třeba odmítala orál a vůbec sex kdysi dávno s klukem, který začal mít potíže se žaludkem (nakonec mu zjistili nezhoubný nádor) a začalo mu ale neskutečně smrdět z pusy. Mě bylo v těch 17-18 trapný mu to říct a raději jsem sex odmítala a nikdy jsem mu to neřekla.
To co píše kolega má domov a tak se přestala snažit je fakticky dice hezké vysvětlení ale málo kdy to dle mého ženského názoru bývá "jádro pudla".
Já to mám opačně když jsme chodily snažil se každý den od kdy má děti , jsme spolu pátým rokem stereotyp jednou za měsíc spíme on za minutu hotový a ze mě neudělá už ho to nezajímá.Jsem o tom mluvila a výsledek nula já sex potřebuju a kvůli tomu se sním často nebavím podrážděná jsem mě přijde že už se sním hádám i kvůli prkotine...
To mě mrzí... Jelikož to prozivam opačně, tak vím že to není nic příjemnýho. A přesně pak se ty nálady projevujou i na me
Ahoj tento problém tady řeší spousta mužů cca. 10x do měsíce stále dokola. Co to dokazuje, no to, že to nemá řešení, aspoň tedy ne nějaké snadné. Samozřejmě si o tom spolu můžete promluvit, ale pochybuji, že to k něčemu bude. Máš jen dvě možnosti, smířit se s tím, nebo hledat nějaké řešení a riskovat podle tebe jinak spokojený vztah. To samozřejmě nen pro každého, někdo to nezvládá psychicky. Vsimni si, že všichni píši, jak na začátku to bylo fajn a potom došlo k ochlazení. Otázka zní proč? Nemusí se snažit, má všechno co chtěla, hodného muže, domov, spokojený život, nic jí nenutí, nic ji neohrožuje, přidej k tomu stereotyp a máš odpověď. Utesit tě může, že takhle to má hodně chlapů, holt život není spravedlivý, měj se fajn.
Dekuju za názor. Dává to smysl
Pokud Ti dává smysl jen jediná odpověd že nešuká, páč má vše co chtěla, tak si hledáš jen výmluvu (pro cokoliv)
To byla reakce spíše nato že to nemá řešení. Ano jsou Moudra že všechno má řešení, ale pokud nechci partnerce zahnout a ona se otom nechce bavit a nechce být ani postavena před hotovou věc, ale jede si jen to svoje no stresss..

Záchrana zivota🤷♂️
Aspoň se někdo pobavi
Ale sebral jsem kousek odvahy a jdu si sem "poplakat"
S partnerkou jsme spolu již 10 let, máme krásne děti a spokojený vztah. "ale" nevím jestli je to to tím že partnerka je starší a já v nejproduktivnejsim věku lehce přes 30, ale trápí mě nás sexuální život. Na začátku bylo všechno v pořádku a nebránila se ničemu ať už lehkemu zpestréni čisté ve dvou tak hezkém užívání včetně všech radosti partnerského sexu a však po roce to šlo rychle dolů začaly jsme z její strany mít méně sexu a začalo to padat do stereotypu. Přestala polykat (což jsem miloval a věděla), měnit polohy, aktivity a zpestřením. I když jsem se roky vni snažil vzbudit touhu a vášeň všim možným, tak neprojevuje zájem o veškerou aktivitu na víc. Hlavu do klína me nenechala dát už roky, sex máme cca jednou za šest tydnu a nevím co stím(nerad bych tu psal knihu co ještě dalšího), ale jak říkám po partnerské stránce všechno klape, domov máme zajištěny a všechno funguje jak má, krom té ložnice. Vím že tady pro 90% lidi to bude k pobavení a rypnuti, ale Treba těch 10% tady napíšou nějakou věc co mi může opět změnit život k lepšímu.
Jen abych podotkl přítelkyně je krásná a velice přitažlivá, já natom nejsem taky špatně a ten můj malej je taky natom dobře a po celou dobu vztahu jsem věrný. Takže na rypnuti směřující ktemto bodum nebudu reagovat 🤣 a omlouvám se za všechny možné chyby co jsem tu napsal.
Dekuji a hezký den👍