Ako by ste reagovali keby chlap je nizsi keby mal 150 cm odmietli by ste ho len slrz vysku slebo dali by stee mu sancu ???
Manžel má 184 a já 158. Také má rád menší a štíhlé. Hodně to od vysokých můžu slýcham.
Tak nemám 190, tak preferuji menší, takové Popelkoidní typy. Velké pro mě už nemají tu křehkost, jsem ujetej na krásný vlasy, když to splývá na zadek, to u žiraf nejspíš nejde, taky nemusím velké haksny, to je neženské. Kdyby Popeka ztratila na schodech 43 střevíček, tak by to bylo o hovně.
Všeobecně si mi dost vysokých holek stěžovalo, že je to pro ně hodně zúžený výběr, větší jsem píchal jen jednu a to o hlavu, na výkon, ani nasazení to nemělo vliv.
Všeobecně si mi dost vysokých holek stěžovalo, že je to pro ně hodně zúžený výběr, větší jsem píchal jen jednu a to o hlavu, na výkon, ani nasazení to nemělo vliv.
Těžko mluvit za ostatní, ale víceméně se to asi jako obecné pravidlo brát může. Většinou to skutečně tak bývá a osobně mi taky přijde drobnější (nižší) žena více přitažlivá...
Drobné ženy jsou neuvěřitelně sexy. 185cm/90kg + 156cm/47kg = nejlepší milenka jakou jsem kdy měl. Ve stoje ani v posteli nás to nijak neomezovalo, právě naopak, akrobacii se v tomhle poměru meze nekladou.
Já mám 195cm a partnerka 160cm. Za 20 let nastal problém pouze při tanci, než zkrátím krok a ona ten svůj trochu natáhne.. Ale trénink to vyladil... Tedy z toho plyne, ač jsou lidé jakkoliv různí, když chtějí, problémy dokáží vyřešit....
A co v případě dominantní ženy a submisivního muže? Tam je to naopak. Žena jako vyšší a statnější jak její sub muž. I když i zde to není pravidlem, ale spíše optickým snem.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Ano, psal jsem že i to není pravidlem. I tohle mnoho párů může vzrušovat, že nabušený borec je na vodítku od drobné ženušky.
Ahoj mám necelé dva metry a po pravdě čím menší žena tím víc mě láká sám nevím proč ale líbí se mi ten rozdíl. Jinak jestli mám větší šanci u žen než menší muž o tom pochybuji z vlastní zkušenosti vím že život není o centimetrech.
Jinak si myslím, že v běžném životě jsou oblíbenější a vyhledávané ženy drobnější ....z různých důvodu....navozuje to dojem mužovy převahy, což některým dělá dobře...... muž doufá, že s takovou ženou bude lehce manipulovat....a taky panují předsudky, že drobnější ženy mají užší kundu:)))
To sou fakt jen předsudky s tou užší...
klub trpaslíků a dlouhánů ? :-)
Modelky jsou vyšší, protože je pak výraznější poměrný rozdíl ve výšce a šířce..... jednoduše pomáhá to zdůraznit štíhlost. Taky to souvisí s kánonem krásy, poměry kolikrát se vejde hlava do výšky těla......
Vzhledem k tomu, že většina lidí v módním průmyslu jsou homosexuální muži, nebo ženy....tak to se sexem přímo nesouvisí.....:))) (editado)
Vzhledem k tomu, že většina lidí v módním průmyslu jsou homosexuální muži, nebo ženy....tak to se sexem přímo nesouvisí.....:))) (editado)
Ano, ano, to dává smysl. Díky (y)
Mezi partnerkou a mnou bylo více než 40cm rozdíl, ale se 69 jsme žádný probllém neměli
Tak to muselo být asi dost centimetrů :D
Mě by spíš zajímalo, jak to mají páry, kde je muž skoro o 30 cm a výš vyšší než žena, zda je někdy takto velký výškový rozdíl na překážku :-)
Pokud bych se měla držet tématu, raději muže vyšší, než jsem já .
Pokud bych se měla držet tématu, raději muže vyšší, než jsem já .
Muj muz ma 205 cm a ja 164 cm. Nikdy jsme zadnou prekazku co se tyce vysky nemeli. A jak se rika: v posteli se to srovna.
Mam rada vysoke muze a s nim se citim v bezpeci,jako se zadnym jinym muzem.
Manžel má dva metry, nevidím problém.
Taky raději o něco vyšší nez ja, nebo aspoň stejně vysoký. No o 30cm to už je hodně, tak mě napadlo že když by chtěli na stojáka, tak by potřebovala něco pd nohy aby byla víš
Nepotřebuje, když to chlap umí :D za ty roky to člověk vychytá.

Výška muže, výška ženy?
Existuje obecné pravidlo?
Hezký den všem...